ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Нак Назал Спрей / NAC nasal spray - 20 ml

NAC nasal spray е спрей за нос, който подпомага здравето на дихателните пътища, намалява назалната конгестия и действа благоприятно при синузит.

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
NN352
Тегло
0.00 кг
Тип продукт
течност

NAC nasal spray е спрей за нос, който подпомага здравето на дихателните пътища, намалява назалната конгестия и действа благоприятно при синузит. Продуктът пречиства назалната лигавица и синусите като облекчава симптомите при респираторни инфекции. Формулата действа детоксикиращо, тъй като намалява въздействието на токсичните вещества от околната среда, включително мухъл и микотоксини. 


Здравословни ползи от употребата на NAC nasal spray

    • Подпомага здравето на дихателните пътища: Спреят подпомага дихателната функция и действа благоприятно при симптоми на хрема и синузит.

    • Намалява назалната конгестия: Продуктът намалява назалната конгестия, подпомагайки свободното дишане.

    • Действа благоприятно при синузит: NAC nasal spray намалява симптомите при синузит.

    • Пречиства назалната лигавица и синусите: Спреят пречиства назалната лигавица и синусите като подпомага за поддържане на нормалните функции на респираторния тракт.

    • Действа детиоксикиращо: Спрея подпомага изчистването на токсични вещества от околната среда.


Респираторни инфекции: характерни особености

Респираторните инфекции предизвикват разнообразни симптоми, включително запушен нос, кашлица, зачервено гърло, висока температура и обща умора. Те засягат дихателната система и могат да бъдат причинени от различни вируси или бактерии.

Слузта е лепкава субстанция, която се произвежда по естествен път от човешкото тяло. Тя служи като защитен механизъм за улавяне и елиминиране на вредни частици като бактерии, вируси и алергени. Когато тялото ни открие дразнители или патогени, то произвежда слуз, за да изхвърли нашествениците чрез нея.

При хрема и синузит излишната слуз може да стане много гъста и да запиши кухините на синусите. По този начин, тя създава благоприятна среда за развитие на бактерии и патогенни микроорганизми, което води до допълнително възпаление и дискомфорт. Този порочен кръг може да удължи продължителността на заболяването и да доведе до различни усложнения.


Какво представлява NAC и как действа?

NAC, или N-ацетилцистеин, е естествено съединение, което притежава многобройни здравословни ползи. Произведен от аминокиселината цистеин, NAC е известен със своите антиоксидантни свойства и способността си да насърчава разреждането на слузта при респираторни инфекции. Антиоксидантният и отхрачващ капацитет на NAC подобрява дихателната функция чрез намаляване на възпалението и разграждане на секретите, които се натрупват в бронхите и синусите.


Полезни свойства:

    • Защита от инфекции: NAC разгражда слузта в синусите и бронхите като съдейства за изхвърлянето й от организма. По този начин той помага за изхвърлянето на вредните вещества и намалява риска от усложнения.

    • Увеличава производството на антиоксиданти: NAC е известен със способността си да увеличава производството на антиоксиданти в тялото. Това помага за защита на дихателната система от окислително увреждане.

    • Противовъзпалителни свойства: Освен разреждането на слузта, NAC притежава противовъзпалителни ефекти. Той намалява възпалението в синусите, което облекчава неприятните симптоми при респираторни инфекции.

    • Инхибира производството на цитокини: NAC може да инхибира производството на провъзпалителни молекули като цитокини, които участват във възпалителния отговор на тялото. Това помага за успокояване на възпалението в синусите.

    • Антиоксидантни свойства: NAC има антиоксидантни свойства, които допълнително подкрепят противовъзпалителните му ефекти. Чрез пречистване на свободните радикали и намаляване на оксидативния стрес, NAC помага за намаляване на възпалителните реакции в тялото.


Произход: ЕС

Aqua Purificata, N-ацетил-цистеин 10%, натрий бикарбонат, калциев аскорбат, ментол, натриев EDTA, бензалкониев хлорид.

Препоръчителен прием: 1-но  впръсквания във всяка ноздра 3 пъти дневно. 


Да се разклати добре преди прием.

Само за външна употреба!

Съхранявайте на хладно.

Да се съхранява далеч от достъпа на деца.

Само за външна употреба!

Консултирайте се с  лекар при бременност, кърмене или при провеждане на медикаментозна терапия.

Няма отзиви