ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

ДеКаВит Мега / DeKaVit Mega 5000 IU - 40 табл.

DeKaVit Mega е перфектната естествена грижа за вашите кости, имунитет и хормонален баланс. Тази хранителна добавка съчетава два витамина, извлечени от естествени растителни източници. Синергичният им ефект гарантира, че ще се радвате на опитмално здраве през всеки сезон.


ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН - Запишете се в списъка на чакащите, за да бъдете уведомени по имейл, когато продуктът отново е наличен.
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
3800201613606
Тегло
0.20 кг
Тип продукт
таблетки

ПРОДУКТЪТ Е

БЕЗ ГЛУТЕН
БЕЗ ГМО
БЕЗ СОЯ
БЕЗ ЯЙЦА
ВЕГАН

DeKaVit Mega е комбинация, вдъхновена от естествените метаболитни процеси на тялото. Както всички знаем, едно от най-важните условия за добро костно здраве е наличието на достатъчно калций в организма. Но знаете ли, че след като калцият достигне до кръвообращението, той трябва да бъде абсорбиран по правилен начин от костите. В противен случай минералът остава в меките тъкани и започва да се натрупва в кръвоносните съдове. Калцифицирането им е основна причина за сериозни сърдечно-съдови проблеми, които могат да бъдат фатални.

Именно тук на помощ идват витамини Д3 и К2, които участват в преноса на калция до точните места, където той е действително нужен. По този начин двата витамина се грижат едновременно за здравето на костите ни, както и за оптималното функциониране на сърдечно-съдовата ни система. Но това не е всичко.

Витамин Д има множество функции, свързани с менталното ни здраве, защитните сили на организма и доброто мускулно състояние. Неговият дефицит може да се прояви под формата на хронична преумора, чести разболявания, особено свързани с възпаления, болка в мускулите, загуба на костна плътност и депресия. Знаете, ли че над 80% от населението на Европейския Съюз страда от дефицит на този мастноразтворим витамин? 

Витамин К2, от своя страна, се грижи за здравето на зъбите и редуцира риска от остеопороза. В Mega D Natural използвахме естествената форма на витамина, позната като Менахинон 7. Тя се среща в някои животински храни, както и във ферментирали продукти.

Комбинацията от витамини Д3 и К2 в DeKaVit Mega има следните здравословни ползи:

  • Благоприятства здравето на костите, мускулите, сърдечно-съдовата система, косата и зъбите;
  • Подпомага имунната система в борбата с вирусни и бактериални инфекции;
  • Подпомага абсорбцията и транспорта на калция в организма;
  • Спомага за балансиране на паратхормона и половите хормони; 
  • Благоприятства терапията при злокачествени и автоимунни процеси.

Всяка таблетка DeKaVit Mega съдържа 125 mcg витамин Д3 (под формата на холекалциферол) и 120 mcg витамин К2 (под формата на менахинон 7). Препоръчителна доза за дневен прием: По 1 таблетка  на ден след хранене.

Съставки  в препоръчителен дневен прием от:

1 таблетка

 Витамин D3 5000 IU

/Cholecalciferol plant source/

125  mcg


Витамин К2

/ VitaMK7/ K2 /

120 mcg


Натурален Витамин D, извлечен от водорасли, във формата на микрокапсулирана матрица на прах.

Помощни вещества: емулгатор: микрокристална целулоза, магнезиев стеарат, царевично нишесте; антислепващ агент: силициев диоксид, талк.

Алергени: не съдържа мляко, яйца, соя, глутен и продукти от животински и рибен произход. Подходящ за вегетарианци и вегани.

Препоръчителна доза за дневен прием: 1 таблетка  на ден след хранене.

Дневни дози: 40

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца.

Мия Иванова 2022-03-19
Декавит
Започнах да приемам продукта в началото на зимния сезон и не смятам да го спирам. Преминах тази зима без вируси и депресии. Цената съответства на качеството.