ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Телешки колаген тип I - 150г

За по-малко бръчки, които ви състаряват и безболезнени дълги разходки заложете на телешки колаген тип 1. Нашият експертен съвет е да приемате колаген заедно с витамин С за оптимален ефект.

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

БЪРЗА ПОРЪЧКА

само с телефонен номер

Важно: Наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на повече детайли.

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 40 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
Life Store LTD
SKU
3800201613057
Тегло
150.00 гр
Тип продукт
Прах

Вероятно сте използвали колагенови добавки или сте приемали някаква форма на желатин, за да подобрите здравето на косата, кожата или ноктите си. Но знаете ли, че има различни видове колаген и те имат различни функции и предназначение?

Типовете колаген съдържат различни протеини, които служат за различни цели и процеси в организма. 

Колаген тип 1 и 3 могат да бъдат приемани заедно и служат за поддържане на кожата, мускулите, здравето на костите, растежа и красотата на косата и ноктите. 

Над 90% от колагена в организма се състои от тип 1 и 3 колаген. Протеините в тези видове колаген са глицин, пролин, аланин и хидроксипролин.

Колаген тип I е най-богатият като количество протеин при всички гръбначни животни. Сглобява се във влакна, които формират структурното и механичното скеле (матрицата) на костите, кожата, сухожилията, роговицата, стените на кръвоносните съдове и други съединителни тъкани. 

Здравето на кожата и нейният добър външен вид зависят до голяма степен от наличието на колаген тип 1. Много устойчив и богат на повече от 10 аминокиселини, колаген тип 1 се грижи за здравето и красотата ви, като подхранва кожата и ноктите. 

Защо да изберете Хидролизиран Колаген Тип 1

Когато избирате добавка с колаген е възможно да попаднете на термини като „хидролиза“, „хидролизиран колаген“ и „колагенови пептиди“. Всички те се отнасят и до този колаген, който е разбит допълнително чрез процеса на хидролиза, за да бъде по-лесен за усвояване. 

Телешки Колаген Тип 1 е иновативна добавка за възвръщане красотата на кожата. Оптимизираните специфични колагенови пептиди на Телешки Колаген Тип 1 са доказали, че активират растежа на нови клетки чрез стимулирането им, а това води до по-гладка, равномерна и сияеща кожа. Приемът на колаген тип 1 ще ви помогне да си върнете младежката кожа и да постигнете по-жизнен цялостен вид, с по-малко бръчки и фини линии. 

Освен за най-важната бариера на тялото, колаген тип 1 се грижи и за здравината на ноктите. Много дами имат проблем, който се изразява в чупливост на ноктите и трудно успяват да установят какво го обуславя. Една от най-добрите мерки за решаване на този проблем е допълнителен колаген, който ги изгражда и не им позволява да се огъват, раздвояват или чупят.

Поради късата дължина на веригата, гъвкавостта и високата бионаличност, колагеновите пептиди са чудесна възможност, ако искате да започнете да приемате допълнителен колаген. Потърсете термини като "колагенови пептиди", "колаген хидролизат" или "хидролизиран колаген" върху етикета на съставките на добавката, за да сте сигурни, че получавате само и единствено най-доброто.

Какви са предимствата на Колаген Тип 1

Телешки колаген тип 1 е естествен протеин с неутрален мирис и вкус, който може лесно да се приложи при различни състояния. Той е с отлична разтворимост и не взаимодейства с други съставки, като може да се добави към топла или студена напитка по избор.

Единственият доказан и пълноценен източник, от който можете да получите колаген, е от животни. Има и морски обитатели, от които може да се извлече колаген и то много добър морски колаген, но няма растителни източници или синтетични източници на истински колаген.

Най-добрата форма, която може да изберете, е тази от животински произход. А най-добрият начин да приемате какъвто и да е колаген е вътрешно, защото останалите разновидности действат само на повърхността.

Реалните и трайни ползи от приема на колаген за кожата са:

  • По-добра еластичност;
  • Повишена хидратация;
  • Намаляване количеството на бръчките;
  • Предпазване от UV увреждащи лъчи;
  • Усъвършенстване на неравностите по лицето;
  • Предотвратяване разграждането на колагена.

За по-малко бръчки, които ви състаряват и безболезнени дълги разходки заложете на телешки колаген тип 1.Нашият експертен съвет е да приемате колаген заедно с витамин С за оптимален ефект.

Съдържание на протеини - мин. 92%

Дневни дози: 15

Нетно тегло 150 г

5 г ( 3 мер.л.) сутрин на гладно и 5 гр вечер, разтворен в чаша вода.

НАПИШИ
Няма отзиви