ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Лятно вталяване с натурални продукти за отслабване и хормонален баланс

Лятото е чудесно време, в което можем да се погрижим за добрата си фигура. Изобилието от пресни плодове и зеленчуци и топлото време, в което ни се хапва по-лека храна, благоприятстват свалянето на излишните килограми и изгарянето на мазнини. А и се движим повече отколкото през зимата, нали? 

Но само потене и повече разходки може да не са достатъчни, за да забравите за онези 5 килограма, които винаги се появяват от някъде. Предлагаме ви няколко изпитани продукта за по-лесна детоксикация и дренаж, както и за изгаряне на подкожните мазнини.

Но преди това…

Какви са основните принципи, които трябва да следваме за лятно вталяване

За да стопите излишните сантиметри по тялото, разбира се, трябва да положим целенасочени усилия. В редом с консумацията на плодове и зеленчуци, през лятото би било добре да:

 • приемате поне 2 литра течности дневно – като най-добре това да бъде предимно вода. Откажете се от газираните напитки, защото те способстват образуването на целулит и подуват излишно стомаха;
 • спортувате повече – летните сутрини и вечери са чудесно време за спорт на открито и повече разходки;
 • детоксикирате тялото си – пречистването на организма от натрупаните токсини оказва чудесен ефект върху свалянето на излишните килограми.

Има ли общо между килограмите и хормоналния баланс

Хормоналният баланс е важен за правилното функциониране на всяка една система от нашето тяло. Изключение не прави и метаболизма. В случаите, когато ендокринната система функционира неправилно и някои от жлезите сектретират повече или по-малко от нужното количество хормони, един от ефектите върху тялото е да трупаме повече килограми. Такива жлези са:

 • надбъбречната при секреция на повече кортизол; 
 • щитовидната при синтезиране на по-малко Т3 и Т4;
 • яйчниците при повишено отделяне на естроген;
 • панкреасът при повишени количества инсулин;
 • хипоталамусът при повишена секреция на лептин;
 • стомашните жлези при повишено отделяне на грелин.
Хормоналният баланс в човешкия организъм е много крехък. Влияе се от начина на хранене, стреса, наличието на заболявания или алергии и други фактори. 

Натурални хранителни добавки, които подпомагат отслабването и хормоналния баланс

Ние трябва да бъдем далеч от мисълта, че има вълшебни хапчета, с които всички излишни килограми ще се стопят, а хормоните ни ще бъдат в отлично равновесие. Няма и как да има, предвид че както отслабването, така и хормоните ни зависят от средата и начина на живот. 

За това пък на ваше разположение са натурални хранителни добавки, които подпомагат свалянето на излишни килограми и се грижат за нормалната функция на цялата ендокринна система. 

Холестеролът и влиянието му върху хормоните

Знаете ли, че повишените нива холестерола в кръвта са характерни за хората с излишно тегло? Но неговите по-високи стойности повлияват зле и работата на сърцето, липидната обмяна, половите хормони и други функции. Холестерол Контрол е натурална хранителна добавка, която повлиява успешно нивата на холестерол в кръвта и ги поддържа в оптимално състояние. Съдържащите се в нея екстракт от червен ориз, Gugulipid® (екстракт от смолата на дървото Commiphora Mukul) и витамин В3 са чудесна комбинация. Тяхната комплексна работа постига намаляване на лошия холестерол в кръвта, поддържане на нормални нива на добрия и цялостно подобряване на функциите на липидите в тялото. 

Форслийн за повече изгорени мазнини

Кой не иска процесът по изгаряне на мазнини да се случва бързо и лесно? Форслийн е хранителна добавка с изцяло натурален произход. Тя подкрепя метаболизма и работата на щитовидната жлеза. Форсколинът, който съдържа, активира аденилат циклазата в организма. Това е ензим, благодарение на който се произвежда аденозин монофосфат, който е важен биохимичен агент за тялото. Той участва в най-важните метаболитни процеси и се грижи за осигуряването на повече енергия и изгарянето на повече мазнини. 

Ликуид фор фит срещу задържането на течности 

Една не малка част от натрупаните килограми често се дължат на задържане на течности, особено през лятото. Разбира се, ако усещате симптоми на подуване, задължително си пуснете кръвни изследвания, за да проверите дали задържането на течности в тялото не се дължи на заболяване. 

Ликуид фор фит може да е от полза при отоци, подуване и много задържана вода в тялото. Продуктът съдържа две натурални съставки. От една страна те подпомагат изхвърлянето на излишните течности от тялото, а от друга намаляването на телесното тегло, без да да отнема от мускулната маса. По този начин тази хранителна добавка има и чудесен детоксикиращ ефект. 

Как да намалим желанието за сладко

Като една основните причини за наднорменото тегло, хората определят повишения апетит към сладкиши. Но по-честата консумация на шоколад, торти и други десерти може да доведе освен до натрупване на повече килограми и до инсулинова резистентност, която пък е предпоставка за развитието на диабет. Апетит Контрол е натурална хранителна добавка, която потиска желанието за консумация на сладки неща. В неговия състав се включват:

 • екстракт от зелен чай, който подпомага отслабването, богат е на антиоксиданти и има страхотен освежаващ вкус;
 • екстракт от червена люта чушка, който се грижи за елиминиране на свободните радикали в тялото, понижаване нивата на лошия холестерол и поддържане на нормално кръвно налягане; 
 •  хром пиколинат, който потиска желанието за консумация на сладко и подобрява метаболитните процеси в организма; 
 •  екстракт от шафран, който оказва положителен ефект върху нервната система и така предотвратява нервния глад за сладки храни; 
 • 5-HTP грифония екстракт от семена 99%, който представлява вещество, образуващо се преди серотонина и мелатонина и е влияе върху нивата на настроението, стреса и глада. 

Апетит Контрол помага в борбата с излишните килограми по един естествен начин без странични ефекти, които са характерни за други продукти със съмнителен състав и произход. 

Акти Берберин за нормални нива на кръвната захар

Както вече споменахме, инсулинът е един от хормоните, които влияят на нашето тегло. Той е пряко обвързан с нивата на кръвната захар в организма. Високите ѝ нива в тялото могат да бъдат дори животозастрашаващи. 

Съдържащият се в Акти Берберин изцяло натурален берберин оказва своя положителен ефект именно върху понижаването на нивата на инсулина, кръвната захар и лошия холестерол. Той представлява вещество, което се среща в редица растения, ползвани от векове в традиционната китайска медицина и Аюрведа. Благодарение на приема на берберин ще намалите риска от развитие на диабет тип 2 и ще регулирате по-лесно теглото си. 

Топлото и хубаво време са подходящи да стартирате или продължите борбата с килограмите и да поставите началото на един по-здравословен начин на живот. Направете своята стратегия за постигането на тази цел и улеснете постигането ѝ с натурални хранителни добавки. 

ТЪРСИ В БЛОГА

КАТЕГОРИИ