ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Нордик Крил Ойл Кидс / Nordic Krill Oil Kids - 60 капсули

Nordic Krill Oil Kids повлиява благоприятно мозъчната функция (концентрация, памет), сърдечно-съдовата система, липидната обмяна (подпомага за нормализиране нивата на холестерола), черния дроб, хормоналната система (ПМС, полови и стрес хормони), ставите и здравето на очите. Съдържащите се в Nordic Krill Oil Kids омега 3 мастни киселини, имат силен противовъзпалителен ефект. Продуктът благоприятства за повишаване на  енергията и издръжливостта. Притежава силен антиоксидантен ефект. 

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
3800201611244
Тегло
28.26 гр
Тип продукт
капсули

ПРОДУКТЪТ Е

БЕЗ ГЛУТЕН
 • Омега-6 и омега-9 мастни киселини;
 • Витамини А, Д3 и Е;
 • Флавоноиди и др.

Нордик Крил ойл Кидс се препоръчва като по-ефикасно средство от рибеното масло за набавяне на есенциални омега-3 мастни киселини в детска възраст, поради две важни причини:

 • Мастните киселини в маслото от крил са свързани не с триглицериди, както при рибеното масло, а с фосфолипиди. Те преминават свободно през мембраните на клетките. Това помага за много по-бързото пренасяне на мастните киселини до кръвта и транспортирането им чрез нея. Така се получава много по-пълноценно усвояване на тези ключови за здравето хранителни компоненти;
 • Освен това маслото от крил няма традиционният вкус и мирис на рибеното масло. Това го прави по-лесно за прием от деца. То не предизвиква гадене и рефлукс и се толерира по-добре от детския организъм.

Широката гама от ценни съставки и гарантираното им пълноценно усвояване превръщат Нордик Крил ойл Кидс в прекрасно натурално средство за:

 • Подпомагане на нервната система, мозъчната дейност и когнитивните функции при подрастващите;
 • Подобряване на липидната обмяна за по-успешно регулиране нивата на холестерол;
 • Стимулиране на имунитета и подсилване на зрението.

Нордик Крил ойл Кидс е показан да действа добре и днес маслото от крил се препоръчва като по-пълноценен източник на омега-3 мастни киселини, а и на други ценни нутриенти, в сравнение с традиционното рибено масло. Нордик Крил ойл Кидс е висококачествен продукт, произведен чрез съвременни технологии, позволяващи да се запазят всички важни хранителни компоненти в маслото от крил.

Нордик Крил ойл Кидс се произвежда чрез студено пресоване на крил, добит в океански зони, известни със своята чистота. Крилът включва различни видове дребни ракообразни организми, които са сред най-пълноценните източници на есенциални мастни киселини. Те са особено ценни в детска възраст и Нордик Крил ойл Кидс е специално разработен, за да ги подсигури. При това в комбинация и с други биологично активни компоненти, ключови за здравето на подрастващите.

Маслото от крил е ценен източник на:

 • Омега-3 мастни киселини - най-вече ейкозапентаенова киселина (EPA) и  докозахексаенова киселина (DHA);
 • Противовъзпалително средство;
 • Продукт за подпомагане минерализацията на костите и подобряване на здравината им;
 • Средство за елиминиране на свободните радикали и намаляване на оксидативния стрес;
 • Балансьор на хормоналната секреция.

Nordic Krill Oil Kids е натурална хранителна добавка, извлечена от дълбоководен крил. Приемът на това масло се свързва с редица здравословни ползи – по-добра дейност на нервната система, по-висок имунитет, по-малко вътрешни възпаления и още много.

За разлика от рибеното масло, маслото от крил не предизвиква гадене и рефлукс. Това обаче не е основното му преимущество. Този продукт съдържа големи нива на две ценни омега-3 мастни киселини – EPA и DHA. Поради структурата на крила и метода на екстракция на маслото тези две вещества са свързани с фосфолипиди, което драстично подобрява абсорбцията им. Фосфолипидите са основни градивни единици на клетъчните мембрани и с лекота могат да ги преминават и така да подпомагат усвояването на EPA и DHA. За сравнение в рибеното масло двете киселини са свързани с триглицериди, които са значително по-слабо бионалични и трудни за преработване от организма.


Високата абсорбция гарантира усвояването на всички ценни вещества от Nordic Krill Oil Kids, а те съвсем не са малко. В състава на този натурален продукт спадат:

• омега-3 мастни киселини (EPA и DHA);

• омега 6 и 9 мастни киселини;

• витамини А и Е;

• флавоноиди.


За най-изобилни и ценни от всички тях се считат EPA и DHA. 

EPA и DHA са вероятно най-обсъжданите омега-3 мастни киселини. Популярни са сред активно спортуващите и хората, които спазват здравословен начин на живот, с множеството си разностранни ползи.

На първо място, тези вещества имат способността да редуцират възпалителните процеси в тялото. При абсорбция те преминават редица ензимни процеси и се трансформират в специализирани медиатори и противовъзпалителни ейкозаноиди. Тези съединения въздействат при хронични и остри възпаления. EPA и DHA са особено препоръчителни при астма и колит. 

В допълнение, DHA е от особена важност за здравето на нервната система. Тази киселина е изобилна в мозъка и ретината на очите и служи като прекурсор на невропротективните метаболити и е изключително важна за здравето на нервната система.

Останалите вещества в Нордик Крил Ойл Кидс също са с добре установени здравословни ползи. Те се грижат за здравето на кожата, повишават имунитета, редуцират нивата на холестерол и повишават инсулиновата чувствителност, като така понижават риска от диабет.


Приемът на Nordic Krill Oil Kids е свързан със следните положителни ефекти:

    • подпомага функцията на нервната, имунната и сърдечната системи;

    • подпомага ставната мобилност 

    • подпомага качеството на съня;

    • действа благоприятно на кожата;

    • действа благоприятно върху памет и концентрацията;

    • подпомага мускулната активност и памет.


 Какво е крил и защо да изберете Nordic Krill Oil Kids

Крил са малки ракообразни, които живеят в дълбоките участъци на океанa. Формата им напомня тази на скариди, но са значително по-дребни. Като размер варират между 1-6 сантиметра. Смята се, че те представляват най-голямата животинска маса в света, като имат 85 вида и обща тежест от приблизително 600 милиона тона.

Тези ракообразни са в основата на цялата хранителна верига. Те са източник на храна за китовете, тюлените, пингвините, албатросите, както и за много други птици. Днес крилът е признат също като нов мощен източник на морските омега-3 мастни киселини, които предлагат множество ползи за здравето.

Маслото от крил се получава чрез метод на студена екстракция, който запазва всички ценни вещества. След извличането то се капсулира в специални Licaps рибни желатинови капсули, предпазващи от окисление и гарантиращи оптимално усвояване.


Съставки в препоръчителен дневен прием от:     1 капс.           2 капс.       3 капс.

Масло от Крил                                                  200 mg       400 mg     600mg

 / Antarctic Krill Euphausia superba/      

 Рибно масло / Fish oil                                                      60 mg       120 mg       180mg

 Ейкозапентаенова киселина / ЕРА/                           6 mg     12 mg     18mg

 Докозахексаенова киселина /DHA/                               30 mg         60 mg         90mg


 Омега 3 мастни киселини                                              40,2 mg      80,4 mg     120.6mg


 Масло от пореч /  Borage oil                                          43,9 mg      87.8 mg     131.7mg


 Витамин Д3 / Cholecalciferol                                       1.87 mcg     3.74 mcg   5.61 mcg

                    


Помощни вещества: няма

Твърди желатинови капсули от рибен желатин и вода.

Алергени: ракообразни и риба.

Нордик Крил ойл Кидс е изцяло натурален продукт за прием от деца до 12-годишна възраст. Приемът му следва да се консултира с лекар, за да се избегнат нежелани взаимодействия, да се определи нужната дозировка и да се гарантира оптималният ефект върху здравето на детето.

Препоръчителна доза за дневен прием:

За деца от 3-8 години: 2  капсули на ден. 

За деца над 9 години: 3  капсули на ден по време на сутрешната закуска.


За лица, алергични към морски храни и приемащи антикоагуланти, се препоръчва допълнителна консултация с лекар, преди да се започне приемът на продукта.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца.


Няма отзиви