ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Синетра / Sinetra - 60 капсули

 Синетра / Sinetra е модерно природно средство за стимулиране метаболизма на мазнините. Продуктът действа чрез повишаване изразходването на енергия по време на покой. Така се провокира изгарянето на мастните депа и топенето на отложените в тях излишни мазнини.

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
3800201613736
Тегло
150.00 гр
Тип продукт
Капсули

ПРОДУКТЪТ Е

БЕЗ ГЛУТЕН
БЕЗ ЖИВОТИНСКИ ПРОДУКТИ
БЕЗ РИБНИ ПРОДУКТИ
БЕЗ СОЯ
БЕЗ ЯЙЦА
ВЕГАН

Състав и предназначение на Синетра

Формулата на Синетра е базирана на иновативната патентована съставка Sinetrol® Xpur C. Нейният прекрасен ефект върху мастните депа е обект на редица клинични проучвания през последните 10 години. Техните резултати показват, че Sinetrol® е едновременно безопасен и ефикасен продукт, предлагащ изцяло натурално решение в борбата с излишните килограми. Производствения процес на Синетра се проследява стриктно, за да се гарантира, че активната съставка е налична в оптималните дози, чиято ефикасност е гарантирана по време на клиничните проучвания. 

Активната съставка Sinetrol® е комбинация от 2 мощни полифенола. Това са хесперидин и нарингин, извлечени са от екстракти от грейпфрут, портокал и гуарана. Като допълнение към тази мощна полифенолна комбинация Синетра съдържа и кофеин.

Комбинираният ефект на тези три биологично активни компонента има изразена антиоксидантна активност и стимулиращо действие върху метаболизма на мазнините. Затова новият продукт Синетра действа мощно за:

  • Засилване разхода на енергия по време на покой;
  • Ускоряване горенето на калории;
  • Стимулиране метаболизма на мастните депа и стопяване на излишните мазнини в тях;
  • Улесняване борбата с наднорменото тегло;
  • Постигане на ефикасно и здравословно отслабване и задържане на резултатите във времето.

Позитивният ефект на Синетра върху метаболизма на мазнините се изразява в подобряване баланса между бялата и кафявата мастна тъкан. В бялата се отлагат мастните депа, служещи като складове за енергия и, уви, формиращи досадните излишни мазнини по тялото. Кафявата тъкан, обратно, е метаболитно много по-активна и съдейства за топенето на отложените мазнини и горенето на калории. Синетра помага за т.нар. „покафеняване на бялата мастна тъкан”, процес, означаван като beiging of adipose tissue. Продуктът ускорява липолизата (елиминирането) на отложените мастни киселини в бялата мастна тъкан. Като краен резултат води до увеличаване разхода на енергия по време на покой. Така помага за значително редуциране на мастните депа по тялото. Ефектът е особено отчетлив в зоната на бедрата, талията и ханша.

Прием на продукта

Синетра се предлага в опаковка от 60 капсули. Тя е предвидена за едномесечен прием при препоръчителна дневна доза от 2 капсули. Тази дозировка подсигурява дневен прием на 1000 мг от трите активни съставки хесперидин, нарингин и кофеин.

Продуктът не съдържа глутен, соя, рибни, яйчени или други животински продукти. Подходящ е и за вегани. 

Произход: ЕС


Съставки в препоръчителен дневен прием от:

1 капс.

2 капс.

Sinetrol® Xpur C -  комбинация от екстракти на цитруси и гуарана / Citrus grandis (L.) Osbeck,Citrus paradisi Macfad, Citrus sinensis (L.) Osbeck and Paullinia cupana Kunth/ - флавоноиди:

  • Нарингин
  •  Хесперидин

500 mg


1000 mg


Съдържание на Кофеин

20 mg

40 mg

Помощни вещества: магнезиев стеарат

Алергени : не съдържа: глутен, риба, яйца, млечни продукти и соя

Препоръчителна доза за дневен прием: 2 капсули дневно

Дневни дози: 30

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца.

Съдържа кофеин. Не се препоръчва за деца и бременни.

Иванова 2023-01-19
Дозировка
Здравейте, 2капс наведнъж вечер или 2х1 ? Благодаря
Хербамедика
Кога да е приемът преценявате Вие. Обръщаме внимание, че е добре приемът да е на разни интервали от време, без значение дали приемате 2 капсули наведнъж или два пъти дневно по 1 капсула.