ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Symbioflor 1 - за здрава респираторна система

В последните дни заболяванията на горните дихателни пътища станаха тема номер едно. Освен небезизвестната суха кашлица, има редица други състояния, които могат да затруднят дишането и да създадат огромен дискомфорт. Най-често срещаните сред тях са хроничният синузит, хроничната обструктивна белодробна болест и хроничният бронхит.

Всеки пациент, диагностициран с някое от трите заболявания знае, че справянето с него е дългосрочен проект. Нито едно от трите заболявания не се лекува лесно, има трайни неприятни симптоми и може значително да понижи качеството на живот на заболелите. Поради хроничния си характер, тези състояния се появяват отново и отново, в някои случаи дори след лечение със скъпи препарати. Много хора се отказват от битката и се примиряват със симптомите си. Не е нужно да го правите и вие. 

Symbioflor 1 е тук, за да ви помогне да се справите с проблема.

Symbioflor 1 е лекарствен продукт от ново поколение. Разработен е на базата на чревната микрофлора, като основната му активна съставка е бактерията Enterococcus faecalis.

Enterococcus faecalis - личният треньор на имунната система 

Тази бактерия естествено се среща в човешките черва и нейното наличие има пряк ефект върху имунната система. Често споделяме, че защитните сили на организма започват от червата. Именно там се заражда първичната ни имунна система. При контакт с външната среда чрез лигавиците, различни бактерии попадат от устната кухина в стомаха. Веднъж достигнали до червата, болестотворните бактерии предизвикват имунните клетки и задействат отговор от тялото. 

В резултат на тази активация, се задействат защитните механизми на отделни тъкани. При представяне на Enterococcus faecalis в тялото, тя стимулира имунния отговор на лигавиците на горните дихателни пътища. Ето защо бактерията има пряк ефект върху респираторни проблеми и заболявания и се използва при лечението им.

Приемът на Symbioflor 1:

  • Стимулира защитните сили на организма;
  • Предотвратява и редуцира възпаления на параназалните синуси, бронхите и сливиците;
  • Намалява риска от релапс при диагностицирани инфекции на горни дихателни пътища;
  • Има облекчаващ ефект при хронични инфекции на горни дихателни пътища (хроничният синузит, хроничната обструктивна белодробна болест и хроничният бронхит, трета сливица).

Продуктът не съдържа желатиназа и е подходящ за деца.

Как да приемате Symbioflor 1

Ако Symbioflor 1 ви е предписан от лекар, следвайте дадените ви инструкции. Ако нямате конкретно лекарско предписание, използвайте следните дневни дози:

За възрастни: 30 капки дневно, разпределени в три дневни приема (сутрин след ставане, на обяд преди хранене и вечер преди сън). Преди да глътнете, задръжте в устата за няколко секунди и направете гаргара.

Разклатете добре бутилката преди прием - това ще промени консистенцията на продукта.

За да сте сигурни в качеството на продукта, след отваряне, съхранявайте в хладилник. Срокът на годност след отваряне е 24 месеца.

Свързани продукти

32.00 лв
32.00 лв
35.00 лв

ТЪРСИ В БЛОГА

КАТЕГОРИИ