ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Про Хепа / Pro Hepa - 60 капсули 460 mg

ProHepa съдържа билкови екстракти, витамини и аминокиселини, подпомагащи нормалната функция на черния дроб. ProHepa спомага за регенериране на чернодробните клетки, вследствие на възпалителни и метаболитни въздействия, употребата на алкохол, медикаменти и консерванти.  
ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
3800201613019
Тегло
0.20 кг
Тип продукт
Веге капсули

ПРОДУКТЪТ Е

БЕЗ МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ
БЕЗ РИБНИ ПРОДУКТИ
БЕЗ СОЯ
БЕЗ ЯЙЦА

Pro Hepa – какво представлява продуктът

Специализираният продукт Pro Hepa представлява комплекс от различни билкови растения, които имат потенциал да лекуват хепатотоксичност, както и да оказват превантивен ефект в посока на здрав черен дроб.

Pro Hepa принадлежи към групата на така наречените хепатопротектори - група продукти и препарати, които служат за предпазване на клетките на черния дроб.

Pro Hepa се предлага за пръв път в Herbamedicabg и представлява хранителна добавка във вид на веге капсули. Една опаковка съдържа 60 броя капсули по 460 мг. всяка.

Активни съставки и приложение на Pro Hepa

В богатия състав на Pro Hepa влизат растителни съставки, а формулата е обогатена с витамин В6 и аминокиселини – глицин, таурин, Л-глутамин, Л-метионион и други.

На първо място, Pro Hepa съдържа силимарин – флавоноиден комплекс, който е една от най-ценните съставки на билката бял трън. Силимаринът е с изявено хепатопротективно действие – предпазва черния дроб и неговите жизненоважни функции.

От медицинска гледна точка, силимаринът може да се разглежда и като възможен антиоксидант във връзка с хепатоцитите – клетките на черния дроб. Това предполага неговите ползи за чернодробното здраве и профилактика на заболявания, свързани с нарушена функция на черния дроб.

Медицинските изследвания показват, че магарешкият бодил, комбиниран с традиционно лечение, може да подобри състоянието при диабет тип 2. Проучванията показват намаляване нивата на кръвната захар и подобрение на холестерола при хора с диабет тип 2.

Известно е, че силимаринът, извлечен от бял трън, има антиоксидантни, антивирусни и противовъзпалителни свойства. Всъщност този комплекс традиционно се използва за лечение на чернодробни и жлъчни заболявания, насърчава производството на кърма, предотвратява и лекува рак и дори защитава черния дроб от ухапвания от змии, алкохол и други токсични елементи.

Екстрактът от болдо служи за предпазване на черния дроб от увреждане и спомага за по-добро храносмилане, а артишокът има силно антиоксидантно действие и предпазва липопротеините от окисляване. Той е известен още с това, че осигурява стабилна защита на черния дроб и подпомага неговото пречистващо действие.

Куркуминът е следващата важна съставка на Pro Hepa. Той се слави с противовъзпалителните си способности, като има и други полезни свойства. Например, подобряване нивата на инсулин и холестерол, антиоксидантно действие и кардиопротективно действие.

За корена от глухарче също можем да кажем няколко добри думи. Богат на витамини – А, С, D и В комплекс, както и минерали, коренът от глухарче действа благотворно на работата на черния дроб. Той може да допринесе за по-засилено производство на жлъчка, както и за стимулиране на отделянето на слюнка и ензими.

Звездният състав на Pro Hepa не се изчерпва до тук. Добавката има сериозно аминокиселинно съдържание, като се откроява Л-глутамин – най-разпространената аминокиселина в тялото и още няколко.

Приемът на Pro Hepa ще повлияе благотворно състоянието Ви, ако страдате от някое от следните състояния:

  • Недостатъчни чернодробни ензими;
  • Отслабена чернодробна функция;
  • Нарушено храносмилане;
  • Нарушено регенериране на чернодробните клетки;
  • Отравяне с храни или медикаменти;
  • Отравяне в следствие употребата на алкохолни напитки;
  • Възпалителни и метаболитни въздействия, които са увредили черния дроб.

За функциите на черния дроб

Черният дроб е основното място за метаболизма и екскрецията в тялото. Човешкият черен дроб метаболизира веществата чрез различни биохимични пътища, включително окисление, редукция, хидратация, кондензация, хидролиза и други.

Деструкцията на някой от споменатите по-горе процеси може да доведе до увреждане на чернодробните клетки, което се нарича хепатотоксичност и от своя страна води до много заболявания. Хепатотоксичността може да се дължи на лекарства, химикали, хранителни смущения или билково-индуцирано увреждане на черния дроб чрез хепатотоксини.

Редица билкови продукти са заложени във философията Аюрведа - традиционната индийска медицина, като са били изследвани за техния хепатопротективен потенциал за лечение на различни видове чернодробни нарушения.


Произход: ЕС

Съставки  в препоръчителен дневен прием от: 1 капс. 2 капс.
Силимарин ( Milk Thristle Extract) 125 mg 250 mg
Болдо екстракт (Monimiaceae Peumus boldus Mol) 50 mg 100 mg
Артишок екстракт ( Cynara scolymus)  62.5 mg 125 mg
Куркумин ( Curcuma longa)  25 mg 50 mg
Eкстракт глухарче (Taraxacum officinale 25 mg 50 mg
Витамин В 6 5 mg 10 mg
Л-метионин ( L- methionine) 40 mg 80 mg
Глицин ( Glycinе) 45 mg 90 mg
Таурин  ( L Taurine) 45 mg 90 mg
Л-Глутамин (L-Glutamine) 40 mg 80 mg


Помощни вещества: Магнезиев стеарат. Не съдържа соя, млечни, яйца и морски храни. Нетно тегло: 27,6 г

Препоръчителна доза за дневен прием: 2 капсули дневно

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца.

Не се препоръчва при бременност и кърмене.

Ева 2022-06-24
Супер
Страхотен продукт! Препоръчвам го на всеки,който има проблем с черния дроб
В.Пенчев 2022-05-11
Супер продукт!
Горещо препоръчвам ПРО ХЕПА, както като превенция така и при по-натоварени периоди! Продукта определено работи!!!
Мира 2021-09-29
Страхотен продукт, препоръчвам
Страхотен продукт, без аналог,а и обслужването е на професионално ниво.