ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Korona beauty matrix - 180 веге капсули

Korona Beauty Matrix е иновативна формула, която ще се погрижи за оптималното здраве и съвършен външен вид на вашата кожа и ще се справи успешно със застаряването на кожата.

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
3800201613194
Тегло
0.30 кг
Тип продукт
Веге капсули

Korona Beauty Matrix е иновативна формула, която ще се погрижи за оптималното здраве и съвършен външен вид на вашата кожа. Тази натурална хранителна добавка съчетава 9 ценни вещества в синергична формула. Приемът й се справя успешно с всички фактори, свързани със застаряването на кожата:

 • Стрес;
 • Токсичност от външната среда;
 • Лоша храна;
 • UV и електромагнитни лъчи;
 • Радиация;
 • Недоспиване;
 • Химикали и токсични метали;
 • Дефицити в храната;
 • Нежелани или естествени хормонални дисбаланси;
 • Неизбежното възрастово остаряване;

Адекватна грижа за кожата

Знаете ли, че от всички горепосочени фактори, естествените процеси на стареене заемат едва 50% от цялостното състояние на кожата? Всички останали можем да регулираме, дори в натоварената градска среда. Как се случва това? Чрез т.нар нутрикозметика.

Нутрикозметиката е дял от нутриционизма, който изследва как начинът на живот, хранителният режим и спортът влияят на външния вид. Експертите са установили, че определени добри навици не просто се грижат за оптималното ни здраве, но и подобряват външния ни вид. При това отвътре навън. Сред тези добри навици и практики са:

 • разнообразното, богато хранене
 • добрата хидратация
 • редовното движение
 • правилното суплементиране

Съвременният начин на живот е твърде изискващ към кожата ни. През последните 50 години дори се появи нов тип кожа, позната като „градски тип“. Тя се характеризира с лош, неравен, сивкав тен, тъмни кръгове и пигментации, разширени пори, омазняване в някои зони и дехидратация в други. Козметичната индустрия все още не е разработила ефективни продукти, които да отговарят на нуждите на модерната градска жена в това отношение. За сметка на това,  нашите експерти разработиха адекватна хранителна добавка, която ще се справи с всички тези проблеми, както и с фините бръчици и следите на стареене.

Защо да изберете Korona Beauty Matrix

Korona Beauty Matrix е нутрикозметична хранителна добавка с висококачествен състав. В продукта са включени 9 вещества, есенциални за оптималното кожно здраве и външен вид. Това са:

 • Хидролизиран рибен колаген Тип I;
 • Нискомолекулна Хиалуронова киселина;
 • Цинк;
 • L-Карнозин;
 • R-Алфа липоева киселина;
 • Витамин Е;
 • Витамин А;
 • Коензим Q10;
 • Селен.

Хидролизираният рибен колаген тип I е основна градивна единица на всички телесни тъкани. Колагенът е най-изобилният протеин в човешкото тяло. Без него кожата започва да губи еластичността си. Той буквално служи като слепващ агент, който подпомага клетъчното делене. Хидролизираният рибен колаген е най-бионаличната разновидност на този протеин. Рибният вариант се усвоява 1.5 пъти по-бързо от всички други видове. Хидролизата допълнително скъсява пептидните връзки на молекулата и така я прави по-лесно за абсорбиране. Експертите са установили, че има над 28 вида колаген, които се срещат в тялото. Сред тях колаген тип I е най-изобилен в кожата. Именно той е главният участник в нейната регенерация. 

След 25-тата година способността на тялото да синтезира протеина намалява. Точно тогава се появява нуждата от прием на колаген хранителни добавки. Те възвръщат еластичността на кожата и изглаждат фините бръчици.

Нискомолекулната хиалуронова киселина е втората по важност градивна единица на кожните слоеве. До 50% от цялата налична хиалуронова киселина в организма се намира именно в кожата. Там тя подпомага процесите на регенерация още на клетъчно ниво. Освен за възстановителните процеси, тя е важна и за оптималната хидратация. Хиалуроновата киселина се свързва с водните молекули и ги задържа в кожата, за да могат клетките да ги усвояват при нужда. Това вещество може да задържа стотици пъти по-големи нива на вода от собственото си тегло. Нискомолекулната хиалуронова киселина е най-бионаличният вариант, който бързо се усвоява от организма.

Цинкът в състава на Korona Beauty Matrix е под формата на цинков бисглицинат. Това е вид хелат, при който отрицателният цинков йон е свързан с два положително заредени йона глицин. Получената молекула сама по себе си е неутрална. Глицинът е аминокиселина, която с лекота преминава чревната бариера и не се влияе от киселинността в стомаха. Той може да оцелее в стомашната среда и без проблем да достигне до кръвния поток. Именно отрицателните йони глицин придават на веществото голяма устойчивост. Без тях цинкът е изключително труден за усвояване. Често той не достига до тъканите, където е нужен и става неизползваем. Веднъж достигнал до кожните слоеве обаче, цинковият бисглицинат, има силно противовъзпалително действие. Той се препоръчва при акне, кожни проблеми и възпаления, причинени от външни фактори. Цинкът също така има способността да предпазва от вредните UV лъчи.

L-Карнозинът съдържа две аминокиселини – бета-аланин и хистидин. Този диепептид има множество ползи за човешкия организъм. Приемът му подобрява дейността на нервната система и настроението. Когато говорим за кожното здраве, L-карнозинът е незаменим в защитата срещу оксидативния стрес. Аминокиселините в молекулата му не просто извеждат свободните радикали от организма. Те също така предпазват от екологични и радиоактивни замърсители и подпомагат зарастването на рани и кожни наранявания. 

R-Алфа липоевата киселина е вещество, което естествено се синтезира в клетъчните митохондрии. Тя служи като анитоксидативно вещество, което редуцира нивата на оксидативен стрес и предпазва от вредните UV лъчи. Както се случва с много други вещества, способността на организма да я синтезира намалява с времето. Ето защо вътрешният й прием е съществен за оптималното кожно здраве.

Витамин Е е мастно-разтворим антиоксидант, който се използва в козметичната индустрия от десетки години. Познат е като мощно анти-ейдж средство, което значително подобрява кожната еластичност, подпомага възстановителните процеси и задържа влажността в роговия слой. 

Витамин А, или ретинол, подобрява не само очното здраве. Той се използва за подобряване състоянието на застаряваща кожа. Приемът му изглажда фините бръчици, подобрява ензимната активност и предпазва от UV лъчение.

Коензим Q10 също е едно от веществата с множество ползи за организма. Като хранителна добавка той подобрява здравето на сърдечно-съдовата система и има добро въздействие върху пациенти в преддиабетно и диабетно състояние. Как служи на кожата? Като редуцира нивата на свободни радикали и подпомага производството на аденозин трифосфат. Последният е важен преносител на енергия между клетките.

Селенът, който участва в състава на Korona Beauty Matrix е под формата на  L-селенметионин. Това съединение съчетава незаменимата аминокиселина метионин и мощният антиоксидант селен. Редовният прием на тази форма на селен има значителен анти-ейдж ефект и връща нормалната еластичност на кожата.

Korona Beauty Matrix е най-иновативната грижа в сферата на козметиката. С приемът на всяка таблетка вие набавяте на организма си прециозно подобравно съотношение от 9 вещества, които се грижат за кожата ви в дълбочина. Нутрикозметичната хранителна добавка ще избистри тена, изглади фините бръчици и подобря цялостния външен вид на кожата ви. 

Състав в препоръчителен 

дневен прием от 

 

 в 1 капсула

в 6 капсули

Хидролизиран рибен колаген Тип I  /  Fish Collagen Hydrolysate Type I /


200 mg


1200 mg

Нискомолекулна Хиалуронова киселина / Hyaluronic acid/


11.7 mg


70 mg

Цинк / Zinc Bisglycinate chelate 20% Zinc/


2.5 mg


15 mg

L-Карнозин / L-Carnosine


8.33 mg


50 mg

R-Алфа липоева киселина / R-Alpha lipoic acid


33.33 mg


200 mg

Витамин Е / Vitamin E Acetate 50 % CWD/


16.66 mg


100 mg

Витамин А / Vitamin A Acetate 325 GFP/


250 mcg


1500 mcg

Коензим Q10/ Coenzyme Q10


30 mg


180 mg

Selen / L-Selenmethionine 0.5% Se/ 


16.666 mcg


100 mcg


Помощни вещества: няма

Препоръчителен доза за дневен прием: 6 капсули, сутрин и вечер по 3 капсули след хранене. 

Съгласно препоръчителния дневен прием една опаковка е достатъчна за 30 дни.


Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца.


Дани Христова от Харманли 2022-03-27
топ
Съставките са отлично комбинирани! Добавката я пия втори месец и имам видима промяна в състоянието на кожата и косата. Редовен клиент съм и препоръчвам продуктите на Хербамедика.