ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Натурален витамин С от каму каму Mermaids Havfruene – 90 капсули

Норвежката компания Mermaids Havfruene е разработила 100% органична хранителна добавка на базата на растението Каму Каму, която съдържа натурален витамин С. Висококачественият продукт се отличава с чист състав, без примеси и излишни добавки. Това ще ви позволи да се възползвате от всички полезни свойства на активната съставка — витамин С. Лесни за прием, веганските капсули с натурален витамин C от Каму Каму са идеалното допълнение към балансираната диета на всеки, който иска да се грижи ефективно за своето здраве!

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
7090019950109
Тегло
0.10 кг
Тип продукт
капсули

Mermaids Havfruene предлага органичен продукт с натурален витамин С от каму каму, който се усвоява лесно и ефективно от организма. Ако желаете да се наслаждавате на отлично здраве през цялата година, този продукт ще ви помогне да получите оптимална доза витамин С с висока биологична активност и 100% натурален произход.

Натуралният витамин С от каму каму Mermaids Havfruene се произвежда от стриктно подбрани плодове каму каму, събрани в амазонската джунгла. Това уникално растение се отглежда по устойчив начин в перуанските дъждовни гори, където местните жители се грижат за насажденията и ръчно събират реколтата. Процесът на преработка се извършва без нагряване на плодовете, запазвайки тяхната хранителна стойност и висока концентрация на витамин С. Продуктът притежава Skal сертификат за биоконтрол, който удостоверява органичния произход на суровината в съответствие с европейските правила за производство на биологични продукти. Растението Каму Каму - какво трябва да знаем за него?

Каму каму е плоден храст, който расте в Амазонските дъждовни гори и се отличава с високо съдържание на витамин С. Червените плодове на каму каму са големи колкото грозде и имат много кисел вкус, поради присъствието на аскорбинова киселина в състава им. Съдържанието на витаминът С в каму каму е 60 пъти по-голямо отколкото в портокалите.

В допълнение към витамин C, плодовете каму каму съдържат много други витамини, минерали и фитонутриенти. Всички те притежават много полезни свойства и превръщат плода в истинска суперхрана. Фитонутриентите в изсушените плодове допълнително стимулират усвояването на витамин C в организма и помагат за неговото оптимално абсорбиране.

Ето някои от полезните свойства на плода каму каму:

 • Високо съдържание на витамин С: Плодът каму каму е известен с необикновено високата си концентрация на витамин C. Този витамин е мощен антиоксидант, който подпомага имунната система, здравето на кожата, усвояването на желязо и борбата със свободните радикали.
 • Антиоксидантно действие: Каму каму съдържа различни антиоксиданти, които помагат в борбата със свободните радикали и предотвратяването на оксидативния стрес. Тези антиоксиданти — полифеноли и антоцианини, могат да помогнат в защитата на клетките от увреждане и преждевременно стареене.
 • Противовъзпалителни свойства: Каму каму има противовъзпалителни свойства и помага за намаляването на възпалителните процеси в организма. 
 • Подкрепа за здравето на сърцето: Каму каму се счита за полезно растение за сърцето. Витамин C и другите фитохимикали в неговия състав могат да помогнат за намаляването на възпалителните процеси и оксидативния стрес. Това понижава риска от развитие на сърдечно-съдови заболявания.
 • Подпомагане на храносмилателната система: Каму каму може да подобри функционирането на червата. Това се дължи на фибрите, които съдържа, както и на естествените ферменти, които могат да помогнат за разграждането на храната и усвояването на хранителните вещества.
 • Подобряване на настроението: Каму каму повишава настроението и намалява умората и стреса. Този ефект се дължи на полезните вещества в неговия състав — витамин C, полифеноли и други хранителни съставки, които могат да подобрят енергията и настроението.


Произход: Норвегия

100% органично Каму Каму на прах в растителна капсула.

Хранителен състав:

Витамини: витамин С, бета-каротин, ниацин (B3) и тиамин (B1).
Минерали: калий, калций, магнезий, мед, зинк, желязо и фосфор.
Аминокиселини: серин, левцин и валин.

Препоръчителна дневна доза 2-4 капсули

1 капсула съдържа 500 mg каму каму; 30-34 mg витамин C (38-43% от препоръчителния дневен прием)
2 капсули съдържат 1000 mg каму каму; 60-68 mg витамин C (75-85% от препоръчителния дневен прием)
4 капсули съдържат 2000 mg каму каму; 120-136 mg витамин C (150-163% от препоръчителния дневен прием)

Хранителната добавка не замества разнообразното хранене.
При бременност и деца под 3 годишна възраст да се консултират с лекар преди приема на продукта.

Здравословни ползи от приема на продукта Натуралният витамин C от каму каму Mermaids Havfruene е източник на 100% органичен витамин C, който подпомага всички жизнени функции на организма. Продуктът е богат на антиоксиданти и се отличава с висок ORAC индекс, който помага в борбата със свободните радикали и оксидативния стрес. Има мощно противовъзпалително и имуностимулиращо действие върху целия организъм. Приемът на Натурален витамин С от каму каму Mermaids Havfruene предлага редица здравословни ползи:

 • Редуцира оксидативния стрес.
 • Стимулира синтеза на колаген.
 • Подобрява функцията на имунната система
 • Зарежда организма с енергия
 • Има положителен ефект върху кожата
 • Подобрява зрението
 • Оказва благотворно въздействие върху когнитивна функция.
 • Може да допринесе за регулирането на настроението, съня и емоциите.
 • Насърчава абсорбцията на желязо.

За да се насладите на всички тези здравословни ползи, можете да включите натуралния продукт с витамин C от каму каму на Mermaids Havfruene към вашата ежедневна рутина!

Няма отзиви

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ