ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Лактал Б - 100 таблетки 500 mg

Лактал Б е високоефективен пробиотичен продукт, който съдържа сух лиофилизиран Lactobacillus Bulgaricus. Добавката служи за оптималното протичане на храносмилателните процеси в организма и спомага за по-добра обработка и извличане на хранителни вещества от храната.

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН - Запишете се в списъка на чакащите, за да бъдете уведомени по имейл, когато продуктът отново е наличен.
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
3800201610216
Тегло
0.15 кг
Тип продукт
Таблета

Лактал Б е ефективен пробиотичен продукт, който съдържа сух лиофилизиран Lactobacillus Bulgaricus. Млечнокиселите бактерии са изключително полезни за оптималното протичане на храносмилателната функция на организма.

Lactobacillus Bulgaricus е специален бактериален щам, култивиран за първи път в български лаборатории. Млечнокиселите бактерии са най-важната жива единица в човешкия храносмилателен тракт, където играят решаваща роля за поддържането на нормална бактериална среда. Те подпомагат естествената защита срещу зарази и възпаления и участват в последния и най-важен етап на разграждане на хранителните вещества.

Намаляването или изчезването на тези микроорганизми от нормалната микрофлора на организма може да доведе до сериозни последствия – от най-безобидни възпаления до фатални увреждания. Причините тези бактерии да намалеят критично или дори да изчезнат са разнообразни. Те може да са често или неправилно провеждане на антибиотично лечение, остри и хронични възпалителни процеси, злокачествени заболявания, чести боледувания, стрес, преумора.

Млечнокиселите бактерии в състава на Лактал Б възстановяват нарушения баланс в чревната флора, повишават хранителното разграждане в дебелото черво, спират възпалителни и ферментационни процеси в целия храносмилателен тракт и потискат развитието на патогенни микроорганизми.

Продуктът е наличен в аптечната мрежа.

Съдържание на основни вещества:
в една

таблета:
максимална

доза / 6 таблети :
Сух лиофилизиран L.BULGARICUS
310 mg
1860 mg
Помощни вещества: пълнители - микрокристална целулоза,  магнезиев стеарат

Нето тегло опаковка: 50 гр

От 3 до 6 таблети дневно, половин час преди храна. За оптимален ефект ползвайте продукта минимум два месеца.

Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене! При бременност, кърмене и по-високи дози да се приема след консултация с лекар! Да не се превишава дневната доза! Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца!

Няма отзиви