ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Лактоферин / Lactoferrin acid resistant - 84 капсули

Лактоферинът е протеин, който се съдържа в млякото на различни бозайници, в това число и при човека. Известен е със своите мощни антибактериални, противовирусни и противогъбични свойства и намалява риска от дегенеративни и ракови заболявания. 

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
RS381E
Тегло
150.00 гр
Тип продукт
Капсули

Лактоферинът се използва често при третиране на язви на стомаха и дванадесетопръстника, нарушена цялост на чревната мембрана, ниски нива на желязо при бременни жени и за предотвратяване на инфекции при недоносени деца. 

Лактоферинът регулира и подобрява усвояването на желязото и също така предпазва организма от инфекции, причинени от бактерии, вируси и гъбички. Изглежда, че той има свойството да забавя растежа на бактериите, като ги лишава от жизненоважни хранителни вещества. Смята се, че лактоферинът, съдържащ се в майчиното мляко, помага за предпазването на инфекции при кърмачета.

Лактоферинът също така участва в производството на кръвни клетки и има мощен имуномодулиращ ефект. Естественият му произход, добре документираните антимикробни, противовъзпалителни, антиинфекциозни и регулиращи имунния отговор свойства, както и положителния ефект върху метаболизма на желязото, превръщат лактоферина в ценен естествен съюзник срещу редица здравословни проблеми.

Освен всичко останало, лактоферинът притежава естествен пребиотичен ефект и подпомага и поддържа естественото богатство и разнообразие на чревната флора.

Лактоферинът намалява риска от дегенеративни и ракови заболявания като редуцира образуването на свободни радикали и предпазва липидите от окисляване.


Произход: Холандия

Състав в препоръчителна дневна доза

6 капс.

Lactoferrin

600 mg

Помощни вещества: оризово нишесте, глицерил дибехенат, силициев диоксид.

3 пъти по 2 капсули 20 минути преди хранене.

Няма отзиви