ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

МИКО 3 / MYCO 3

В основата на фунготерапията стоят лечебните гъби, каквито са и тези, които се съдържат в добавката МИКО 3. Специалната селекция от гъбите Шийтаке, Майтаке и Рейши е с изразено противовирусно и имуностимулиращо действие, като самите гъби са силни адаптогени.

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН - Запишете се в списъка на чакащите, за да бъдете уведомени по имейл, когато продуктът отново е наличен.
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
3800201610988
Тегло
0.20 гр
Тип продукт
Капсули

Уникалният биоактивен комплекс от гъбите Шийтаке, Майтаке и Рейши е най-богатият естествен източник на органичен германий. МИКО 3 е точно такъв комплекс, състоящ се от тези прецизно подбрани гъби с лечебни свойства.

Лечението с витални гъби, които в Китай с право са спечелили названието “еликсир на живота”, има хилядолетна история. Вече повече от 50 години учените изследват механизмите на действие на лечебните гъби. Много и различни са заболяванията, които се повлияват от тях, а значението им за превенцията на тези сериозни болестни състояния е изключително широко.

Всяка от тях има своя собствена сила в борбата за човешкото здраве. Това, което ги обединява е наличие във всяка от гъбите на специфични полизахариди, които имат способността да подпомагат имунната система в борбата ѝ с всякакви болести. Те стимулират Т- лимфоцитите, те пък - макрофагите и организмът започва да отделя веществото перфорин (високомолекулен белтък).

Перфоринът създава отвори във външната мембрана на туморните клетки („перфорира” ги), вследствие на което те губят течност и загиват. Изследванията доказаха, че лентинанът, който се съдържа в гъбите, стимулира не само дейността на Т-лимфоцитите, но и активността на естествените клетки убийци или NK-клетките - тип имунни клетки.

Ето защо в целия свят се препоръчва наред с традиционното лечение, при наличие на тумори да се прилагат именно тези гъби, които играят важна роля за подпомагане на имунната система. Те са подходящи както в случаите на вече съществуващи заболявания, така и като превантивно средство срещу тяхната поява и защита от често боледуване.

MYCO 3 е специална селекция от гъби, които успешно се използват за фунготерапия и имат изразено имуностимулиращо и противовирусно действие.

Съдържание в максимална дневна доза (8 капсули) в MYCO 3

Oбщо количество сертифициран гъбен прах – 3000 мг, като от тях:

  • Рейши - 1440 mg
  • Шийтаке - 1200 mg
  • Майтаке - 360 mg

Нето тегло опаковка: 28.5 г

6-8 капсули дневно по време или след храна.

При непоносимост към някоя от съставките. Да не се приема от пациенти със склонност към кръвотечения и с тромбоцитопения. Да не се приема едновременно с аспирин. Продуктът е хранителна добавка. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Няма отзиви

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ