ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Липозомален витамин Д3 - 1400 IU / Liposomal vitamin D3 -1400 IU 30 ml

Изключително важният за доброто здраве на деца и възрастни витамин Д3 вече е достъпен и в иновативната течна липозомална форма. 

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
3800201613798
Тегло
0.12 кг
Тип продукт
течност

ПРОДУКТЪТ Е

БЕЗ ГЛУТЕН
БЕЗ МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ
БЕЗ СОЯ
БЕЗ ЯЙЦА
ВЕГАН

Липозомалната форма на витамин Д подсигурява цялото необходимо количество холекалциферол само с 2 впръсквания дневно.

Неслучайно витамин Д се означава и като витаминът хормон. Той има изявени регулаторни роли в организма и е необходим във всяка възраст.

В частност витамин Д3 (холекалциферол) участва в поддържането на серумните нива нивата на калция и фосфора. Тази му роля е го превръща в определящ фактор за правилната минерализация и доброто състояние на костите и зъбите. Ролята му е незаменима и при деца, и при възрастни. Освен това витамин Д3 е важен фактор за общото състояние на имунната и на сърдечно-съдовата система.

Новият ни продукт Липозомален витамин Д3 предлага важният мастноразтворим витамин в модерна форма, подсигуряваща максималната възможна усвоимост.

Липозомалната технология е добре позната и широко наложена в медицината и фармацията. Тя е базирана на иновативен подход за доставяне на активните съставки в организма, а именно чрез включването им в липозоми. Това са специални мехурчета с двойна фосфолипидна мембрана, много подобна на клетъчната мембрана. Това им позволява много лесно и почти безпрепятствено да преминават през клетките, покриващи лигавицата на устната кухина. Така активните съставки, затворени в липозомите, много лесно достигат до кръвообращението скоро след впръскването на продукта. Постига се изключително висока усвоимост и бионаличност на съставките, непосилна за постигане чрез традиционните фармацевтични форми – таблетки, капсули или сиропи.

Липозомалната форма има и друго предимство. Затворени в липозомните мехурчета, активните съставки са недостъпни за стомашните сокове, които биха могли да ги неутрализират при директен контакт. Така се подсигурява запазването на пренасяните съставки в интактна форма до навлизането им в кръвообращението.

Всичко това превръща липозомите в идеални структури за внасяне на различни активни съставки в организма, включително витамини и минерали.

Липозомалният витамин Д3 е изцяло биоразградим продукт и не отделя опасни отпадни продукти в организма,. А фосфолипидите в състава на липозомите са достъпни за ползване от организма за собствените му нужди. Продуктът може да се ползва свободно от вегани и хора с глутенова непоносимост.


Произход ЕС.

Съставки в препоръчителен дневен прием от:

2 впръсквания

Витамин D₃ (cholecalciferol/холекалциферол)

35 mcg (1400 IU)


Помощни вещества: пречистена вода, слънчогледов лецитин, калиев сорбат, подсладител: ксилитол, натурален аромат.

Алергени: не съдържа глутен, яйца, соя, продукти от рибен и животински произход.

Препоръчителна дневна доза: По 2 впръсквания (35 mcg/ 1400 IU ) на ден под езика или от вътрешната страна на бузата.

Една опаковка съдържа 90 дневни дози.Разклатете добре преди употреба!

Да не се използва като заместител на балансираната диета.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на сухо и хладно място.

Да се съхранява извън обсега на деца.

Няма отзиви