ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Коластра / Colostrum - 100 капсули

Коластрата е добита от свободно пасящи крави в първите 12 часа след раждането на теленцето, което именно гарантира максимално високи проценти на активни вещества!

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

БЪРЗА ПОРЪЧКА

само с телефонен номер

Важно: Наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на повече детайли.

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 40 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
3800201611091
Тегло
0.20 кг
Тип продукт
Капсула

Коластрата е пълноценна естествена храна, която съдържа над 37 имунни и 8 растежни фактора, които поддържат и възстановяват здравословния баланс в почти всички системи в организма на човека. Дневната доза Colostrum е най-достъпният широкоспектърен продукт за поддържане и укрепване на имунитета на хора от всяка възраст и състояние. Единствено коластрата доставя на организма палитра от: Имуноглобулини (IgA, IgD, IgE, IgG, IgM) растежни фактори – GН, IGF-1, PDGF, ТGF А & B, ЕGF, Лизозими, Лакталбумини, Гликопротеини, Витамини и минерали, Лактоферин и Цитокини, които се намират в първото майчино мляко.

COLOSTRUM 100 капс.  

Всяка целулозна капсула съдържа 340 мг 100% чиста коластра COLEXAN®Colostrum - High Protein Grade (Bio) на Colostrum Technologies GmbH-Германия.

Състав  в 2 капсули: 680 мг коластра COLEXAN®Colostrum;

Състав в 3 капсули: 1020 мг коластра COLEXAN®Colostrum.

Коластрата е добита от свободно пасящи крави в първите 12 часа след раждането на теленцето - именно това гарантира максимално високи проценти на активни вещества!

Характеризира се с ниско съдържание на мазнини, високо съдържание на витамини и минерали и най-високи нива  IgG и AGF – 1 (WPS 80% , lgG min 35%)

Нето тегло опаковка: 44 г

1 – 3 капсули дневно с обилно количество вода между храненията (20-30 мин. преди храна); при по-малките деца, които не могат да приемат капсули, те могат да се отварят и прахообразната коластра да се смесва със сок или мляко

Продуктът е хранителна добавка. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се приема с особено внимание от хора с лактозна непоносимост, поради естественото съдържание на 5-10% лактоза. Няма възрастови ограничения за прием.

Мая Т. 2018-12-18
COLASTRA
Super kachestvo!