ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Ксилитол / Xylitol - 200 гр

Новият продукт в асортимента на Хербамедика Ксилитол е здравословно предложение за всички, които търсят нискокалоричен заместител на захарта. Съдържанието на калории в него е с поне 40% по-ниско от това в бялата захар. Заменяйки захарта с ксилитол, си спестявате излишни калории, без да правите компромис със сладостта на любимите си сладкиши и напитки.

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
3800500524252
Тегло
0.20 кг
Тип продукт
Прах

ПРОДУКТЪТ Е

БЕЗ ГМО
БЕЗ ЗАХАР
ВЕГАН
КЕТО

Ксилитол се произвежда от бреза чрез специална обработка на екстракт от кората ѝ. Предлага се във вид на фина пудра, която има прекрасна разтворимост и в топла, и в студена вода.

Ксилитол вместо захар за по-здрави зъби

Подсладителят спомага за поддържане на неутралното pH в устната кухина. Той има близка формула до тази на захарозата, но не се разгражда по същия начин в организма. Не се разпада до лесно усвоима от бактериите глюкоза още в устата. Така, за разлика от захарта, не създава условия за свръх растеж и развитие на бактериите, предизвикващи кариес и отлагане на зъбна плака. В дългосрочен план ксилитолът може да подпомогне минерализацията на зъбите и да способства за поддържане на емайла.

Предназначение и прием

Пудрата от ксилитол има сладост, съпоставима с тази на захарта. Затова новият продукт може да се ползва във всякакъв вид рецепти в същите количества, в които се ползва и бялата захар. Ползвайте я за приготвяне на по-здравословни алтернативи на любими топли и студени напитки, закуски, печива, всякакви сладкиши. Те няма да покачват рязко кръвната ви захар и ще си спестите много излишни калории.

Ксилитол пудра се предлага в опаковки от 200 гр. Може да се ползва в кулинарията в същите дози като бялата захар. Но се препоръчва дневният прием да не надхвърля 30-40 гр. Над тези дози може да се получат нежелани ефекти от консумацията му, свързани с подуване на корема, газове и стомашно разстройство.

Новият ни продукт съдържа пудра от ксилитол в 100% чиста форма. Не съдържа яйчени, млечни или други животински продукти. Подходящ е за вегани и за хора с глутенова непоносимост. Може да го включите дори в своята кето диета за да направите хранителния си режим още по-здравословен, без компромис със сладостта на продуктите в него.

Произход: извън ЕС.
100 % ксилитол на прах.


Помощни вещества: няма

Алергени: не съдържа глутен, яйца, соя, мляко и продукти от животински и рибен произход

Няма отзиви