ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Морски колаген със скандинавска боровинка Mermaids Havfruene - 31 сашета х 5 г

Морският колаген със скандинавска боровинка Mermaids Havfruene е висококачествен продукт, предлагащ множество ползи за здравето. Хранителната добавка, дело на норвежката компания за здравословни продукти Mermaids Havfruene е специално формулирана с висока степен на усвояване от организма и предлага голям брой здравословни ползи.

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
7090019951236
Тегло
0.25 кг
Тип продукт
саше

Колагенът е най-изобилният протеин в човешкото тяло и играе важна роля в поддържането на здравето и цялостта на различни клетки, тъкани и органи. Въпреки че организмът ни синтезира колаген естествено, с възрастта неговото производство намалява. Това може да доведе до поява на признаци на стареене и да оказва негативно въздействие върху кожата, косата, мускулите, ставите, костите и стомашно-чревния тракт. Затова специалистите препоръчват прием на колаген чрез хранителни добавки, за да се забави този процес.

Морският колаген със скандинавска боровинка Mermaids Havfruene се произвежда от кожата на свежо уловена риба треска, която обитава чистите води край Норвегия. Този продукт е изключително качествен, а суровините се добиват като се спазват всички стандарти за устойчиво рибарство и опазване на околната среда. Производственият процес се извършва на местно ниво, като рибата се добива директно от екологично чисти рибни ферми, което гарантира свежестта и чистотата на суровините.

Морският колаген със скандинавска боровинка Mermaids Havfruene се отличава също и със своята уникална формула. Освен колагена тип I, който е най-често срещаният в човешкото тяло, този продукт е обогатен със скандинавска боровинка, витамини и минерали. Те подпомагат общото здраве и допринасят за поддържането на красив външен вид в дългосрочен план.

Полезни свойства на ключовите съставки в продукта

Морският колаген със скандинавска боровинка Mermaids Havfruene предлага пълен източник на колаген тип I с висока биологична наличност и балансиран състав. Този колаген се добива от кожата на прясно уловена риба треска и се обработва бързо, за да се гарантира чистотата и качеството на продукта.

Морският колаген има предимства пред телешкия или свинския колаген, тъй като неговите къси пептидни връзки осигуряват по-голяма абсорбция на протеина. Изследванията показват, че морският колаген се усвоява цели 1,5 пъти по-ефективно благодарение на ниското му молекулно тегло. Това означава, че можете да видите резултати от употребата му в много кратък период от време. Продуктът съдържа скандинавска боровинка, която не само добавя приятен вкус, но и е ценен източник на фитонутриенти, включително витамин С. Екстрактът от скандинавски боровинки стимулира естественото производство на колаген в организма и има високо съдържание на антиоксиданти и антоцианини, които предпазват колагеновите влакна от оксидативно увреждане и забавят процесите на стареене.

Какво още съдържа хранителната добавка?

Допълнителните съставки в Морския колаген със скандинавска боровинка Mermaids Havfruene включват:

  • Витамин C: Мощен антиоксидант, който подпомага стабилизирането на колагеновите молекули и насърчава производството на белтъка в организма. Витамин C намалява оксидативния стрес и има положителен ефект върху здравето и вида на кожата.
  • Витамин В: Играе важна роля в поддържането на нервната функция, метаболизма, когнитивната функция и енергийния обмен. Той също така подпомага здравето на косата, кожата и ноктите.
  • Витамин А: Известен с анти-ейджинг ефекта си, витамин А предотвратява разрушаването на колагеновата матрица и стимулира естествения синтез на колаген, което подобрява еластичността на кожата и поддържа здравето на очите.
  • Селен: Есенциален минерал с мощни антиоксидантни свойства, който подпомага имунната и сърдечно-съдовата функция и подобрява вида на кожата, косата и ноктите.
  • Силиций: Насърчава синтеза на колаген и еластин в организма, забавяйки процесите на стареене на кожата и предотвратявайки появата на фини линии и бръчки. Също така укрепва косата и ноктите и повишава еластичността на кожата.
  • Цинк: Освен своята роля като антиоксидант и мощен стимулатор на имунната функция, цинкът е важен и като кофактор на колагеновия синтез. Той помага за клетъчната регенерация и предпазва колагеновите влакна от увреждане. Ползите от приема на Морски колаген със скандинавска боровинка включват подобряване на вида на кожата, косата и ноктите, повишаване на еластичността на кожата, анти-ейджинг ефект, насърчаване на естествения синтез на колаген, намаляване нивата на оксидативен стрес и ускоряване зарастването на рани.

Колаген от кожа на Арктическа треска (Gadus morhua), полски хвощ (Equisetum arvense L), бирена мая (Saccharomyces cerevisiae), ацерола (Malpighia glabra), европейска боровинка (Vaccinum myrtillus), бета каротин от микроводорасли (Blackeslea trispora), богата на селен мая (Saccharomyces cerevisiae), цинков цитрат.

Алергени: ракообразни и риба.

Препоръчителната дневна доза е 1 саше, разтворено във вода, сок или друга течност. Една опаковка е достатъчна за едномесечен прием.

Хранителната добавка не замества разнообразното хранене.
При бременност, кърмене и деца под 11 години да се приема след консултация с лекар.

Няма отзиви