ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА  02 818 48 70

ПРОМОЦИЯ: Про10Биотик (3 опаковки x 20 капс.)

pro10-promo

Има множество пробиотични формули комбинация от най- различни бактериални щамове. Сред които най- често срещан е Lactobacillus acidophilus. Разбира се, не всички пробиотици са еднакви по съдържание и не всички пробиотични формули се произвеждат по оптимален начин, за да предоставят най- добрите възможни ползи.

Правилно формулирания и висококачествен пробиотик:

  • Подпомага храносмилането и по специално асимилирането на трудно смилаеми храни, към които повечето индивиди са чувствителни
  • Увеличава синтезирането на витамини от B групата и да подобравя усвояването на калций
  • Спомага за поддържане на здравословен баланс на чревната микрофлора
  • (При жените) Повишава вагиналното здраве
  • Поддържа цялостната имунна функция

Най-подходящото време за прием на пробиотик e преди закуска с чаша чиста вода. Изчакайте поне 10-15 минути след приема на пробиотик и преди приема на храна,  защото освободената стомашната киселина която ще се освободи, за да обработи постъпилата храна може да въздейства  върху „ползотворните” бактерии (средно на 5 % – 10 % от тях). Добре е да се избягва прием до 3 часа след прием на антибиотици.

Един от ключовите елементи във формулата на пробиотичната добавка, както вече споменахме, е че трябва да съдържа ефективни бактериални щамове. Това както може да предположите е един много сложен въпрос.

Този щам се отличава с особеността, че е един от малкото бактериални видове доказал своята ефективност, като елемент от пробиотична формула.

ПОРЪЧАЙ ОТ ТУК 

0 Коментара

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*