ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА  02 818 48 70

Министър д-р Евгений Желев на щанда на COXAMIN

В началото на ноември месец за 14-ти път в НДК се проведе Национално специализирано изложение „Алея на здравето” – изложение за хранителни добавки, лекарствени средства и т.н.
На откриването на изложението присъстваше министърът на здравеопазването д-р Евгений Желев, пред който бе представен хитовият продукт за борба с остеопорозата Coxamin, чийто щанд заемаше централно място на изложението. Ефектната видео-реклама на щанда, позната от телевизиите, привличаше десетки страдащи от коварната болест пациенти, както и лекари, силно заинтригувани от новия продукт. Продуктът беше представен на над 100 фармацевта, които получиха презентации на научните проучвания на Коксамин.
Продуктът е една от малкото хранителни добавки, чийто показатели са задълбочено проучени и доказани с експериментални и клинични изследвания, проведени от международни научни колективи.
Именно в това се състои и силата на Коксамин – реализираните многостранни клинични изпитания на неговата активност срещу остеопорозата и остеоартрита.
Coxamin е натурален калций, добит от червени водорасли – Lithothamnion Calcareum, директно от чистите води на Ирландия. Червените водорасли се развиват между 4 и 5 години, като абсорбират най-важните минерали и хранителни вещества от морето.
Коксамин е източник и на изключително богат спектър от макро, микро и ултрамикроелементи, в което се крие силата на неговата разнообразна биологична активност.
Производственият процес за получаване на Коксамин обхваща няколко последователни етапа при строго спазване на изискванията за Добри Производствени Практики (ДПП), което е доказано със съответните сертификати за качество (FDA, NSA, KOSHER, Halal, Euhealth, ISO, HACCP и др.).
Резултатите ясно показват предимствата на Коксамин по отношение на бионаличността и биоусвояемостта на съдържащия се в него калций. Това доказателство е от особено значение за включване на Коксамин като превантивен фактор срещу иницииране и развитие на остеопорозата.
Комбинацията на всичките 74 микроелемента и минерала, създават единствения продукт, който повлиява по-добре от продуктите с глюкозамин болката и сковаността в ставите при артритни заболявания.
Коксамин е единственият калциев продукт, който не предизвика запек и щади бъбреците.

0 Коментара

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*