ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

ПроСимбиофлор имун / ProSymbioflor immun - 50ml

ПроСимбиофлор Имун съдържа естествените чревни бактерии Escherichia coli и Enterococcus faecalis в неактивна форма. Те са необходими на чревната микрофлора за по-добра работа и имат защитна роля в организма. Цинкът е основен микроелемент, важен за поддържане на нормалната функция на имунната система. Той играе решаваща роля в активирането и регулирането на различни имунни процеси. Чрез приема на ПроСимбиофлор Имун тялото се снабдява с цинк – дневната доза осигурява 3,3 mg цинк за поддържане на защитните сили на организма в оптимално състояние.

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
4260298010143
Тегло
150.00 гр
Тип продукт
Ликуид

Почти 80% от всички имунни клетки на човека се намират в червата и най-вече в чревната лигавица. Тя предпазва организма от причинители на болести, проникващи чрез храната или околната среда. ПроСимбиофлор Имун съдържа естествените чревни бактерии Escherichia coli и Enterococcus faecalis в неактивна форма. Постъпвайки в червата, те тренират имунната система, чрез активиране производството на допълнителни имунни клетки и стимулира тяхното разпространение към различни лигавици в цялото тяло.

За ПроСимбиофлор Имун:

  • Съдържа естествените чревни бактерии E. coli и Enterococcus faecalis в неактивна форма;
  • Помага при стомашно-чревни заболявания;
  • Подпомага укрепването на чревната лигавица;
  • Подпомага подсилването на чревната защита и общата имунна система;
  • Подходящ за деца.

Противопоказания:

При обострени състояния, бременност и кърмене да се приема само след консултация с лекар. Не трябва да се използва по време на и 5 дни след лечение с антибиотици. Продуктът е хранителна добавка. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

14 капки (1 мл) съдържат: стерилен автолизат на физиологически  бактерии Ентерококус фекалис и стерилен автолизат на физиологически  бактерии Ешерихия коли, в количества от 1.5 до 4.5х107.

Количествен състав в максимална дневна доза

Брой в 15 капки

Брой в 30 капки

Брой в 60 капки

бактерия Ешерихия коли и Ентерококус фекалис

1.88 до 5.63 х 107

3.75 до 11.25х107

7.5  до 22.5 х107

Помощни вещества: Емулгатор: лактозен монохидрат; Стабилизатор: натриев карбонат; Консервант: натриев хлорид; Регулатор на киселинността: магнезиев сулфат, калиев хлорид, калциев хлорид, магнезиев хлорид  и пречистена вода

Ако не е предписана друга дозировка да се прилага:

  • За възрастни: 3 х 5 капки с хранене. След две седмици да се увеличи дозировката на 3 х 20 капки и да се приема за период от 4-6 седмици.
  • Деца: 3 х 5 капки с хранене. След две седмици да се увеличи дозировката на 3 х 10 капки и да се приема за период от 4-6 седмици.

След отваряне да се съхранява в хладилник при температура от -2 до +7 градуса. Да се употреби до 30 дни след отваряне на опаковката


Иван 2021-04-25
МНОГО ДОБЪР ПРОДУКТ
Ползвам продукта от години и съм много доволен. Препоръчвам!