ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

ПепЕнзим / PepEnzyme - 60 капсули 400 mg

PepEnzyme - стомашно - устойчива серапептаза

Серапептазата в PepEnzyme е мощен, засягащ целия организъм ензим, който помага за изграждане на адекватен отговор на възникнали възпаления, засягащи дихателните пътища и синусните кухини.

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
3800201611183
Тегло
80.00 гр
Тип продукт
Веге капсули

ПРОДУКТЪТ Е

БЕЗ МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ
БЕЗ ЯЙЦА

Серапептазата е мощен протеолитичен ензим, който е получен от вид бактерии, първоначално открити в червата на копринените буби. Бактериите Serratia mercesans синтезират серапептаза - ензим, който позволява на копринената буба да разтвори копринения си пашкул и да излезе след метаморфозата.

Понастоящем се отглеждат култури от Serratia за производство на серапептаза чрез ферментация. Многобройни проучвания и клинични изследвания показват, че серапептазата има противовъзпалителни, протеолитични (способност да разгражда протеин) и фибринолитични (способност да разгражда фибрин) свойства. Проучванията показват също, че серапептазата способства за повишаване на здравословното състояние на дихателните пътища и синусните кухини и артритни заболявания, подобрява заздравяването на тъканите и значително намалява възпалението.

PepEnzyme спомага за нормалния фибрин метаболизъм. Фибринът е жилав протеин, подреден в дълги влакнести вериги. Формира се от фибриноген, разтворим протеин, който се произвежда от черния дроб и се открива в кръвната плазма. Фибринът е склонен да образува циркулиращи комплекси, които създават бариери, възпрепятстващи усвояването на лечебни хранителни вещества в и около районите на възпаление.

В допълнение, серапептаза поддържа адекватен противовъзпалителен отговор на организма чрез намаляване на метаболитното възпаление, което обикновено възниква под формата на асимптоматичен възпалителен процес, в отговор на стрес, неправилно хранене и други външни фактори. Съществуват и доказателства, че серапептазата инхибира C-реактивен протеин, маркер за възпаление, който се свързва със сърдечно-съдовите заболявания.

Стомашно-устойчива серапептаза

Серапептазата в ПепЕнзим е създадена да бъде стомашно-устойчива, за да оцелее, без да се разтваря, преминавайки през киселинните условия на стомаха. Това позволява оптимална абсорбция в тънките черва и съответно по-голяма системна активност.

Голяма част от марките серапептаза, които се предлагат на пазара, не са стомашно-устойчиви, което означава, че при ниско pH чувствителният ензим може да загуби активността си и респективно ефективността си, когато навлиза в стомаха.

PepEnzyme

Системните ензими са ключът към здравословния живот. Преработените храни, влиянието на токсините от околната среда и болестите са причина тялото да използва тези ензими, принуждавайки го да работи още по–усилено, за да синтезира тези ензими и да ги използва като комплексна реакция на нашия организъм срещу възникналите възпаления.

Серапептаза поддържа системите на тялото ни с био енергичен заряд от ензими, за да им помогне да работят оптимално и да се справят с възникнали проблеми като възпаление, наличие на прекомерно количество слуз в дихателната система и синусните кухини и натрупването на фибрин.

Предупреждение

Да не се превишава препоръчаната дневна доза ПепЕнзим. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Съставки: 

2 капсули

4 капсули

Серапептаза 80.000 SU, получена чрез ферментация на Serratia marcescens

760 mg

1520 mg

Други съставки: емулгатор царевичен малтодекстрин

Нето тегло опаковка: 31.02 г

1 до 2 капсули два пъти на ден на празен стомах.

Приемайте от 30 до 60 мин. преди или 2 часа след хранене с 250 мл вода.

Да не се превишава препоръчаната дневна доза ПепЕнзим.

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

  • Подпомага функциите и състоянието на респираторната система и синусните лигавици;
  • Повлиява мускулната еластичност;
  • Спомага за поддържане на здрави стави, тъкани и мускули. Мощна фибринолитична активност
И.Иванова 2022-08-23
Супер продукт!
Продукта е универсален и е идеален за натовареното ежедневие!
Татяна Крумова 2020-10-18
Препоръчвам
Отличен продукт!