ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Шийтаке / Shitake - 60 капсули 400 mg

Ши Таке, както повечето гъби, има жилави клетъчни стени. Това се дължи на високото съдържание на полизахариди. Именно полизахаридите са активната съставка, даваща лечебния ефект на гъбата. Лентинана е полизахарида, който се съдържа в гъбата Ши Таке.

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН - Запишете се в списъка на чакащите, за да бъдете уведомени по имейл, когато продуктът отново е наличен.
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 40 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
3800201611039
Тегло
0.20 кг
Тип продукт
Твърди желатинови капсули

Още от древността гъбата шийтаке се цени като тонизиращ препарат за дълголетие, лек за сърце, срещу злокачествени заболявания - както за предотвратяване на тяхната поява, така и при лечението им. Действието и свойствата на гъбата Шийтаке са добре познати и подробно изследвани.

Гъбата има широк спектър на действие - високоефективно противовирусно и противовъзпалително.

Полезното действие на Shitake се дължи предимно на съдържащия се в гъбата полизахарид лентинан. Той е модератор на биологичната реакция, който засилва действието на имунната система и подобрява действието на Т-лимфоцитите. Те от своя страна стимулират макрофагите и организмът започва да отделя веществото перфорин - високомолекулен белтък. Той буквално перфорира  външната мембрана на болните клетки, вследствие на което те губят течност и загиват.

Изследванията доказват, че лентинанът стимулира не само дейността на Т-лимфоцитите, но стимулира и дейността на естествените клетки убийци или NK клетките - тип имунни клетки, на които принадлежи главната роля при унищожаването на вирусите.

Да се избягва едновременната употреба с аспирин и синтром. Много рядко, но все пак е възможна алергична реакция, изразена в поява на ситни пъпчици. При наличие на този симптом се препоръчва да се прекрати приемът на Шийтаке.

Една капсула Шийтаке съдържа 330 мг екстракт от гъба Шийтаке (Lentinula edodes);

Състав в максимална дневна доза: 9 капсули съдържат 2970 мг екстракт от гъба Шийтаке (Lentinula edodes);

20% екстракт от гъбата Шийтаке

Помощни вещества: няма

Нето тегло опаковка: 25.80 гр

пъти дневно по 1-3 капсули половин час преди храна. По-високи дози  да се приемат след консултация с лекар.

Продуктът е хранителна добавка. Да се избягва едновременната употреба с аспирин и синтром. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Няма отзиви