ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Протектиум Хепатико / Protectium Hepatico

Протектиум Хепатико има приложения за различни видове болестни състояния, които включват натоварен черен дроб, прекаляване с акохола и заболяване от хепатит. Съдържа течни растителни екстракти и има добро действие за подсилване на очистващите сили на организма.

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН - Запишете се в списъка на чакащите, за да бъдете уведомени по имейл, когато продуктът отново е наличен.
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
1214445
Тегло
0.40 кг
Тип продукт
Сироп

Протектиум Хепатико е сироп базиран на растителни екстракти и олигоелементи.

Protectium Hepatico спомага за възстановяване на черния дроб и жлъчния мехур при нарушения на чернодробната функция, хепатит, цироза, алкохолно и медикаментозно натоварване, стеатоза, холецистит, жлъчнокаменна болест. Стимулира детоксикационните функции на организма.

Вода, фруктоза, течни екстрактr от Artichoke, Boldo, Black Currant, Milk Thistle, Green tea, Rhubarb, rootstalk, Bitter orange, Xanthan Gum (сгъстител), лимонена киселина, калиев сорбат и натриев бензоат (консерванти), витамин В2, меден глюконат и сукралоза (подсладители), ароматизатор, Селен, Германий 132.

3-5 пъти дневно по 5 мл (еквивалентно на 1 с.л.) разтворен в малко вода или сок, след хранене.

При алергия към някоя от съставките.

Протектум Хепатико е хранителна добавка и не трябва да се използва като заместител на разнообразното храненe. Да не се превишава препоръчителната дневна доза

Няма отзиви