ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

ФИЛТЪР
Производители

Отделителна система

Artemisinin SOD - 120 капсули
150.00 лв
Показване от 1 до 22 от общо 22 (1 страници)

ОПИСАНИЕ

Освобождаване от всичко ненужно на организма

Отделителната система произвежда, съхранява и елиминира урината и течните отпадъци, отделяни от бъбреците. Бъбреците изработват урината чрез филтриране на отпадъци и вода от кръвта и това е само една малка част от всички функционални способности на отделителната система при човека.

Отделителната система работи с белите дробове, кожата и червата, за да поддържа баланса на химикалите и водата в тялото. Системите на бъбреците и пикочните пътища помагат на организма да елиминира течни отпадъци, наречени урея, и да поддържат химикали като калий и натрий и водата в баланс. Уреята се произвежда, когато в тялото се разграждат храни, съдържащи протеини, като месо и някои зеленчуци. Уреята се пренася в кръвния поток към бъбреците, където се отстранява заедно с водата и други отпадъци под формата на урина.

Отделителната система е податлива на различни инфекции и други проблеми, включително блокажи и инфекции. Нефролозите лекуват бъбречни заболявания, докато уролозите лекуват проблеми с пикочните пътища, включително бъбреците, надбъбречните жлези, уретерите, пикочния мехур и уретрата.

Инфекциите на пикочните пътища се появяват, когато бактериите навлизат в пикочните пътища; те могат да засегнат уретрата, пикочния мехур или дори бъбреците. Друга често срещана болест на пикочната система е инконтиненцията, както и проблеми с простатата и уринирането при мъжете.

Болестите на отделителната система обикновено се третират с медикаменти, физиотерапия и в някои случаи – с хирургическа операция. Тук имаме предвид усложнения с простатата (простатит), образуване на камъни в бъбреците, рак на пикочния мехур и други заболявания.

Както ще забележите, в тази категория преобладават продукти с фокус върху хидратацията или изхвърлянето на токсини от организма. И това е логично – всички органи и тъкани в отделителната система се нуждаят от вода, за да функционират добре.

За дамите е подходящ УроВитал, а за господата – Акти Сао Палмето. Ликуид Офф е серия продукти за освобождаване от задържани течности, отслабване и подобряване на водния баланс в тялото.