ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Промо пакет Телешки колаген тип 1 и Акти Естер C

Комбинирахме точно тези два продукта заради високата им бионаличност и добрата усвояемост.  Комбинираният прием на Телешки колаген тип I и Акти Естер C води до по-гъста, здрава и плътна коса, по-здрави нокти, по-еластична кожа с по-малко бръчки, по-добър естествен синтез на колаген от тялото, по-ниски нива на свободни радикали и забавени процеси на стареене, по-висок имунитет.


ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
2871
Тегло
0.40 кг
Тип продукт
прах и капсули

Готови ли сте да се радвате на съвършени кожа, коса и нокти – без загуба на еластичност, без фини бръчици, без чупене и изтъняване? Имаме специално предложение за вас – два продукта, които се допълват по съвършен начин. Колаген тип I и Акти Естер Ц са перфектната комбинация, която ще се погрижи за добрия ви външен вид.

Как работят заедно

Вероятно вече знаете, че колагенът е сред най-важните протеини в тялото и то има механизми за синтеза му. След 25-тата година обаче, способността на организма да произвежда колаген намалява. Този процес дава начало на стареенето не само на кожата, но и на цялото тяло. 

Именно заради процесите на стареене и неспособността на организма да произвежда достатъчно колаген кожата става отпусната и се появяват бръчки, ноктите стават крехки, а косата изтънява. Всичко това може да бъде забавено с подходящите хранителни добавки.

Колаген тип I е хранителната добавка, която е пряко свързана с външния ви вид. Този тип колаген е основна градивна единица на тъканите на дермата, ноктите и косата. Неговото наличие гарантира здравето им. Аминокиселините в този протеин подпомагат възстановяването на въпросните тъкани и стимулират производството на колаген от тялото. 

Витамин С е важен антиоксидант. Той има способността да извежда свободните радикали от тялото. А те са отговорни за високите нива на оксидативен стрес и по този начин – за процесите на стареене. Когато в тялото има достатъчно витамин С, свободните радикали се извеждат адекватно и това ни връща оптималното здраве и забавя стареенето.

Сами по себе си тези две вещества – колаген и витамин С са от изключителна важност за здравето на организма. Каква обаче е връзката между тях?

Доказано е, че витамин С участва в синтеза на колаген. За производството на този протеин тялото преминава през множество сложни химични процеси. Колагенът е сложно съединение, чиято молекула съдържа аминокиселини, обвързани по различен начин. Витамин С служи като свързващ агент, който подпомага създаването на тази молекула.

Когато приемате комбинацията от тези два продукта, доставяте на организма оптимални нива на колаген. Това гарантира по-доброто състояние на кожата ви, по-здравите нокти и по-плътна гъста коса. 


Защо да изберете телешки колаген тип I и Акти Естер Ц

Комбинирахме точно тези два продукта заради високата им бионаличност и добрата усвояемост.

Както знаете, често добавките с витамин С не се усвояват от организма и получавате просто много скъпа урина. Акти Естер Ц съдържа буферирана форма на витамина и неговите метаболити. Тази форма гарантира, че продуктът реално се абсорбира от тялото без да дразни храносмилането. Приемът на Акти Естер Ц ще задоволи дневните ви нужди от витамина и ще се погрижи за високия имунитет и по-добрия колагенов синтез.

Телешкият колаген тип I е един от най-търсените продукти. Добрата му усвояемост се дължи на два основни фактора. На първо място, в добавката е вложена висококачествена суровина от пасищно отглеждани животни. Вторият фактор е методът на извличане. Хидролизата гарантира, че големите протеинови молекули на телешкия колаген ще бъдат разградени на по-къси пептидни връзки. Това значително облекчава абсорбцията на протеина и гарантира, че тялото ще има реална полза от приема му.

Комбинираният прием на телешки колаген тип I и Акти Естер Ц води до:

    • По-гъста, здрава, плътна коса;

    • По-здрави нокти;

    • По-еластична кожа с по-малко бръчки;

    • По-добър естествен синтез на колаген от тялото;

    • По-ниски нива на свободни радикали и забавени процеси на стареене;

    • По-висок имунитет.

Съдържание на колагена: 

Съдържание на протеини - мин. 92%

Дневни дози: 15

Нетно тегло 150 г


Аминокиселини

 в 100 g колаген

в препоръчителна дневна доза

Аланин

9700 mg

970 mg

Аргинин

8230 mg

823 mg

Аспарагинова киселина

6110 mg

611 mg

Глутаминова киселина

10070 mg

1007 mg

Глицин

23900 mg

2390 mg

Хистидин

650 mg

65 mg

Хидроксипролин

11170 mg

1117 mg

Изолевцин

1430 mg

143 mg

Левцин

2910 mg

291 mg

Метионин

640 mg

64 mg

Фенилаланин

1960 mg

196 mg

Пролин

13510 mg

1351 mg

Серин

3020 mg

302 mg

Треонин

1580 mg

158 mg

Лизин

3880 mg

388 mg

Хидроксилизин

1050 mg

105 mg

Тирозин

720 mg

72 mg

Валин

2260 mg

226 mg

Орнитин

140 mg

14 mg

Таурин

< 50 mg

< 5 mg


Съдържание Акти Естер C

Състав в препоръчителен дневен прием от
в  1 капсула

Естер С Калциев Аскорбат

от който Витамин С


500 mg

375 mg


Помощни вещества: няма

Алергени: не съдържа мляко, яйца и продукти от животински и рибен произход.

Прием Телешки колаген Тип 1: 5 г ( 3 мер.л.) сутрин на гладно и 5 гр вечер, разтворен в чаша вода.

Прием Акти Естер C: 1 капсула на ден след хранене. Дневни дози: 60

Няма отзиви