ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Капки за очи Кен-Си / Can-C eye-drops - 10ml

Can-C са единствените патентовани капки за очи с NAC за лечение на катаракта. При тях е използвана точно същата формула, която е използвана при всички проучвания, както с животни, така и с хора. Това са първите и единствени доказали се капки за очи с N-ацетилкарнозин, които предлагат финансово изгодна неинвазивна алтернатива на оперативното лечение на катаракта.

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
333333
Тегло
20.00 гр
Тип продукт
Капки

Can-C са оригиналната формула на капки за очи с N-ацетилкарнозин (съкратено NAC), разработена от Innovative Vision Products (IVP) за лечение на сенилна катаракта. Операцията за премахване на катаракта е една от най-често извършваните операции в световен мащаб. Въпреки, че тази операция като цяло е безопасна, все още честотата на настъпване на усложнения е при 30-50% от пациентите, при които настъпва замъгляване на задната капсула на лещата в рамките на две години след интервенцията и се налага допълнително лазерно лечение.

Как работят капките за очи Can-C за лечение на катаракта?

Капки за очи Кен-Си съдържат аналог на дипептида карнозин, при който се комбинират две аминокиселини или протеинови фрагменти. Тази специфична форма е известна като N-ацетилкарнозин или NAC и е основната активна съставка в капките поради своята ефикасност при "изчистването" от свободни радикали - основната причина за увреждане на тъканите, ускорено стареене на организма и катаракта.

Катарактата е вследствие на процеса на омрежване или гликозилиране. Тъй като с възрастта естествената антиоксидантна защита на организма срещу гликозилирането намалява, с течение на времето се наблюдава втвърдяване и замъгляване на лещата.

Другите форми на карнозин се разрушават от естествено наличните ензими в окото. Но изследователите от IPV са установили, че формата N-ацетилкарнозин е силно устойчива и пренася L-карнозина директно до вътреочната течност. Щом попадне там, L-карнозина доставя на лещата протеини с пълна антиоксидантна защита срещу окислението, причинено от свободните радикали.

Проведени са изпитвания при хора, страдащи от сенилна катаракта. Капките за очи Can-С се използват два пъти дневно в продължение на половин година, при което се наблюдават следните резултати:

  • При 88,9% от пациентите се подобрява чувствителността на отблясъци;
  • 90% от пациентите съобщават за по-ясно и по-остро зрение;
  • И може би най-важното - при 41% от пациентите се наблюдава значително подобрение в "пропускливостта" на лещата;
  • При пациентите, приемащи капките за очи Can-C не се наблюдава повторна поява на катаракта.

Предвид продукта и действието му, има издадена книга, описваща благоприятните ефекти при сенилна катаракта: https://www.can-c.net/expert.php

Информацията, съдържаща се в книгата, се основава на опита и изследванията на автора. Тя не е предназначена да замести медицинска консултация и опит, затова диагностицирането и лечението на заболяване трябва да се извършва само под ръководството на медицински специалист.

Can-C при домашни любимци

Капките Can-C успешно се прилагат и при лечение на катаракта при кучета. Продуктът забавя развитието на т.нар. вътрешно перде, а в случай на слепота, се забелязва особено подобрение, изразяващо се в частично възстановяване на зрението у домашните любимци.

След отваряне на флакончето е необходимо да се съхранява в хладилник!

Предупреждение:

Само за външна употреба! След употреба веднага поставете капачката. Не е препоръчително една опаковка да бъде използвана от повече от един човек. След отваряне на флакона да се съхранява в хладилник, но да не се замразява. Отворената опаковка използвайте в рамките на 1 месец. Неотворените флакони може да бъдат съхранявани на стайна температура, но далеч от пряка слънчева светлина. Ако уплътнението е нарушено или течността е мътна - не използвайте капките. Ако при използване на капките, почувствате раздразнение в очите или почувствате дискомфорт, незабавно прекратете употребата и ако е необходимо се консултирайте с очен лекар. Продуктът не е препоръчителен за деца. Съхранявайте на място недостъпно за малки деца.

  • N-ацетилкарнозин - 1%
  • Глицерин (лубрикант) - 1%
  • Натриева карбоксиметилцелулоза (лубрикант) - 0,3%

Помощни вещества: стерилна вода (с офталмологично качество, рН 6,7 - 6,9); калиев бикарбонат; борна киселина; пречистен бензилов алкохол (консервант).

Опаковката съдържа 2 флакона х 5 мл

След отваряне на флакончето е необходимо то да се съхранява в хладилник!

Видим ефект се постига дори след 1-месечно приложение на капките, но за максимален ефект се препоръчва продуктът да се използва в продължение на 3-5 месеца. Колкото по-рано след диагностицирането на катаракта започва да се използва Can-C, толкова по-добър ще е неговия ефект.

Препоръчителен дневен прием за третиране на катаракта:

  • По две капки, два пъти на ден в едното око, което означава, че 2 флакона (1 кутия) ще бъдат достатъчни за един месец.
  • По две капки, два пъти на ден в двете очи, което означава, че 2 флакона (1 кутия) ще бъдат достатъчни за около 2 седмици и половина.

Препоръчителен дневен прием за профилактика:

  • По една капка, два пъти на ден в двете очи, което означава, че 2 флакона (1 кутия) ще бъдат достатъчни за един месец.

Сенилната катаракта е прогресиращо с възрастта заболяване, така че може да бъде необходим регулярен прием на капките за подпомагане поддържането на естествената антиоксидантна защита на окото

Само за външна употреба! Да не се поглъща и да не се инжектира. След употреба, веднага поставете капачката. Не е желателно една опаковка да бъде използвана от повече от един човек. След отваряне на флакона да се съхранява в хладилник, но да не се замразява. Отворения флакон използвайте в рамките на 1 месец. Неотворените флакони може да бъдат съхранявани на стайна температура, но далеч от пряка слънчева светлина. Ако уплътнението е нарушено или течността е мътна - не използвайте капките. Ако при използване на капките, почувствате раздразнение в очите или почувствате дискомфорт, незабавно прекратете употребата и ако е необходимо се консултирайте с очен лекар. Продуктът не е препоръчителен за деца. Съхранявайте на място недостъпно за малки деца. 

Руса Николаевна 2022-07-07
Изключителен продукт
Използвам капките от 2 месеца и определено виждам по-добре вече. Препоръчвам на всички, които имат проблем със зрението да се уверят сами в ефикасността на продукта. Благодаря ви!
Жасмина Милева 2021-07-28
Капки за очи
Здравейте! Изполвам този продукт от 5 месеца, след операция на катарактата. Чуствам се прекрасно! Отличен продукт!
Татяна 2018-04-07
Отличен
Качествен продукт! Има подобрение.
Добринка Д. 2017-10-28
Благодаря
Втори месец използваме капките и се надяваме да помогнат