ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Сао Палмето / Sao Palmeto - 100 таблетки 500 mg

Билков продукт от растителни екстракти, който може успешно да се използва за лечение на простатни заболявания и възпаления. Доказано е, че сао палмето помага за подобряване състоянието на простатата и улеснява уринирането, като освен това помага за редуциране на ДХТ.

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН - Запишете се в списъка на чакащите, за да бъдете уведомени по имейл, когато продуктът отново е наличен.
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
01503049
Тегло
50.00 гр
Тип продукт
Таблетки

В основата на патогенезата на хиперплазията на простатата (клетъчно разрастване, предхождащо туморно образувание) стоят високите нива на дихидротестостерона (ДХТ). При мъжете на възраст около 50 години тестостеронът се променя в ДХТ. Това води до увеличаване на ДХТ, коетоозначава и увеличаване броя на простатните клетки - хиперплазия.

Клинични изследвания върху ефекта и действието на Сао Палмето са установили, че употребата на добавки, съдържащи това растение, редуцира нивото на ДХТ.

Изследванията ин витро показват, че Сао Палмето спомага за намаляване на възпалението, мускулните спазми и отока на простатата, което улеснява уринирането и намалява напрежението.

В комбинация с екстракт от коприва и тиквено семе Сао Палмето оказва значителен ефект върху епителната тъкан.

Продължителният прием на Сао Палмето значително намалява риска от развитието на туморни заболявания на простатната жлеза.

Наличен в аптечната мрежа.

Съдържание на основни вещества:

в една

таблета:

максимална

 доза / 6 таблети :

Прахообразна смес от плодовете на Сао Палмето

330 mg

1980 mg

(Serenoa Repens)

Помощни вещества: микрокристална целулоза,  магнезиев стеарат

Нето тегло опаковка: 50 г

От 3 до 6 таблети дневно, половин час след храна. За оптимален ефект ползвайте продукта минимум три месеца

При непоносимост към някоя от съставките. Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене! При бременност, кърмене и по-високи дози да се приема след консултация с лекар! Да не се превишава дневната доза! Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца!

Добавката би могла да намали действието на приемани контрацептиви. При прием на антикоагулантни и антитромбоцитни медикаменти, добавката да сес приема след консултация с лекар. 

Няма отзиви