ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

ДеКаВит Мега / DeKaVit Mega 5000 IU - 40 табл.

DeKaVit Mega е перфектната естествена грижа за вашите кости, имунитет и хормонален баланс. Тази хранителна добавка съчетава два витамина, извлечени от естествени растителни източници. Синергичният им ефект гарантира, че ще се радвате на опитмално здраве през всеки сезон.

Срокът на годност на продукта е до 30/12/2022 г.

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН - Запишете се в списъка на чакащите, за да бъдете уведомени по имейл, когато продуктът отново е наличен.
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
3800201613606
Тегло
0.20 кг
Тип продукт
таблетки

ПРОДУКТЪТ Е

БЕЗ ГЛУТЕН
БЕЗ ГМО
БЕЗ СОЯ
БЕЗ ЯЙЦА
ВЕГАН

DeKaVit Mega е комбинация, вдъхновена от естествените метаболитни процеси на тялото. Както всички знаем, едно от най-важните условия за добро костно здраве е наличието на достатъчно калций в организма. Но знаете ли, че след като калцият достигне до кръвообращението, той трябва да бъде абсорбиран по правилен начин от костите. В противен случай минералът остава в меките тъкани и започва да се натрупва в кръвоносните съдове. Калцифицирането им е основна причина за сериозни сърдечно-съдови проблеми, които могат да бъдат фатални.

Именно тук на помощ идват витамини Д3 и К2, които участват в преноса на калция до точните места, където той е действително нужен. По този начин двата витамина се грижат едновременно за здравето на костите ни, както и за оптималното функциониране на сърдечно-съдовата ни система. Но това не е всичко.

Витамин Д има множество функции, свързани с менталното ни здраве, защитните сили на организма и доброто мускулно състояние. Неговият дефицит може да се прояви под формата на хронична преумора, чести разболявания, особено свързани с възпаления, болка в мускулите, загуба на костна плътност и депресия. Знаете, ли че над 80% от населението на Европейския Съюз страда от дефицит на този мастноразтворим витамин? 

Витамин К2, от своя страна, се грижи за здравето на зъбите и редуцира риска от остеопороза. В Mega D Natural използвахме естествената форма на витамина, позната като Менахинон 7. Тя се среща в някои животински храни, както и във ферментирали продукти.

Комбинацията от витамини Д3 и К2 в DeKaVit Mega има следните здравословни ползи:

  • Благоприятства здравето на костите, мускулите, сърдечно-съдовата система, косата и зъбите;
  • Подпомага имунната система в борбата с вирусни и бактериални инфекции;
  • Подпомага абсорбцията и транспорта на калция в организма;
  • Спомага за балансиране на паратхормона и половите хормони; 
  • Благоприятства терапията при злокачествени и автоимунни процеси.

Всяка таблетка DeKaVit Mega съдържа 125 mcg витамин Д3 (под формата на холекалциферол) и 120 mcg витамин К2 (под формата на менахинон 7). Препоръчителна доза за дневен прием: По 1 таблетка  на ден след хранене.


Срокът на годност на продукта е до 30/12/2022 г.

Съставки  в препоръчителен дневен прием от:

1 таблетка

 Витамин D3 5000 IU

/Cholecalciferol plant source/

125  mcg


Витамин К2

/ VitaMK7/ K2 /

120 mcg


Натурален Витамин D, извлечен от водорасли, във формата на микрокапсулирана матрица на прах.

Помощни вещества: емулгатор: микрокристална целулоза, магнезиев стеарат, царевично нишесте; антислепващ агент: силициев диоксид, талк.

Алергени: не съдържа мляко, яйца, соя, глутен и продукти от животински и рибен произход. Подходящ за вегетарианци и вегани.

Препоръчителна доза за дневен прием: 1 таблетка  на ден след хранене.

Дневни дози: 40

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца.

Мия Иванова 2022-03-19
Декавит
Започнах да приемам продукта в началото на зимния сезон и не смятам да го спирам. Преминах тази зима без вируси и депресии. Цената съответства на качеството.