ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Магне Треонат / Magne Threonate - Магнезий 30 капсули

Магнезият е един от ключовите микроелементи за нашето здраве, но в естествената си форма трудно се абсорбира в достатъчни количества в храносмилателната система. Магне Треонат подпомага организма да набавя достатъчно количество магнезий в най-лесната му за усвояване форма.

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
3800201613750
Тегло
0.04 кг
Тип продукт
капсули

Изключително комплексното участие на магнезия в редица жизнени функции е причина той да се означава често като мастър минерал. Това е един от ключовите микроелементи за нашето здраве, но в естествената си форма трудно се абсорбира в достатъчни количества в храносмилателната система. Затова недостигът на магнезий е сред основните минерални дефицити. Новият продукт на Хербамедика Магне Треонат идва, за да промени това и да помогне да си набавяте редовно един от най-важните микроелементи в най-лесната му за усвояване форма.

Магне Треонат съдържа магнезиев Л-треонат като всяка капсула е източник на 500 мг от активната съставка. Магнезиевият Л-треонат е най-иновативната хелатна форма на магнезия. Разработена е чрез използване на модерни технологии, които позволяват получаване на по-лесноусвоими форми на ключовите за здравето ни минерали. В тази си иновативна форма магнезият повлиява много позитивно мозъчната функция, концентрацията и паметта. Освен това Магне Треонат доставя достатъчни количества от минерала за подсигуряване на всички други негови роли върху функциите на мускулатурата, хормоналната система, чревната дейност и др.

Освен изключително лесното усвояване на активната съставка Магне Хелат предлага и други предимства пред другите хранителни добавки с магнезий. Новият ни продукт не оказва никакво дразнещо действие върху червата и не предизвиква диария – познат страничен ефект при предозиране с други магнезиеви продукти.

Прием на Магне Треонат

Едно от най-големите затруднения досега пред използването на магнезия с терапевтична цел за общо подобряване функциите на нервната система беше невъзможността на използваните форми на магнезия да преминават т.нар. мозъчна бариера. Поради това затруднение стандартните добавки, съдържащи магнезий, не можеха пряко да снабдяват мозъка с необходимата му жизнена енергия. С разработването на иновативната форма на магнезиев Л-треонат беше извършен значим пробив в тази насока и въпросният проблем беше решен.

Магне Треонат е базиран на единствената позната до момента форма на магнезий, която преминава мозъчната бариера. Затова може да приемате новия продукт за подпомагане на нервната система и стимулиране на мозъчните функции. Разчитайте на Магне Треонат и за подобряване на съня и засилване на концентрацията и мисловната дейност.

Продуктът се предлага под формата на веге капсули. Подходящ е за вегани, защото не съдържа никакви животински съставки.

Съставки в препоръчителен дневен прием от:

1 капс.

2 капс.

Magnesium / съдържащ се в Magnesium L-Threonate/

40,7 mg


81,4 mg

Magnesium L-Threonate 

500 mg

1000 mg


Помощни вещества: микрокристална целулоза, магнезиев стеарат

Алергени: не съдържа соя, мляко, яйца, продукти от рибен и животински произход.

Препоръчителна доза за дневен прием: 2 капсули на ден

Дневни дози: 15

Няма отзиви