ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Ликуид фор Фит - мощен продукт за редуциране на теглото

Свалянето на няколко излишни килограма може да се окаже трудна мисия за повечето хора. Дали поради липса на мотивация, време или средства, често този въпрос се отлага за близкото бъдеще. Един продукт като Ликуид фор Фит може да ви помогне значително за премахване на нежелани сантиметри в талията, бедрата или корема. В момента времето е приятно за спорт, защото не е прекалено студено, нито прекалено горещо и физическите активности ще усилят действието на Ликуид фор Фит. Междувременно ппродуктът е на промоция от 2 опаковки, а към тях ще получите и специалната Тритан бутилка, в която да си приготвяте вълшебната отвара.

Какво представлява Ликуид фор Фит

Изцяло билков продукт от растителни екстракти, който спомага за изхвърляне на задържаните течности. Обикновено признак за задържане на вода са подутите крака и ръце, а Ликуид фор Фит е създаден, за да ги освободи от излишната вода и мазнини. Продуктът е подходящ за активно спортуващи и е перфектна добавка за здравословен хранителен режим. Ликуид фор Фит е изграден от две групи съставки с различно действие. Първата група се състои от растителни екстракти с пречистващи и диуретични свойства. Втората група съставки се състои от растителни екстракти и минерали за редуциране на телесни мазнини, но със запазване на мускулната маса. Целият състав на продукта Ликуид фор Фит може да намерите тук. Формулата на Ликуид фор Фит е специална и няма да наруши водния баланс в тялото. Той подпомага кръвообръщението, чернодробната функция и метаболитните процеси. Тритан бутилката в Ликуид фор Фит е елегантна и с удобен захват, перфектна за из път, за фитнес и въобще за движение. Може да се използва в миялна машина, а вместимостта ѝ е 750 мл. Произведена е от биоразградим материал Eastman TritanTM, който е напълно безопасен за здравето. Освен това, бутилката носи маркировка BPA free – при производството ѝ не е използван Бисфенол-А.

Състав и приложение

Ключовите съставки, които правят Ликуид фор Фит най-добрият избор сред добавките за отслабване, са:
 • Артишок
 • Полски хвощ
 • Болдо
 • Царевична свила
 • Розмарин
 • Червена лоза
Други важни екстракти, чието действие е най-силно във формулата на Ликуид фор Фит, са
 • Екстракт от гарциния камбоджа
 • Екстракт от корен на колеус форсколии
 • Хром пиколинат
Точната дозировка на всички съставки на Ликуид фор Фит  ще откриете на тази страница.

Противопоказания и прием на Ликуид фор Фит

Добре е да следвате точните указания за приготвяне на Ликуид фор Фит, които ще ви опишем тук. Ще ги намерите и в описанието на продукта отново. В половин литър вода се разтварят 15 мл от продукта и имате време до края на деня да го изпиете. За улеснение използвайте бутилката, която получавате заедно с двойния пакет Ликуид фор Фит. Приема се до момента, в който решите, че сте постигнали желаното телесно тегло и нямате нужда от повече сваляне на килограми. Има обаче някои фактори, които не са благоприятни за използване на този продукт и по-скоро биха оказали обратен ефект. Не приемайте Ликуид фор Фит в следните случаи:
 • При непоносимост към някоя от съставките
 • При тежка бъбречна или чернодробна недостатъчност
 • По време на бременност и кърмене
С помощта на Ликуид фор Фит след около 2 седмици ще видите първите реални резултати от изхвърляне на вода. Той е усъвършенстван продукт, защото действа в 2 посоки – за усилено изгаряне на мазнини и за изхвърляне на задържани течности. И понеже трудно бихте се справили с много килограми за сваляне, решихме да ви дадем някои насоки за редуциране на теглото. Те могат да ви служат като пътеводител заедно с Ликуид фор Фит, за да постигнете още по-задоволителни резултати.

Съвети за редуциране на теглото

Безразборното хранене по всяко време на денонощието няма да ви помогне за редуциране на теглото. Трябва да контролирате храната, която поемате, както и да изразходвате повече енергия, отколкото получавате. Това е най-утвърденото правило и е с доста голяма тежест при отслабване. Диетите са добри опции, но за кратък период. Не може да се подлагате на диети постоянно, а ако го правите има реалната опасност да си върнете двойно килограмите. Ако досега не сте го правили, започнете да обръщате внимание на етикетите и съдържанието на продуктите. Модифицирано нишесте, палмово масло, оцветители, емулгатори, изкуствени подсладители – това са съставки, които трябва да избягвате.

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

ТЪРСИ В БЛОГА

КАТЕГОРИИ