ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Майтаке / Maitake - 60 капсули 330mg

Японската гъба Майтаке е добър източник на витамин D и действа като силен имунен стимулант. Тя се използва и като допълващ метод при борбата с ракови клетки. Майтаке е една от трите гъби със силни противопаразитни, антиоксидантни и лечебни свойства.

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН - Запишете се в списъка на чакащите, за да бъдете уведомени по имейл, когато продуктът отново е наличен.
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
3800201611046
Тегло
50.00 гр
Тип продукт
Капсули

Майтаке е високо ценена заради лековитите си свойства.

Екстракт от майтаке се препоръчва като допълваща терапия при ракови заболявания, както и при хормонозависими заболявания (заболяване на млечната жлеза, климакс, гинекологични заболявания). В тези случаи екстрактът от майтаке може да се комбинира с гъбата рейши. Така също майтаке доказано повлиява и при отслабена имунна система, податливост към инфекции (вирусни, бактериални, гъбични, хламидиални и др.), остеопороза и атеросклероза.

Плодното тяло на младата гъба съдържа голямо количество протеини, въглехидрати, ценни фибри, витамини В1 и В2 и ергостерол. Тя е богата на калий, фосфор, ценни аминокиселини като глутамин, аланин, лизин и други. Съдържащите се в Maitake полизахариди бета-(1,3)-глюкан и бета-(1,6)-глюкан,  поддържат, възстановяват и засилват значително имунната система.

Екстрактът от гъбата Майтаке съдържа особено активния полизахарид бета-глюкан, който стимулира имунната система и активира определени клетки и протеини (макрофаги, Т-клетки, интерлевкин-1 и -2 и други).

Една капсула Майтаке съдържа 330 мг екстракт от гъба Майтаке (Grifola frondosa);

Състав в максимална дневна доза 9 капсули Майтаке, съдържат 2970 мг екстракт от гъба Майтаке (Grifola frondosa);

20% екстракт от гъбата Майтаке

Помощни вещества: няма

Нето тегло опаковка: 25.80 г

3 пъти дневно по 1-3 капсули половин час преди храна.

Продуктът е хранителна добавка. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Няма отзиви

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ