ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

ЛНС Ензими / LNS Enzymes

Хранителната добавка LNS Enzymes съчетава мощните протеолитични ефекти на ензимите лумброкиназа, натокиназа и серапептидаза. Тези ензими се определят като най-мощните в своята група и играят ключова роля в поддържането на здравето на различни органи и системи в човешкото тяло. Главната им роля е да разграждат фибрина - ключов компонент в кръвоносните съдове и тъканите. Този процес допринася за намаляване на риска от образуване на тромбози и свързаните с тях сърдечно-съдови заболявания.

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
3800201613873
Тегло
0.00 кг
Тип продукт
капсули

ПРОДУКТЪТ Е

БЕЗ МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ
БЕЗ РИБНИ ПРОДУКТИ
БЕЗ ЯЙЦА
ВЕГАН

Тези ензими предлагат и редица допълнителни ползи за здравето. Те могат да намалят риска от ранна деменция и болестта на Алцхаймер, да регулират кръвното налягане, да подобрят циркулацията на кръвта, да разграждат микробните биофилми и да подобрят функцията на имунната система.

Протеолитичните ензими имат способността да ускоряват процеса на възстановяване след възпалителни състояния, които засягат белите дробове и синусите. Те подпомагат заздравяването на рани и облекчават отоците. Тези ензими са от ключово значение за поддържането на оптималното функциониране на организма и насърчаването на общото здраве и благосъстояние.

Храносмилателни и протеолитични ензими: каква е разликата между тях?

В човешкото тяло съществуват различни видове ензими. Те имат специфично предназначение и изпълняват разнообразни функции в човешкото тяло.

 • Храносмилателните ензими имат ключова роля в разграждането на макронутриентите в стомаха и червата. Те отговарят за абсорбацията на различни видове хранителни компоненти като протеини, въглехидрати и мазнини. Тяхната функция не само подпомага усвояването хранителни вещества, но и насърчава ефективния храносмилателен процес.
 • Протеолитичните ензими имат специфичната способност да разграждат протеините. Те играят ключова роля в обработката и премахването на неживите или увредените тъкани. По този начин, те подпомагат регенерацията на различни органи и системи. Протеолитичните ензими стимулират процесите на заздравяване, регенерация и поддържане на здравословно състояние на сърдечно-съдовата и храносмилателната система, както и на опорно-двигателния апарат.

Действие на активните съставки в LNS Enzymes

Серапептидаза

Серапептидаза (Serratiopeptidase) се извлича от специфичен вид бактерии Serratia, които се срещат в червата на копринените буби. Те използват серапептидаза, за да разградят обвивката на своите пашкули и да преминат към следващия етап от жизнения си цикъл.

Ензимът серапептидаза играе важна роля в процеса на регенерацията на тъканите и поддържането на здравето на различни органи и системи. Този мощен протеолитичен ензим работи като катализатор за разграждане на протеиновите структури, които вече не са функционални и са прекратили своите жизнени функции. Това включва премахването на неживи и изсушени тъкани, които могат да бъдат причина за различни здравословни проблеми. 

Сератептазата се използва ефективно за разграждане на плаките, които се образуват в съдовете и могат да доведат до атеросклероза и сърдечно-съдови заболявания. Този процес на разграждане помага за поддържането на нормалната циркулация на кръвта.

Полезни свойства на серапептидаза:

 • Разгражда плаки, запушвания и други мъртви тъкани
 • Поддръжка здравето на сърдечно-съдовата система
 • Действа като превенция срещу сърдечни заболявания и атеросклероза
 • Облекчава болката и възпаленията
 • Подпомага възстановяването след травматични наранявания или след оперативни процедури
 • Подобрява състоянието при възпалителни състояния, свързани с уши, нос и гърло
 • Има благоприятен ефект в случаи на синузит и бронхит.
 • Помага в терапията при фиброкистозна болест на гърдата и синдрома на карпалния тунел

Натокиназа

Натокиназа (Nattokinase) е ензим, изолиран от натто - традиционна японска храна, създадена чрез ферментация на соеви зърна. Този ензим е част от японската народна медицина и се използва от хилядолетия за подобряване на сърдечно-съдовото здраве.

Полезни свойства на ензима натокиназа:

 • Разгражда фибриногена: Натокиназата има способността да разгражда и разтваря фибриногена - съставка на кръвните съсиреци и атеросклеротичните плаки в артериите. Този процес помага за подобряване на вискозитета на кръвта и циркулацията й като цяло.
 • Понижава кръвното налягане: Редовния прием на натокиназа може да допринесе за намаляване на високото систолично и диастолично кръвно налягане.
 • Оптимизира холестерола: Ензимът може да помогне за оптимизиране на нивата на холестерола в кръвта.
 • Бори се с възпаленията: Този ензим се отличава със своя противовъзпалителен ефект и способността си да подпомага възстановяването при инфекции и възпаления.
 • Естествено разреждане на кръвта: Натокиназата е едно от най-добрите естествени средства за разреждане на кръвта.

Лумброкиназа

Лумброкиназа (Lumbrokinase) е ензим, получен от вид земен червей, наречен Lumbricus rubellus. Този ензим играе важна роля в организма, като насърчава разграждането на фибриноген - протеин, участващ в образуването на кръвни съсиреци. Една от ключовите функции на лумброкиназата е предотвратяване на образуването на артериални плаки. Този процес е от съществено значение за подобряване на сърдечното здраве и понижаване на риска от инсулти.

Ползи от приема на лумброкиназата:

 • Подобряване на сърдечното здраве: Лумброкиназата може да бъде използвана в терапията при сърдечни заболявания като стенокардия, диабет и исхемичен инсулт. Този ензим помага за разграждането на фибриногена и следователно предпазва от образуването на артериални блокажи.
 • Намаляване на нивата на мазнини: Ензимът лумброкиназа може да помогне за регулиране на нивата на мазнини в кръвта.
 • Лечение на амилоидоза: Лумброкиназата има приложение и в терапията на амилоидоза - сериозно заболяване, което засяга органите и тъканите.
 • Лечение на различни заболявания: Този ензим се използва в терапията на различни заболявания като стенокардия, диабет, сърдечни заболявания, исхемичен инсулт и Лаймска болест.
 • Антиейджинг и борба със свободните радикали: Съдържащите се в лумброкиназата токофероли (витамин Е) предоставят мощни антиоксидантни свойства, които помагат за предотвратяването на преждевременно стареене на кожата.

LNS Enzymes на ХЕРБАМЕДИКА е хранителна добавка обединяваща силата на три мощни ензима: лумброкиназа, натокиназа и серапептидаза. Тази уникална комбинация има потенциала да подобри метаболизма на протеините и да подкрепи здравето на сърдечно-съдовата система.

Съставки в препоръчителен дневен прием от: 1 капсула 2 капсули
Лумброкиназа 50 мг 100 мг
Натокиназа 100 мг 200 мг
Серапептидаза 100 мг 200 мг

Помощни вещества: магнезиеви соли на мастните киселини.

Алергени: мляко, яйца, продукти от рибен и животински произход.

Съдържа соя!


Препоръчителна доза за дневен прием: 2 капсули

Дневни дози: 30/ 60


Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца.


Няма отзиви