ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Л-Глутатион Натурал / L-Glutathione Natural - 40 капсули 250 mg

Глутатионът е изключително полезен за здравето – той поддържа имунната система, предпазва и детоксикира черния дроб, намалява риска от хронични болести и ни помага да живеем по-дълго.

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

БЪРЗА ПОРЪЧКА

само с телефонен номер

Важно: Наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на повече детайли.

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 40 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
3800201611336
Тегло
0.20 кг
Тип продукт
Веге капсули

ПРОДУКТЪТ Е

БЕЗ МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ
БЕЗ СОЯ
ВЕГАН

Какво е L-Glutathione Natural?

Л-Глутатион Натурал е висококачествена хранителна добавка, която съдържа натурален глутатион.

Какво е глутатионът?

Глутатионът се смята за „майката на всички антиоксиданти“. Той се произвежда и използва от всяка клетка в тялото и затова се слави с широкоспектърното си въздействие върху цялото тяло. Глутатионът е най-мощният антиоксидант в човешкото тяло.

Глутатионът е полипептид, който се състои от 3 аминокиселини – глутамат, глицин и цистеин. Трите аминокиселини са неесенциални. Първите 2 – глутамат и глицин, се произвеждат от организма и могат да се набавят с храната. Цистеинът обаче се произвежда от метионин – есенциална аминокиселина, която организмът не може само да си произведе и трябва да си я набави или от храна, или от хранителни добавки. По този начин дефицитът на метионин може да доведе до дефицит на глутатион.

Защо се нуждаем от повече глутатион?

Производството на глутатион естествено намалява с напредване на годините. Неговото антиоксидантно действие има потенциала да детоксикира всяка клетка и всеки орган в тялото. Научни изследвания доказват, че глутатионът:

Поддържа здравето на очите и ги възстановява при настъпили нарушения

Глутатионът предпазва очите от развитието на катаракта, глаукома, диабетна слепота или заболявания на ретината. Антиоксидантът намалява концентрацията си в очите при развита катаракта, като допълнителният прием на глутатион се свързва с подобрение на състоянието.

Благоприятства възстановяването от оксидативен стрес

Глутатионът елиминира свободните радикали, които ускоряват процесите на стареене и развитието на заболявания. Също така той засилва действието на други антиоксиданти като витамин С, витамин Е и бета-каротените. Обратното също е валидно.

Потискайки оксидативния стрес, глутатинът подпомага възстановяването на черния дроб, подобрява здравето на кожата (третира акне), обостря мисловните процеси и съдейства за по-спокоен сън, успокоява нервната система и др.

Предпазва от стрес и депресия

Изследвания показват, че хора, подложени на стрес и депресия имат занижени нива на антиоксиданта. Допълнителният прием чрез храна и хранителни добавки благоприятства възстановяването от стрес и депресия.

Повлиява благоприятна възстановяването на чревната стена

Глутатионът предпазва чревната стена от инфекции и пропускливост. При всички пациенти с нарушения на чревната стена – болест на Крон, колити, синдром на пропускливите черва, синдром на раздразнените черва, се наблюдават занижени нива на ензимите, които помагат за синтеза на глутатион.

Предпазва сърцето

Ниските нива на глутатион в организма се свързват с повишен риск от сърдечни проблеми. Глутатинът детоксикира клетките, органите и системите в организма, като предотвратява влошаването на вече развити състояния.

Подпомага възстановяването от зависимости

Глутатионът потиска развитието на зависимости, като регулира биохимията в мозъка. Тези зависимости включват не само наркотичните, но и тютюнопушене, алкохолизъм и хранителни разстройства.

Глутатионът има още стотици приложения. Той може да служи както за anti-age цели, така и като помощно средство за възстановяване от сериозни заболявания.

Неговото действие се задейства от приема на сяра (чрез храна и/или хранителни добавки).

Поръчайте L-Glutathione Natural, за да пречистите организма си и да вдъхнете живот на всяка Ваша клетка!


Защо да изберете хранителните добавки на Хербамедика?

Хебрамедика е водеща компания за производство и дистрибуция на висококачествени хранителни добавки. Вече 23 години ние подобряваме здравето на своите клиенти. Най-голямата награда за нас е ентусиазмът в очите на хората, които са подобрили здравето с нашите уникални формула, извлечени направо от природата.

С нас получавате най-пречистените хранителните добавки с минимални помощни вещества в състава си. Ще Ви зарадваме с безплатни доставки, промоции, намаления, уникални статии и любезно отношение.

Защото Вашето здраве е важно за нас!

Състав в максимална дневна доза:

L-Glutation GSH / Една капсула дневно: 250 мг

Други съставки:  антислепващ агент - силициев диоксид.

Нето тегло опаковка: 14.20 г

Една капсула дневно

Продуктът е хранителна добавка. Да не се използва при бременност и кърмене. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене

Няма отзиви