ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Симбио ваг / Symbio Vag - 10 вагинални супозитории

Забравете за неприятните инфекции, сърбежа и влагалищните проблеми. Върнете перфектния баланс на влагалищната микрофлора с помощта на Symbio Vag. 


ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН - Запишете се в списъка на чакащите, за да бъдете уведомени по имейл, когато продуктът отново е наличен.
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
01679092
Тегло
0.20 кг
Тип продукт
супозитории

Symbio Vag представляват натурални супозитории, които съдържат млечно-кисели бактерии, типични за влагалищната среда, както и инулин, който служи като храна за пробиотичните щамове в интимната зона. Използването им връща баланса на микрофлората, създава защитна бариера и прекъсва порочния кръг от повтарящи се инфекции. 

Причините за появата на чести инфекции са много. Използването на инвазивни антибактериални интимни гелове отмива голяма част от полезните бактерии във влагалището. Носенето на бельо от изкуствени материи нарушава pH баланса. Приемът на антибиотици също влияе на интимната микрофлора. Важен фактор са, разбира се, и нивата на хормоните. 

Всичко това може да бъде повлияно положително чрез Symbio Vag. Млечно-киселите бактерии в продукта подпомагат балансирането на микрофлората във влагалището, като така значително повишават интимното здраве на всяка дама. 


Лиофилизирани млечнокисели бактериални култури, калциев лактат, инулин, твърда мазнина.

Поставете дълбоко във вагиналния канал преди лягане. SymbioVag трябва да се прилага поне 10 последователни дни.

Няма отзиви