ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Пролетта е близо, да се задействаме

Въпреки че зимата все още ни напомня за себе си, пролетта наистина е близо и е въпрос само на време, за да се стопи снегът и да започнем да се наслаждаваме на пролетта. С разцъфването на първите пролетни цветя е време и ние да се активизираме, тъй като вътрешно сме пълни с енергия, която е време да освободим.

Може би ни делят само няколко дни от това да захвърлим тежките якета и да започнем отново да излизаме всеки ден навън, да правим упражнения, да се разхождаме на слънце, да караме колело и си спомним какво е да ходиш по къс ръкав.

Ето и няколко съвета как да се задействаме, за да бъдем по-активни и жизнени през пролетта:

1. Създайте си режим на физическа активност.

Мислете за пролетта като шанс да правите физически упражнения, не е нужно да посещавате фитнес зала, когато можете да използвате само собственото си тяло и свободните пространства навън. Отделете повече време и усилете честотата на своя тренировъчен план. Със смяната на сезона сменете и упражненията, които правите.

2. Правете си здравословни пикници със семейството и приятелите.

Излизайте навън с приятелите и семейството, правете си здравословни пикници със сезонни плодове и зеленчуци. Проверете за фермерски пазари на био-производители във вашия град, които обикновено се случват в събота или неделя, напазарувайте здравословни продукти, които биха се харесали на всички, и ги споделете на общ обяд сред природата. Яжте най-различни плодове и зеленчуци с цветовете на цялата дъга.

4. Запишете се за различни състезания.

С началото на пролетта ще намерите все повече състезания на открито. Запишете се за някой благотворителен маратон, състезание или предизвикателство. По-важен е олимпийският принцип за самото участие, а не дали сте подготвени да пробягате 50-километров маратон или не.

5. Започнете да карате колело.

Вземете си колело и започнете да се придвижвате без автомобил, метро или друг транспорт, в който не използвате своето собствено тяло. Ако вече имате колело, направете нещо различно. Вземете си въже за подскоци, баскетболна топка, запишете се на плуване. Пролетта е време да се задействаме, а начинът, по който да го направим, е въпрос на личен избор

Пожелаваме ви идваща много скоро пролет! Време е да се задействаме и да я посрещнем подобаващо.

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

ТЪРСИ В БЛОГА

КАТЕГОРИИ