ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

ПроХелико / ProHelico - 60 капсули

Хранителната добавка Про Хелико е Pylopass™ - патентован щам на Lactobacillus reuteri, който взаимодейства специфично с Helicobacter Pylori в стомаха, за да се намали бактериалното натоварване. Pylopass™ се състои от изсушени чрез пулверизиране клетки на L. reuteri.

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

БЪРЗА ПОРЪЧКА

само с телефонен номер

Важно: Наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на повече детайли.

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 40 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
Herbamedica
SKU
3800201611749
Тегло
80.00 гр
Тип продукт
Капсули

ПРОДУКТЪТ Е

БЕЗ ГЛУТЕН
БЕЗ МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ
БЕЗ СОЯ
ВЕГАН

Какво е ПроХелико?

ProHelico е хранителна добавка, която съдържа Pylopass™ - патентован щам на Lactobacillus reuteri. Този щам директно взаимодейства с грам-негативната бактерия helicobacter pylori (хеликобактер пилори) и намалява нейните нива в стомаха. Pylopass™ представлява изсушени клетки на Lactobacillus reuteri, посредством пулверизация.

С какво е специален Pylopass™?

Lactobacillus reuteri има различни щамове, като не всички са ефективни при лечението на Хеликобактер пилори. PolyopassTM е открит посредством дългогодишен детайлен процес на наблюдение и изследване. Този щам има способността да се залепя за повърхността на H. pylori, като формираният комплекс се извежда извън организма посредством чревния тракт. По този начин се намалява популацията на H. pylori в организма без да се нарушава баланса на стомашно-чревната микрофлора.

Какви са предимствата на ПроХелико?

Без Глутен - ПроХелико е вече гарантирано без глутен! За да постигнем това, предприехме няколко промени:

  1. Сменихме помощното вещество: пълнителят, който е необходим за технологичната операция по напълване на капсулите, вече е гарантирано без наличието на този протеин.
  2. Подменихме средата на производството: Помещението, както и машините, с които се извършва производството на ПроХелико са без прашинка глутен.
  3. Всяка партида се тества в реномирана лаборатория, прилагаща най-прецизни методи.

Стабилност – за разлика от други пробиотици Pylopass™ се състои от неактивни клетки, които издържат на всякакви условия. Тяхното съхранение или транспорт не се влияе от температурните условия.

Специфичност - Pylopass™ е специално предназначен за регулацията на нивата на Helicobacter pylori в стомаха. Въпреки това, той не въздейства върху баланса на чревната флора.

Издръжливост – За разлика от много пробиотични щамове, Pylopass™ е силно резистентен към стомашните киселини и без проблем оцелява в стомашната флора.

Отлична поносимост – най-разпространеният начин за лекуване на хеликобактер пилори е антибиотичното лечение. Въпреки това, то носи след себе си множество негативни ефекти, свързани с нарушаване баланса на стомашно-чревната микрофлора. ПроХелико не води до странични ефекти, подобрява храносмилателния процес и заздравява стомашната стена.

Нерезистентност – появяват се все повече и повече сведения за увеличаващия се брой щамове на H. pylori, които са резистентни към антибиотици. Pylopass™ не прави разлика между различните щамове и успешно се справя с тяхното извеждане извън организма.


ПроХелико е завършена формула, която благоприятства лечението на бактериална инфекция с хеликобактер пилори. Не води до странични ефекти. Не съдържа алергени и изкуствени вещества.


Защо да изберете хранителните добавки на Хербамедика?

Хербамедика е производител на висококачествени хранителни добавки, които ефективно Ви помагат да подобрите здравословното си състояние. Ние избираме само най-висококачествените суровини и създаваме формули, които са максимално усвоими. С нас получавате отлично качество на достъпни цени, бързо и коректно обслужване и много ползи за здравето.

За нас е важно Вашето здраве!


Поръчайте ПроХелико и изгонете хеликобактер от организма си!д-р Тошков срещу Хеликобактер Пилори

Състав:

в дневна доза

(2 капсули)

PylopassTM200 мг
Помощно вещество: Оризово брашно

Две капсули дневно, 15 минути преди хранене. За по-устойчив ефект, добавката се приема в 4 последователни седмици.

Не са познати нежелани реакции при препоръчителната доза. Не е лекарствен продукт! Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене!

При бременност и кърмене да се приема само след консултация с лекар!

Да не се превишава дневната доза! Да се съхранява на сухо и тъмно място, недостъпно за малки деца!

НАПИШИ
Златка А. 2019-03-23
Продукта е много добър.
Продукта е много добър.
Галина С. 2018-12-12
Много добър
Закупих продукта,защото гарантират без глутен.Пия от първата опаковка и чувствам подобрение.Закупих още две опаковки,като свърша курса ще мога да коментирам ползата от продукта на 100%.Скъпи хора не чакайте чудо от приема на две таблетки.Премахнете причината, да не се налага да лекувате следствието.Хранете се здравословно,живейте здравословно! ВЕСЕЛИ КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ!
Галина С. 2018-12-12
Много добър
Закупих продукта,защото гарантират без глутен.Пия от първата опаковка и чувствам подобрение.Закупих още две опаковки,като свърша курса ще мога да коментирам ползата от продукта на 100%.Скъпи хора не чакайте чудо от приема на две таблетки.Премахнете причината, да не се налага да лекувате следствието.Хранете се здравословно,живейте здравословно! ВЕСЕЛИ КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ!
Gergana G. 2018-06-10
Amazing product
I've been taking prohelico for almost a month, I keep the recommendations I was given and I already have huge improvement. My stomach doesn't hurts anymore, no bloating, no cramps !
Ангелина Г. 2018-06-04
Лечение с Про Хелико
След проведена антибиотична терапия, продължих курс от 2 месеца с ПроеХлико. Доволна съм, оплакванията отзвучаха. Препоръчвам!
Георги 2018-02-27
Няма действие
Здравейте, изпих 2 опаковки в рамките на 3 месеца и не открих никаква файда от добавката! Дори напротив нивото на хеликобактер в изследванията е по-високо от преди да го приемам.
Катерина Н. 2018-02-16
Страхотен продукт. Горещо препоръчвам.
Страхотен продукт. Горещо препоръчвам.
Елеонора Т. 2017-10-31
Чудесен
Здравейте, радвам се, че мога да споделя мнението си. Имам завишени нива над 20 пъти на тази бактерия и след прием на няколко антибиотика, който не ми помогнаха, открих ПроХелико и това е единствения продукт, който помага за подтискане на развитието на бактерията, както и против гадене, повръщане и т.н. ГЕРБ. Няма никакви странични ефекти, лесен за прием. Който има такива симптоми непременно трябва да опита...
Евелина Д. 2017-10-27
Абсолютно никакъв ефект след тримесечен
Абсолютно никакъв ефект след тримесечен прием