ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Съни Вит Ойл / Sunny Vit Oil 1200 IU - Витамин D3 - 10 мл

Витамин D е един от най-важните мастно-разтвороми витамини за човешкото тяло. Той играе ключова роля в абсорбцията на калций и фосфор и по този начин участва активно в изграждането на костната структура.

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
3800201612791
Тегло
0.10 кг
Тип продукт
Масло

Sunny Vit Oil 1200 IU е продукт, който набавя на тялото необходимите му нива от витамин Д3. Във една капка се съдържат 30 микрограма от витамина, а маслената основа от гроздови семки осигурява бързата и лесна абсорбция.

Защо да приемаме витамин като хранителна добавка?

Витамин D е един от най-важните мастноразтворими витамини за човешкия организъм. При най-малките той осигурява доброто развитие на костната система, а при възрастните отговаря за здравината на костите и ставните връзки. Освен това, този витамин е ключов за бързия и адекватен имунен отговор при патогени в кръвта, тъй като неговото наличие активира Т-клетките. Витамин D има способността да регулира нивата на лошия холестерол и така предпазва сърдечно-съдовата система от атеросклероза, инфаркт и други поражения.

Въпреки че витаминът може да се синтезира естествено от организма при излагане на слънчева светлина, при все повече хора се наблюдава дефицит. Това може да се дължи на редица фактори – от заседнал начин на живот през лоша диета до прием на медикаменти, които пречат на липидното усвояване. Ето защо все повече хора залагат на хранителна добавка, която да им осигурява необходимия витамин D.

Защо да изберем Sunny Vit Oil 1200 IU?

Sunny Vit Oil 1200 IU се отличава от други сходни продукти със следните качества:

  • Високитнива на витамин D3 – във всяка капка се съдържат 30 микрограма
  • Липидна основа от масло от гроздови семки, която осигурява ефективното усвояване на витамина от организма

Една капка Sunny Vit Oil 1200 IU, приемана по време на хранене, подпомага калциевата и фосфорна абсорбция, намалява риска от костни фрактури, остеопороза и остеомалация, подпомага имунния отговор, предпазва сърцето и подобрява настроението.

Съставки:В дневна доза: 1 капка
Витамин D3 холекалциферол1200 IU витамин D3 (30µg, 600% от РКП*)

Помощни вещества: носител: масло от гроздови семки; консервант: бензилов алкохол

*РКП - референтно количество за дневен прием.

Една опаковка съдържа 350 капки.

Съдържание 10 мл.

1 капка дневно, по време на хранене.

По-високи дози да се приемат след консултация с лекар.

Sunny Vit Oil не е подходящ при състояние на хиперкалциемия или хиперкалциурия, за деца под 3-годишна възраст, както и при непоносимост от някоя от съставките.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца. Да не се превишава препоръчителната  дневна доза. При бременност и кърмене да се приема след консултация с лекар.

 

Калина Манева 2022-09-20
Чудесен продукт
Ползваме го цялото семейство, особено есен - зима, когато от слънцето по-трудно се набавя витамин Д, майка ми го пие за остеопорозата си и за костите, в течна форма се усвоява по-бързо при прием. Страхотен продукт!
Анжела Илиева 2021-06-15
супер е
Това е любим продукт на цялото ни семейство. Използваме го през есенно-симния период и има невероятен ефект! Препоръчвам : )