ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Монолак / Monolak - 60 веге капсули 500 mg

Monolak e хранителна добавка, която съдържа 100% чиста монолауринова киселина (монолаурин). Монолауринът, съдържащ се в Monolak, има същите имунозащитни свойства като монолаурина в човешката кърма, но предимствата му са далеч повече.

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
3800201613163
Тегло
0.15 кг
Тип продукт
Веге капсули

ПРОДУКТЪТ Е

БЕЗ МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ
БЕЗ ЯЙЦА
ВЕГАН

Monolak съдържа 60 веге капсули, като във всяка от тях има 500 мг. екстракт от чиста монолауринова киселина. Приемат се от 2 до 6 капсули дневно след хранене. Във формулата на продукта не са използвани съставки от животински, млечен или рибен произход.

Какво представлява Monolak 

Монолауринът се намира в кокосовото масло и може да е подобен на други моноглицериди, открити в кърмата при хора. Лауриновата киселина може да бъде приета с кокосово масло и човешкото тяло да я преобразува в монолаурин. Също така, кокосовото масло, кокосовата сметана, настърганият кокосов орех и други продукти са отлични източници на лауринова киселина и в следствие на това на монолаурин. Както монолауринът, така и самото кокосово масло, са отличен избор за борба с множество микроорганизми – както терапевтично, така и превантивно.

Монолауринът е вещество, получено от лауринова киселина, средноверижна наситена мастна киселина, съдържаща се в кокосовото масло и в кърмата. Тялото произвежда монолаурин от лауринова киселина, но той се предлага и под формата на хранителни добавки като Monolak. А защо да изберете точно него?

Здравословни ползи от приема на Monolak

Съдържащата се в Monolak киселина има антибактериални, антивирусни и други антимикробни ефекти in vitro, свързани с инактивиране на вирусите, покрити с липиди, като се свързва с липидно-протеиновата обвивка на вируса. По този начин предотвратява прикрепването му и навлизането в клетките, което възпрепятства инфекцията и репликацията.

Монолауринът в Monolak има важни протективни и стимулиращи свойства, като може да бъде от полза за третиране на следните състояния:

  • Акне;
  • Синдром на хронична умора;
  • Настинки;
  • Грип;
  • Херпес;
  • Херпес зостер;

Вирусите не могат да живеят извън приемник, освен за много кратък период от време. Това означава, че след като бъдат изхвърлени от един организъм (например чрез кихане или кашлица), те биват приети от друг почти веднага или умират. След като вирусът се прехвърли в новия организъм, той трябва да избягва имунната система, за да оцелее. Често срещан начин е вирусът да се скрие в телесните мазнини. По този начин се прикрива и от имунната система. Природата е проектирала монолаурина специално за топене на мазнините далеч от вируси, така че имунната система да ги разпознае и унищожи. 

Монолауриновата киселина е алтернативно решение за подпомагане на тялото самостоятелно и безопасно да се справи с унищожаване на вируси и бактерии. И всичко това без да се страхувате от странични ефекти. 

Монолауриновата киселина в Monolak, за разлика от агресивните антибиотични препарати, не предизвиква резистентност или нарушаване на естествената микробиална среда.

Състав в препоръчителен

дневен прием от

 2 капсули

6 капсули

Monolauric acid (Monolaurin)


1000 mg


3000 mg

Помощни вещества: няма

Алергени: не съдържа, яйца, млечни и животински продукти.

Препоръчителна доза за дневен прием 

2-6 капсули дневно след хранене

Дневни дози: 30/10


Да не се превишава препоръчителната дневна доза. 

Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца.

Мария Митева 2022-08-24
Монолак
Бърза доставка.Отличен продукт.
Мария Митева 2022-08-24
Монолак
Бърза доставка.Отличен продукт.
Методи Спасов 2021-10-30
Монолак
Продуктът ми бе препоръчам от моя позната, който го ползва, понеже през есенния сезон настивам и боледувам често. След месец употреба мога да кажа, че явно имунната ми система е по-укрепнала, не съм настивал, а и цялостно се чувствам по-енергичен.
Силвия Георгиева 2021-05-28
Монолак 500
Изключително доволна съм от този продукт и начина по който се чувствах след като го приемах известно време. Доставката беше бърза и безпроблемна.