ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Рейши / Reishi - 60 капсули 330 mg

Лековитите свойства на гъбата Рейши са познати на човечеството още от древността. Тя е известна с множеството си положителни действия върху човешкия организъм.

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН - Запишете се в списъка на чакащите, за да бъдете уведомени по имейл, когато продуктът отново е наличен.
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
01503005
Тегло
50.00 гр
Тип продукт
Капсули

ПРОДУКТЪТ Е

БЕЗ МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ
БЕЗ РИБНИ ПРОДУКТИ
БЕЗ СОЯ
БЕЗ ЯЙЦА
ВЕГАН

Приемът на екстракт от рейши увеличава производството на интерлевкин-2 (сигнални молекули), с които белите кръвни телца маркират враждебни тъкани и клетки. Гъбата Рейши е силен адаптоген.

Основните качества на адаптогените са, че са безопасни и нямат странични ефекти, нормализират физиологичните функции на организма и действат на цялото тяло.

Рейши съдържа и органичен германий – елемент с функции на адаптоген. Германият, който се съдържа в гъбата Reishi, повишава нивата на кислород в кръвта и така спомага за по-активни метаболитни процеси в организма. Така тя действа запредотвратяване на тъканната дегенерация. Полизахаридите в гъбата подпомагат изчистването на тялото от токсични отлагания, подобряват естествените оздравителни способности на организма и засилват имунната система.

Полизахаридите в комбинация с германия повишават защитните сили на раково болните при имунен дефицит и като резултат удължават живота им.

Една капсула Рейши съдържа 330 мг екстракт от гъба Рейши (Ganoderma lucidum);

Състав в максимален дневен прием 9 капсули Рейши съдържат 2970 мг екстракт от гъба Рейши (Ganoderma lucidum);

20% полизахариди

Помощни вещества: няма

Нето тегло опаковка: 25.80 гр

3 пъти дневно по 1-3 капсули половин час преди храна.

Продуктът е хранителна добавка. Не се препоръчва при приемане на антикоагуланти. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Няма отзиви