ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Стресрезист / Stressresist - 60 веге капсули

Stressresist - хранителна добавка за справяне със стреса и повишаване на устойчивостта

Stressresist представлява хранителна добавка, разработена със специална формула, която включва билкови екстракти, витамин B12 и ниацин. Този продукт е създаден, за да подпомогне баланса на нервната система и да увеличи естествената устойчивост на организма към стрес.

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
8248419
Тегло
35.00 гр
Тип продукт
капсули

Хранителната добавка Stressresist включва комбинация от пет висококачествени лечебни растителни екстракта, които действат синергично и допринасят за поддържането на физическото и психическо благополучие. Всяка капсула съдържа и витамини от група B, които имат оптимално въздействие върху вегетативната нервна система.

Ключови съставки:

 • Спирулина: Спирулината е изключително богат източник на разнообразни хранителни вещества, които играят ключова роля в поддържането на енергийния баланс и жизнената устойчивост на организма. Тази суперхрана предоставя необходимите вещества за оптималното функциониране на тялото.
 • Екстракт от Златен корен: Екстрактът от Златен корен се отличава с адаптогенни свойства, които помагат на организма да се адаптира към различни стресови ситуации. Златният корен е известен със способността си да облекчава различни състояния, свързани със стреса и вредното му въздействие върху организма.
 • Екстракт от Ашваганда: Билката Ашваганда е адаптоген, който подпомага организма в справянето със стреса и поддържа нормалната функция на нервната система. Този билков екстракт е известен със своите успокояващи свойства.
 • Екстракт от Зелен чай: Екстрактът от зелен чай съдържа значително количество антиоксиданти, които подпомагат защитата на клетките от оксидативен стрес. Това хранително вещество намалява възпалителните процеси в тялото и регулира кръвното налягане.
 • Екстракт от Червен женшен: Екстрактът от червен женшен е известен с тонизиращите си свойства, които подпомагат устойчивостта на организма. Този растителен екстракт има положителен ефект върху физическата и умствена издръжливост.
 • Витамин B3: Ниацин (Витамин B3) играе важна роля в намаляването на умората и поддържането на общия енергиен баланс в организма. Този витамин е необходим за поддържането на нормалния метаболизъм в човешкото тяло.
 • Витамин B12: Витамин B12 (Метилкобаламин) допринася за нормалната функция на нервната система и психологическата стабилност на организма. Този витамин е важен за поддържането на неврологичното и психическото здраве.


Stressresist предоставя ефективна подкрепа за справяне със стреса и повишаване на устойчивостта на организма. Този продукт може да бъде ваш верен съюзник в борбата със стреса като същевременно насърчава баланса и хармонията в ежедневието.


Предимства:

Хранителната добавка Stressresist предоставя редица ползи за организма, които допринасят за общото здраве и благополучие:

 • Увеличава естествената устойчивост към стреса: Формулата на Stressresist е разработена със специална комбинация от растителни екстракти, които подпомагат организма в справянето с различни стресови фактори. Адаптогенните свойства на билки като Златен корен и Ашваганда помагат укрепването на естествените защитни механизми на тялото.
 • Подпомага процесите за постигане на баланс в автономната нервна система: Комбинацията от активни съставки в Stressresist допринася за регулирането на автономната нервна система. Това води до поддържане на баланса между симпатиковия и парасимпатиковия дял на нервната система.
 • Помага за намаляване на умората и повишаване на енергийния метаболизъм: Ниацинът (Витамин B3) и екстрактът от зелен чай в състава на Stressresist допринасят за ефективното намаляване на умората и увеличаване на енергийния метаболизъм. Това предоставя допълнителна подкрепа за физическата издръжливост на организма.
 • Всекидневна подкрепа за физическо и психическо благополучие: Съчетанието от разнообразни съставки като спирулина, червен женшен и витамин B12 осигурява цялостна подкрепа за физическото и психическото здраве. 

Stressresist предоставя комплексен подход към поддържането на баланса и устойчивостта на организма.


В кои случаи се препоръчва Stressresist?


Приемът на хранителната добавка Stressresist е препоръчителен при следните състояния:

 • Стрес: Помага в управлението на стреса, облекчава хроничната умора и изтощението, предизвикани от продължителен стрес или претоварване.
 • Вегетативен дисбаланс: Балансира вегетативния дисбаланс и възстановява нормалната функция на нервната система.
 • Страх: Подпомага управлението на страха и подобрява психичното благополучие.
 • Умора: Поддържа енергийния метаболизъм и помага на организма да се справи с хроничната умора.
 • Безсъние: Подобрява качеството на съня и решава някои от честите проблемите, свързани със съня.
 • Липса на концентрация: Помага в подобряването на концентрацията и паметта.
 • Траур: Помага в управлението на емоционалния стрес, свързан с загуба или траур.
 • Депресия: Може да бъде част от комплексен подход за управление на психичното здраве.
 • Нарушения на паметта: Поддържа здравето на мозъка и когнитивните функции.

  Произход: Германия
 
Съставки Дневна доза /2 капс
 Спирулина на прах 280 mg
 Екстракт от Златен корен 200 mg
                                          от които Розавини 6 mg
                                          от които Салидрозиди 2 mg
Ашваганда Екстракт (5:1) 150 mg
                                         от които Витанолиди 7,5 mg
Екстракт от зелен чай 100 mg
                           от които Епигалокатехин Галат - EGCG 50 mg
Екстракт от червен женшен 150 mg
                                        от които Гинзенозиди 35 mg
Витамин B3 - Ниацин
(250% от препоръчителното дневно количество)
40 mg
Витамин В12 - Метилкобаламин
(1000% от препоръчителното дневно количество)
25 µg


Съдържание и съставки: Спирулина на прах, Екстракт от Златен корен, Ашваганда Екстракт (5:1), Екстракт от зелен чай, Екстракт от червен женшен, Хидроксипропилметилцелулоза, Витамин B3 Ниацин, Витамин В12 Метилкобаламин. 


Веган и без изкуствени оцветители, консерванти, освобождаващи агенти и свързващо вещество, без глутен и лактоза. 

Дневна консумация: 2 капсули с достатъчно течност.


Посочената препоръчителна дневна консумация не трябва да се превишава. 

Хранителните добавки не са заместител на балансираното и разнообразно хранене.

Да се пази далеч от малки деца. 

Да се ​​съхранява далеч от слънчева светлина.

Няма отзиви