ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

ПрофлорЕнзим / ProflorEnzyme - 60 капсули 500 mg

ProflorEnzyme е революционна комбинация от пробиотици, пребиотици и езими специално комбинирани, за да се поддържа правилен баланс на чревната микрофлора, да се инхибират/потискат патогенни бактерии и да се предотврати свръх растеж на гъбични организми, предимно Кандида.

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
3800201611190
Тегло
50.00 гр
Тип продукт
Капсули

ПРОДУКТЪТ Е

БЕЗ ГЛУТЕН
БЕЗ РИБНИ ПРОДУКТИ
БЕЗ ЯДКИ
ВЕГАН

ProflorEnzyme е революционна комбинация от пробиотици, пребиотици и езими специално комбинирани, за да се поддържа правилен баланс на чревната микрофлора, да се инхибират/ потискат патогенни бактерии и да се предотврати свръх растеж на гъбични организми, предимно Кандида.

Кандида албиканс са дрожди, присъщи за човешкия организъм, които съжителстват заедно с други микроорганизми. Въпреки това, под влиянието на стрес, причинен от съвременния начин на живот, хормонален дисбаланс, повишената консумация на захар, замърсителите на околната среда и фармацевтичните лекарства, включително антибиотици, орални контрацептиви, може да се разруши естественият баланс на микроорганизми в стомашно-чревния тракт. Кандида е организъм способен да се разпространява много бързо, на нови за него места и тези неблагоприятни условия, на които е изложен организма спомагат за нейният свръхрастеж. Когато Кандида се закрепи здраво в стомашно– чревния тракт може да предизвика висока чревна пропускливост и имунни нарушения.

За това и отстраняването на Кандида е логичната първа стъпка към ефективно чревно прочистване. Протеазният ензим серапептаза и ензими като целулоза и читосаназа атакуват външната стена на клетка на Кандида дрождите, отслабват влиянието му върху чревната лигавица и намаляват тяхната жизнеспособност.

ПрофлорЕнзим  се отличава от другите формули за пречистване на чревният тракт по следните показатели:

  • Читосаназата е уникален и мощен ензим, който спомага да се разруши хитина, който е важна част от структурата на клетъчната стена на Кандида. Целулаза повишава тази дейност, като разрушава целулозния компонент на клетъчната стена;
  • SEBiotic ® е специален спорообразуващ пробиотик, който е изключително стабилен в пасивно състояние. Използвайки системата EPDS, този пробиотик може да съществува в дехидратирано състояние неопределено дълго време;
  • EPDS ™  системата осигурява по-големи количества от живи бактерии в чревния тракт, където те се колонизират и разпространяват. Веднъж попаднали в стомашно-чревния тракт, тези бактерии напускат спорите си, прикрепят се към чревната лигавица и започват да развиват нови колонии от приятелски бактерии;
  • Фруктоолигозахариди (FOS) в допълнение комбинацията от люцерна и папая на прах подсилват пребиотичната смес и допринасят за растежа и стабилността на пробиотиците в червата;
  • Високо активните протеази, включително Пептизим-SP вид серапептаза, хидролизират гниещите хранителни вещества, заседнали между чревните въси, които могат да причинят трудно храносмилане, подуване и увеличаване на токсините. Тези ензими създават по-добра чревна среда, подобряват абсорбцията, подвижността и спомагат за подобряване цялостното състояние  на дебелото черво.

ProflorEnzyme е за задълбочено и ефективно пречистване на червата и съдържа следните компоненти:

ЕнзимиМеханизъм на действие
Люцерна на прах

Поддържа здравето на дебелото черво и е богат източник на витамини, минерали и протеини. Комбинира се добре с пребиотици и ефективно спомага работата им в насърчаване на цялостното здравето на храносмилателната система.

 

Амла

Позната като Индийско цариградско грозде (Emblica Officinalis) - естествен и ефикасен антиоксидант, както и един от най-богатите източници на усвояем/резорбируем витамин С.

 

Прах от папая сокОт зелена папая, дехидратиран при контролирана температура, за да се гарантира съхранението на максималната му хранителна стойност. Съдържа естествения протеолитичен ензим папаин, който е бил използван в продължение на векове като ефективна помощ за храносмилането.
Лактобацилус ацидофилусПробиотик, който произвежда млечна киселина, която потиска растежа на патогенни бактерии и дрожди.

Лактобацилус касей

 

Пробиотик, който произвежда млечна киселина и има широк рН и температурен диапазон, допълва растежа на лактобацилус ацидофилус в производството на ензима амилаза.

 

L. Rhamnosus 
Лактобацилус плантарумПробиотик, който работи в комбинация с Лактобацилус ацидофилус и служи за инхибиране на патогени, а също така произвежда L-лизин - благотворна аминокиселина.
Лактобацилус бревисВидове млечнокисели бактерии, преобладаващи в ферментирали храни като кисело зеле и кисели краставички, за подобряване здравето на имунната система.
L. Salivarius 
B. lactisМлечната киселина произвежда пръчковидна бактерия от рода Лактобацилус; най-често използваните за производството на сирене. Някои изследвания показват, че мляко на прах ферментирало с Лактобацилус хелветикус, спомага за намаляване на кръвното налягане.

Бифидобактериум Бифидо

 

S. thermophilus

Пробиотик добре познат заради противодействието си върху патогенни или болестотворни бактерии; бифидобактериите подпомагат  храносмилането и често се използват като пробиотици (добри бактерии) заради свойствата им да стимулират имунната им система.
SEBiotic/ Бацилус коагулансФормиращ спори лактогеничен пробиотик с търговското наименование SEBiotic. Както и при други пробиотици, и този показва значителни свойства по укрепване на имунната система. Способен да формира спори и произведен по специална технология SEBiotic постъпва в червата в големи количества, където бактерията започва да расте и впоследствие да се колонизира.
Saccharomyces boulardiiПробиотик, който помага за поддържане и възстановяване на  нормалния баланс на чревната микрофлора.
Фруктоолигозахариди
(FOS)
Захари, които стимулират растежа на пробиотици в храносмилателната система.
 Прави минералите биоактивни и достъпни за клетките на тялото, включително и за пробиотиците. Те стимулират обмяната на веществата, подобряват на дишането, увеличаване на метаболизма на протеините, активността на многобройните ензими, повишават пропускливостта на клетъчните мембрани и подпомагат клетъчното деление.
Съдържание:в 1 капс.в 4 капс.
Алфа алфа (листа, стебло)52 mg208 mg
Amla Emblica officinalis екстракт (плодове)50 mg200 mg
Папая сок (плодове)36 mg144 mg
Пробиотичен комплекс :  
L. acidophilus45 mg180 mg
L. casei27 mg108 mg
L. bulgaricus25 mg100 mg
L. lactis23 mg92 mg
L. plantarum13 mg52 mg
L. Brevis13 mg52 mg
L. caucasius13 mg52 mg
L. helveticus13 mg52 mg
B. bifidus12 mg48 mg
SEBiotic® (B. coagulans)9 mg36 mg
S. boulardii7 mg28 mg
Протеаза40 mg160 mg
Целулоза33.5 mg134 mg
Читосаназа30 mg120 mg
Peptizyme SP® Serrapeptase22 mg88 mg
(FOS) Фруктоолигозахариди - пребиотик neosuga15 mg60 mg
Фулво киселина10 mg40 mg
Йонни минерали6.5 mg26 mg

 

Други съставки: микрокристална целулоза – Е 460

Нето тегло опаковка: 37.02 гр

2 капсули сутрин и 2 капсули вечер на празен стомах.

Да се приемат 30 до 60 мин преди или 2 часа след хране с 250 ml вода. 

Продуктът е хранителна добавка. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Диди Ш 2022-11-15
1
Здравейте! Продукта може ли да се използва, едновременно с Флажил и друг пробиотик?
Хербамедика
Да, може.
Диляна Воденичарова 2022-09-10
Сртахотен продукт
Наистина супер комбинация от пробиотици, пребиотици и ензими! Продуктът работи!
Валентина 2021-07-11
Много добър продукт
Имах доста стомашни проблеми преди за започна да го пия, с този продукт се разрешиха. Подобри и метаболизма ми. Много добър продукт.
Искрен И. 2018-11-02
Доволен съм
Доволен съм
Пепа Т. 2018-09-08
Много добър продукт
Много добър продукт
Росица -0001-11-30
Време за лечение
Колко време трябва да се приема за оптимален резултат?
Хербамедика
Приемът е добре да е между един и три месеца.
Вержиния -0001-11-30
По време на антибиотично лечение
Подходящ ли е да се приема по време на антибиотично лечение?
Вержиния -0001-11-30
По време на антибиотично лечение
Подходящ ли е за приемане по време на антибиотично лечение?
Хербамедика
Да, може да се прилага и при антибиотично лечение.