ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Хидролизиран телешки колаген тип I - 150г - нов вкус

За по-малко бръчки, които ви състаряват и безболезнени дълги разходки заложете на телешки колаген тип 1 с приятен аромат на череша. Нашият експертен съвет е да приемате колаген заедно с витамин С за оптимален ефект.

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
3800201613057
Тегло
150.00 гр
Тип продукт
Прах

ПРОДУКТЪТ Е

КЕТО

Вероятно сте използвали колагенови добавки или сте приемали някаква форма на желатин, за да подобрите здравето на косата, кожата или ноктите си. Но знаете ли, че има различни видове колаген и те имат различни функции и предназначение?

Типовете колаген съдържат различни протеини, които служат за различни цели и процеси в организма. 

Колаген тип 1 и 3 могат да бъдат приемани заедно и служат за поддържане на кожата, мускулите, здравето на костите, растежа и красотата на косата и ноктите. 

Над 90% от колагена в организма се състои от тип 1 и 3 колаген. Протеините в тези видове колаген са глицин, пролин, аланин и хидроксипролин.

Колаген тип I е най-богатият като количество протеин при всички гръбначни животни. Сглобява се във влакна, които формират структурното и механичното скеле (матрицата) на костите, кожата, сухожилията, роговицата, стените на кръвоносните съдове и други съединителни тъкани. 

Здравето на кожата и нейният добър външен вид зависят до голяма степен от наличието на колаген тип 1. Много устойчив и богат на повече от 10 аминокиселини, колаген тип 1 се грижи за здравето и красотата ви, като подхранва кожата и ноктите. 

Защо да изберете Хидролизиран Колаген Тип 1 с аромат на череша

Когато избирате добавка с колаген е възможно да попаднете на термини като „хидролиза“, „хидролизиран колаген“ и „колагенови пептиди“. Всички те се отнасят и до този колаген, който е разбит допълнително чрез процеса на хидролиза, за да бъде по-лесен за усвояване. 

Телешки Колаген Тип 1 е иновативна добавка за възвръщане красотата на кожата. Оптимизираните специфични колагенови пептиди на Телешки Колаген Тип 1 са доказали, че активират растежа на нови клетки чрез стимулирането им, а това води до по-гладка, равномерна и сияеща кожа. Приемът на колаген тип 1 ще ви помогне да си върнете младежката кожа и да постигнете по-жизнен цялостен вид, с по-малко бръчки и фини линии. 

Освен за най-важната бариера на тялото, колаген тип 1 се грижи и за здравината на ноктите. Много дами имат проблем, който се изразява в чупливост на ноктите и трудно успяват да установят какво го обуславя. Една от най-добрите мерки за решаване на този проблем е допълнителен колаген, който ги изгражда и не им позволява да се огъват, раздвояват или чупят.

Поради късата дължина на веригата, гъвкавостта и високата бионаличност, колагеновите пептиди са чудесна възможност, ако искате да започнете да приемате допълнителен колаген. Потърсете термини като "колагенови пептиди", "колаген хидролизат" или "хидролизиран колаген" върху етикета на съставките на добавката, за да сте сигурни, че получавате само и единствено най-доброто.

Какви са предимствата на Колаген Тип 1 череша

Телешки колаген тип 1 е естествен протеин с неутрален мирис и вкус, който може лесно да се приложи при различни състояния. Той е с отлична разтворимост и не взаимодейства с други съставки, като може да се добави към топла или студена напитка по избор.

Единственият доказан и пълноценен източник, от който можете да получите колаген, е от животни. Има и морски обитатели, от които може да се извлече колаген и то много добър морски колаген, но няма растителни източници или синтетични източници на истински колаген.

Най-добрата форма, която може да изберете, е тази от животински произход. А най-добрият начин да приемате какъвто и да е колаген е вътрешно, защото останалите разновидности действат само на повърхността.

Реалните и трайни ползи от приема на колаген за кожата са:

  • По-добра еластичност;
  • Повишена хидратация;
  • Намаляване количеството на бръчките;
  • Предпазване от UV увреждащи лъчи;
  • Усъвършенстване на неравностите по лицето;
  • Предотвратяване разграждането на колагена.

За по-малко бръчки, които ви състаряват и безболезнени дълги разходки заложете на телешки колаген тип 1.Нашият експертен съвет е да приемате колаген заедно с витамин С за оптимален ефект.

Произход: Германия

Съдържание на протеини - мин. 92%

Дневни дози: 15

Нетно тегло 150 г

Аминокиселини

 в 100 g колаген

в препоръчителна дневна доза

Аланин

9700 mg

970 mg

Аргинин

8230 mg

823 mg

Аспарагинова киселина

6110 mg

611 mg

Глутаминова киселина

10070 mg

1007 mg

Глицин

23900 mg

2390 mg

Хистидин

650 mg

65 mg

Хидроксипролин

11170 mg

1117 mg

Изолевцин

1430 mg

143 mg

Левцин

2910 mg

291 mg

Метионин

640 mg

64 mg

Фенилаланин

1960 mg

196 mg

Пролин

13510 mg

1351 mg

Серин

3020 mg

302 mg

Треонин

1580 mg

158 mg

Лизин

3880 mg

388 mg

Хидроксилизин

1050 mg

105 mg

Тирозин

720 mg

72 mg

Валин

2260 mg

226 mg

Орнитин

140 mg

14 mg

Таурин

< 50 mg

< 5 mg

5 г ( 3 мер.л.) сутрин на гладно и 5 гр вечер, разтворен в чаша вода.

Димитрина Миланова 2022-07-13
Препоръчвам го на всички
Приемам го повече от 4 месеца и съм много очарована от действието му! Вкусът и ароматът на череша са много приятни. :)