ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Нова локация на Lifestore и отваряне на собствен магазин

Lifestore е един от най-големите онлайн магазини за натурални храни, козметика и хранителни добавки в страната, и е част от семейството на Herbamedica - компанията, която вече 20 години предоставя на потребителите натурални и здравословни решения за тяхното благоденствие.

В десетгодишната си история сайтът на Lifestore неведнъж се е доказал като най-доброто дигитално пространство за здравословни храни и полезна информация, а добрите новини за компанията не спират - отскоро тя може да се похвали и с ново офис пространство.

След като дълги години централата на Lifestore се намираше на петия етаж на Eurocenter на улица Флора 65 в София, днес компанията се намира в нова собствена сграда в столицата, на адрес ул. Беловодски път 20. 

Макар и да изглежда като дребна промяна в историята на компанията, тази смяна на локацията на офиса в собствена сграда е една важна и голяма крачка в посока последващото развитие на Lifestore. Преместването не е просто физически акт - за бизнеса тази смяна на локацията на офиса е символ на самостоятелност, развитие и желание за още повече положителни промени в името на развитието на Lifestore и предоставянето на още повече качествени продукти и услуги на нашите клиенти.

Новото работно пространство на нашия екип бележи една нова глава в историята на компанията и ни позволява да можем да обслужваме своите верни потребители на още по-високо ниво. Това разрастване на Lifestore не е значимо единствено за служителите на компанията, а и за широката мрежа от клиенти из цялата страна, които са част от голямото ни семейство.

Изненадите за приятелите на Lifestore не приключват дотук. Въпреки че поначало е онлайн магазин, Lifestore винаги е държал вратите на своя офис отворени за клиенти, които предпочитат да видят продуктите на място и да се консултират с екипа на компанията за вземане на правилния избор.

Lifestore дълбоко цени удобството на пазаруването от разстояние, защото то позволява максимално много потребители да се докоснат до висококачествените продукти, предлагани от компанията. И все пак, нищо не може да замени магията на живия контакт и възможността за създаване на нови контакти и приятелства на по чаша Комбуча.

Ето защо през последните месеци екипът на Lifestore се фокусира върху улесняването на живата връзка със своите клиенти и с вълнение и огромно удоволствие можем да съобщим, че съвсем скоро предстои откриването на първия физически магазин на Lifestore!

Този обект ще позволи на потребителите да се докоснат на живо до всички продукти от богатия асортимент на Lifestore и след консултация с опитния ни екип да направи възможно най-информиран избор по отношение на своята покупка - лукс, който за съжаление пазаруването онлайн не позволява.

Повече за онлайн магазин Lifestore

Онлайн магазинът на Lifestore.bg е най-големият и един от първите онлайн магазини в страната за натурални храни и стоки от биологично производство, хранителни добавки и органична козметика. 

Компанията е създадена от здравни специалисти, което гарантира качеството на всички продукти в асортимента - всеки продукт и артикул е внимателно подбран от експерти, а Lifestore си партнира с едни от най-големите и доказали се марки във фармацевтичния свят и сферата на здравословните хранителни продукти.

Lifestore.bg е единственият вносител на редица марки, сред които висококачествени безмлечни продукти Violife, австралийската компания за безглутенови продукти Orgran, норвежките натурални колагени Seagarden, рибните продукти на Green Pasture и много други, всички специално подбрани, за да отговарят на търсенето на потребителите и нуждите на всеки наш клиент.

Асортиментът на Lifestore предлага огромно разнообразие от безглутенови храни и над 300 веган продукта. Онлайн магазинът е създаден с идеята да отговори на потребностите на всички хора, независимо какви са техните лични и диетични предпочитания. В магазина освен първокласни веган сирена и кашкавали, можете да откриете храни и продукти без глутен, както и такива без захар. 

Балансираното и разнообразно хранене с качествени продукти е от жизнена важност за здравето и дълголетието на човека, но хранителните добавки са едно необходимо допълнение към ежедневието на всеки, който иска да се радва на безгрижни дни. 

В сайта на Lifestore, а скоро и във физическия магазин, ще можете да откриете изобилие от хранителни добавки подбрани така, че да предоставят оптимални здравословни ползи, като едновременно с това щадят организма и му позволяват да изгради своя защита. 

Още от самото създаване на онлайн магазин Lifestore.bg до днес, мисията на компанията е и продължава да бъде предоставянето на висококачествени и здравословни продукти на българския народ. Новият офис в самостоятелна сграда на компанията и предстоящото откриване на първия физически магазин на Lifestore е още една важна стъпка напред в развитието на компанията и възможност за още по-близка с връзка с потребителите. 

Повече информация за откриването на магазина и още новини за компанията можете да научите, като следвате профилите на Lifestore в социалните мрежи, както и уебсайта на компанията.

ТЪРСИ В БЛОГА

КАТЕГОРИИ