ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

КорЕнзим / CorEnzyme - 60 капсули 300 mg

CorEnzyme е разнообразна смес от храносмилателни ензими, специално подбрани да оптимизират смилането на млечни продукти, бобови растения, кръстоцветни зеленчуци, житни зърна, протеини и други храни.

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
3800201611138
Тегло
0.20 кг
Тип продукт
Веге капсули

ПРОДУКТЪТ Е

БЕЗ РИБНИ ПРОДУКТИ
БЕЗ ЯДКИ
ВЕГАН

CorEnzyme включва алфа и бета амилаза, инвертаза, малтаза, алфа-галактозидаза, липаза, целулаза и пълна гама от протеазни ензими, всички от които са предназначени за подобряване на смилането на въглехидрати, протеини и мазнини, като същевременно способстват за увеличаването на хранителната стойност на приеманите храни, но и намаляват дискомфорта, причинен от непълното храносмилане.

CorEnzyme съдържа всички естествени храносмилателни ензими, специално разработени да разграждат широк спектър от храни в хранителни вещества, които тялото може лесно да използва. Мощната комбинация от протеази в CorEnzyme помага хидролизирането на протеини на по-малки пептиди и аминокиселини. Освен това тези ензими са предназначени да бъдат ефективни в широк рН диапазон (и в алкална, и в киселинна среда) през целия храносмилателен тракт.

След навършване на двегодишна възраст, тялото започва да произвежда по-малко лактоза. Неусвоени лактозни молекули преминават в дебелото черво, ферментират и допринасят за подуване на корема, спазми и газове. CorEnzyme подпомага храносмилането на лактоза, както и на казеин и други протеини и мазнини, присъщи за млечните продукти.

CorEnzyme е създаден също да съдейства за разграждането на въглехидратите, намиращи се в зеленчуци, зърнени и бобови култури. Сложните въглехидрати, намиращи се в тези храни, са богати на хранителни вещества, но са бавно смилаеми. Несмляната храна ферментира в дебелото черво, което може да причини дискомфорт и да ограничи количеството на хранителни вещества, готови за абсорбиране от организма.

Включването на два вида амилаза в CorEnzyme спомага за разграждането на въглехидрати в използваеми захари. Пълната формула, подпомагаща храносмилането, включва и специален комплексен ензим, който разгражда трудните за храносмилане компоненти от влакнодайните растения. Алфа-галактозидаза разгражда сложните въглехидрати, намиращи се в бобови култури, зеленчуци и зърнени храни, като същевременно намалява дискомфорта от непълното храносмилане.

CorEnzyme е пълна и оптимална храносмилателна формула, съдържаща следните съставки:

 

ЕнзимиМеханизъм на действие
АмилазаРазгражда въглехидрати, по-специално нишесте, в по-малки декстрин и захари; произвеждан естествено от хора, микроорганизми и растения;
ПротеазиХидролизират протеини като казеин, желатин, соя, риба и други растителни и животински протеини в по-малки вериги полипептиди (малки протеини) и аминокиселини за по-лесно усвояване от тялото.
ЛипазаРазгражда мазнините в незаменими мастни киселини, необходими за здрави тъкани и клетки.
ЛактазаРазгражда млечните захари (лактоза).
ХемицелулазаРазгражда въглехидрати, фибри и други растителни полизахариди.
ЦелулазаРазгражда въглехидратите, като фибри и други растителни полизахариди.
МалтазаРазгражда нишесте в захар малтоза.
ИнвертазаРазгражда захарозата в прости захари, глюкоза и фруктоза.
БромелаинПротеолитичен ензим, намерен в плода на ананаса, известен със своите храносмилателни свойства. Добър заместител на животинските храносмилателни ензими пепсин и трипсин, поради способността си да действа в широк рН диапазон /и в киселинна, и в алкална среда/.
Серапептаза
(Пептизим)
Ензим, който копринените буби изполват, за да разтворят своите копринени пашкули; системен ензим, който е изолиран, изследван и широко използван повече от 50 години заради отличните си фибринолитични (фибрин-разграждащи), протеолитични (протеин разграждащи) и противовъзпалителни свойства.
ПапаинПолучен от плодовете на дървото папая, папаин се използва от векове като ефективно средство, подпомагащо храносмилането/хидролитичен протеолитичен ензим.
Алфа-ГалактосидазаРазгражда сложните въглехидрати, съдържащи се в бобовите култури, като например рафиноза и стахиоза.
АмлаИндийско цариградско грозде (Emblica Officinalis), естествен ефикасен антиоксидант, както и един от най-богатите източници на усвоим витамин С.
Папая на прахОт зелени плодове папая; естествен източник на папаин и химопапаин, два ензима, добре познати с техните храносмилателни и протеолитични свойства.

Съставки в препоръчителен дневен прием от:


 1 капс.

 2 капс.

3 капс.

Амилаза

90 mg

180 mg

270 mg

Протеазна смес (I, II и III)

55 mg

110 mg

165 mg

Липаза

8 mg

16 mg

24 mg

Лактаза

7,5 mg

15 mg

22,5 mg

HemiSEB® (Хемицелулоза, Бета-глюканоза, Ксиланаза, Пектиназа и Фитаза)

5 mg

10 mg

15 mg

Целулаза

5,5 mg

11 mg

16,5 mg

Малтаза

4,5 mg

9 mg

13,5 mg

Инвертаза

4 mg

8 mg

12 mg

Бромелаин

3 mg

6 mg

9 mg

Пептиензим SP (Серапептаза)

3 mg

6 mg

9 mg

Папаин

2,5 mg

5 mg

7,5 mg

Алфа-галактозидаза

2 mg

4 mg

6 mg

Помощни вещества: емулгатор: царевичен малтодекстрин.


Препоръчителна доза за дневен прием: х 1 капсула с всяко основно хранене (3 капсули) 

 Дневни дози: 20

Продуктът е хранителна добавка. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене

Подпомага пълноценното разграждане на всички хранителни вещества (протеини, мазнини, въглехидрати, млечни продукти, трудно смилаеми зеленчуци, бобови и житни култури);

Благоприятно повлиява признаците на нарушено храносмилане - тежест след нахранване, гадене, газове и подуване на корема;

Благоприятства цялостната функция на храносмилателната система.

Петър Матеев 2022-04-29
Корензим
Отличен продукт. Определено действа и помага.
Ивелин Григоров 2020-12-07
Корезим
Явно имам проблем с бобовите храни. Тези капсули са ми спасението.