ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Суров лиофилизиран сок от коноп на прах 850 мг CBDA Sana Hemp – 30 гр

Суров лиофилизиран сок от коноп е под формата на прах, 100% натуралeн, без примеси и добит от собствени насаждения. Продуктът може да се използва за превенция и подобряване на състояния като епилепсия, злокачествени образувания, синдром на пропускливите черва и други гастроинтестинални проблеми, склероза, хипертония и сърдечносъдови заболявания, диабет тип II, фибромиалгия, хронична умора, нервни разстройства и заболявания.

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН - Запишете се в списъка на чакащите, за да бъдете уведомени по имейл, когато продуктът отново е наличен.
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
8719689034788
Тегло
0.30 кг
Тип продукт
Прах

ПРОДУКТЪТ Е

БЕЗ THC
ВЕГАН

Холандският производител Sana Hemp отново ви предлага първокласна грижа за тялото и ума със Суровия лиофилизиран сок от коноп на прах 850мг CBDA Sana Hemp. И този път фирмата залага на високото качество и експертен подход. Хранителната добавка е под формата на прах, 100% натурална, без примеси и се добива от собствени насаждения. В хода на отглеждане на конопа не се използват пестициди, хербициди или други химикали. Чистият лиофилизиран сок от коноп се произвежда в контролирана среда под надзора на специалисти с дългогодишен опит. Продуктът, който достига до вас покрива всички стандарти на ЕС и носи множество здравни ползи. При спазване на дозировката можете да използвате една опаковка в рамките на около 2 месеца. 

Ако искате да предоставите на организма си ежедневна доза виталност и енергия – започнете от тук!

Какво можете да очаквате от суровия лиофилизиран сок от коноп на прах 850мг CBDA Sana Hemp

Суровият лиофилизиран сок от коноп на прах 850мг CBDA Sana Hemp е пълноценен конопен дериват, който претърпява минимална преработка и достига до вас с всички ценни вещества на вложената суровина. Специалистите на Sana Hemp лиофилизират извлечения сок, който после влагат в различни изделия. Избирайки този метод, производителят гарантира, че крайният потребител ще получи висококачествен  продукт в лесна за употреба форма. По време на лиофилизацията (сублимационно сушене) водата от пресния конопен сок се премахва, за да се получи суха маса. Дехидратирането се извършва в контролирана стерилна среда и биомасата не преминава високотемпературна обработка. Напротив, замръзналата вода сублимира в пара, а останалата влага се суши вторично. Целият процес протича в нискотемпературни условия. 

В резултат на уникалната технология, лиофилизираният сок запазва всичките си полезни свойства и пълния набор от биоактивни вещества на вложената конопена биомаса:

    • CBD и други канабиноиди. Не съдържа THC!

    • Терпени

    • Незаменими мастни киселини – омега-3 и омега-6

    • Витамини – A, B3, B6, E, D и C

    • Минерали – магнезий, калций, фосфор, цинк, желязо, натрий

    • Разтворими и неразтворими фибри

    • Хлорофил

    • Протеини - най – важен за хората, особено вегетарианци и вегани, е едестина. Това е най –лесният за усвояване протеин, съдържащ се в конопените растения. 

Благодарение на голямото биологично разнообразие на активни вещества и високата концентрация на канабидиолова киселина, системният прием на Суров лиофилизиран сок от коноп на прах 850мг CBDA Sana Hemp:

    • Повишава тонуса 

    • Подобрява концентрацията

    • Подсилва защитните функции на организма

    • Регулира обмяната веществата

    • Подпомага поддръжката на оптимална телесна маса

    • Стимулира перисталтиката

    • Подобрява вида на кожата и косата

    • Бори се с възпаленията  

Освен това продуктът може да се използва за превенция и подобряване на състояния като епилепсия, злокачествени образувания, синдром на пропускливите черва и други гастроинтестинални проблеми, склероза, хипертония и сърдечносъдови заболявания, диабет тип II, фибромиалгия, хронична умора, нервни разстройства, психични заболявания, деменция, разстройства на съня, артрит, остеопороза, депресивни състояния и други. 

Насоки за избор на конопени продукти

Широкоспектърното въздействие на суровия лиофилизиран сок от коноп се дължи както на наличния CBD, така и на всички останали нутриенти в състава му. Всъщност, взаимодействието между всички активни вещества доказано умножава здравните ползи от консумацията на конопени деривати. Този резултат на подсилване на благотворните свойства е познат като „антуражен ефект“. Пълноспектърните конопени продукти подобряват дейността на ендоканабиноидната система (ЕКС), следователно и на цялото тяло. 

Лабораторните тестове са доказали, че конопените продукти, които преминават през високо термична обработка и/или филтрация имат значително по-ниска бионаличност на активни вещества, а оттам се намалява и ефективността им. За да сте сигурни, че получавате наистина пълноценен продукт, внимавайте за следните неща:

    1. Процесът на добиване и екстракция трябва да изключва нагряване

    2. Продуктът не бива да е филтриран 

    3. Да няма примеси 

    4. Суровината да е отгледана без пестициди, хербициди и други химикали

    5. Времето от бране до обработка трябва да е не по-дълго от 2 часа. Това условие е важно, тъй като конопът започва да губи полезните си свойства много скоро след откъсване. Именно поради тази причина специалистите на Sana Hemp измиват, пресоват и пакетират биомасата непосредствено след като бъде набрана от полето. Само няколко минути по-късно прясно изстисканият сок се замразява и преминава към същинска лиофилизация. За целта фирмата е разположила лабораторията си в непосредствена близост до полетата с конопени насаждения. 

Всеки път когато избирате продуктите на Sana Hemp вие избирате високо качество и първокласна грижа за здравето на организма си!

100% прясно изцеден сок от коноп.

1-2 мерителни лъжички, разтворени във вода, сок, смути.

Съдържа 200 дози.

Да се съхранява в сухо и хладно помещение.

Да се държи далеч от достъпа на деца.

Няма отзиви