ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Л-Глутатион Натурал / L-Glutathione Natural - 40 капсули 250 mg

Глутатионът е изключително полезен за здравето – той поддържа имунната система, предпазва и детоксикира черния дроб, намалява риска от хронични болести и ни помага да живеем по-дълго.

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
3800201611336
Тегло
0.20 кг
Тип продукт
Веге капсули

ПРОДУКТЪТ Е

БЕЗ ГЛУТЕН
БЕЗ МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ
БЕЗ СОЯ
БЕЗ ЯЙЦА
ВЕГАН

Какво е L-Glutathione Natural?

L-Glutathione Natural е висококачествена хранителна добавка, която съдържа натурален глутатион.

Какво е глутатионът?

Глутатионът се смята за „майката на всички антиоксиданти“. Той се произвежда и използва от всяка клетка в тялото и затова се слави с широкоспектърното си въздействие върху цялото тяло. Глутатионът е най-мощният антиоксидант в човешкото тяло.

Глутатионът е полипептид, който се състои от 3 аминокиселини – глутамат, глицин и цистеин. Трите аминокиселини са неесенциални. Първите 2 – глутамат и глицин, се произвеждат от организма и могат да се набавят с храната. Цистеинът обаче се произвежда от метионин – есенциална аминокиселина, която организмът не може сам да си произведе и трябва да си я набави или от храна, или от хранителни добавки. По този начин дефицитът на метионин може да доведе до дефицит на глутатион.

Защо се нуждаем от повече глутатион?

Производството на глутатион естествено намалява с напредване на годините. Неговото антиоксидантно действие има потенциала да детоксикира всяка клетка и всеки орган в тялото. Научни изследвания доказват, че глутатионът:

Поддържа здравето на очите и гo възстановява при настъпили нарушения

Глутатионът предпазва очите от развитието на катаракта, глаукома, диабетна слепота или заболявания на ретината. Антиоксидантът намалява концентрацията си в очите при развита катаракта, като допълнителният прием на глутатион води до подобрение на състоянието им.

Благоприятства възстановяването от оксидативен стрес

Глутатионът елиминира свободните радикали, които ускоряват процесите на стареене и развитието на заболявания. Също така той засилва действието на други антиоксиданти като витамин С, витамин Е и бета-каротин. Обратното също е валидно.

Потискайки оксидативния стрес, глутатионът подпомага възстановяването на черния дроб, подобрява здравето на кожата (третира акне), обостря мисловните процеси и съдейства за по-спокоен сън, успокоява нервната система и др.

Предпазва от стрес и депресия

Изследвания показват, че хора, които са подложени на стрес или страдат от депресия, имат занижени нива на антиоксиданта. Допълнителният прием чрез храна и хранителни добавки благоприятства възстановяването от стрес и депресия.

Повлиява благоприятно чревната стена

Глутатионът предпазва чревната стена от инфекции и пропускливост. При всички пациенти с нарушения на чревната стена – болест на Крон, колити, синдром на пропускливите черва, синдром на раздразнените черва, се наблюдават занижени нива на ензимите, които помагат за синтеза на глутатион.

Предпазва сърцето

Ниските нива на глутатион в организма се свързват с повишен риск от сърдечни проблеми. Глутатионът детоксикира клетките, органите и системите в организма, като предотвратява влошаването на вече развити състояния.

Подпомага възстановяването от зависимости

Глутатионът потиска развитието на зависимости, като регулира биохимията в мозъка. Тези зависимости включват не само наркотичните, но и тютюнопушене, алкохолизъм и хранителни разстройства.

Глутатионът има още стотици приложения. Той може да служи както за anti-age цели, така и като помощно средство за възстановяване от сериозни заболявания.

Неговото действие се задейства от приема на сяра (чрез храна и/или хранителни добавки).

Поръчайте L-Glutathione Natural, за да пречистите организма си и да вдъхнете живот на всяка Ваша клетка!


Защо да изберете хранителните добавки на Хербамедика?

Хербамедика е водеща компания за производство и дистрибуция на висококачествени хранителни добавки. Вече 23 години ние се грижим за здравето на своите клиенти. Най-голямата награда за нас е ентусиазмът в очите на хората, които са подобрили здравето си с нашите уникални формули, извлечени направо от природата.

С нас получавате най-пречистените хранителните добавки с минимални помощни вещества в състава си. Ще Ви зарадваме с безплатни доставки, промоции, намаления, уникални статии и любезно отношение.

Защото Вашето здраве е важно за нас!

Съставки в препоръчителен дневен прием от:

1 капс.

L-Глутатион (L-Glutathionе reduced)

250 mg


Помощни вещества: антислепващ агент: силициев диоксид.

Алергени: не съдържа глутен, соя,мляко,яйца, продукти от животински и рибен произход.

Препоръчителна доза за дневен прием: 1 капсула на ден.

Дневни дози: 40

Да не се използва при бременност и кърмене.

Трябва  да се консултирате с вашия лекар или специалист, преди използването на продукти, съдържащи глутатион.

При по-високи дози да се приемат след консултация с лекар.

Да се съхранява на хладно и сухо място, недостъпно за малки деца.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. 

Да не се ползва като заместител на разнообразното хранене.


Глутатионът е най-мощният познат вътреклетъчен антиоксидант, предпазващ клетъчните мембрани и митохондриите от агресивните свободни радикали. Синтезира се от три аминокиселини: глутамин, цистеин и глицин. Глутатионът има ключова роля в  детоксикацията на организма, извеждайки  редица токсини, лекарствени и други химични метаболити, тежки метали и ксенобиотици. Той основно се синтезира в черния дроб, а недостигът на Глутатион е в основата на процесите на стареене и имунния дефицит.

Предназначение:

- Подпомага процесите на детоксикация;

- Подпомага функцията на черния дроб и имунната система;

- Подпомага процесите на възстановяване на организма, вследствие повишена токсичност, чести боледувания, повишен стрес и тежки физически натоварвания;

- Благоприятно повлиява състоянието на кожата и спомага за намаляване на обичайните признаци на стареене;

- Подходящ при прекомерна употреба на алкохол, наркотици, никотин и рафинирани храни.

Анелия 2020-08-14
Препоръчвам
Силно препоръчвам тази добавка. Поръчах си и приемах около месец и останах очарована.
Елена -0001-11-30
Въпрос
Колко време може да се пие добавката? Трябва ли да се пие определен срок (например 1 месец) и след това да се почива?