ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Tri-Fortify, 236 мл

Tri-Fortify е хранителна добавка осигуряваща на организма нуждите от добра имунна защита, намален оксидативен стрес и подобрена чернодробна функция. 

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН - Запишете се в списъка на чакащите, за да бъдете уведомени по имейл, когато продуктът отново е наличен.
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
NB000000066
Тегло
0.00 кг
Тип продукт
разтвор

Tri-Fortify е хранителна добавка осигуряваща на организма нуждите от добра имунна защита, намален оксидативен стрес и подобрена чернодробна функция. Съдържащите се в състава глутатион и витамин С са липозомални молекули, което ги прави оптимално усвоими през чревната мукоза. Това осигурява високи серумни нива, измерими с инфузионна терапия. 

Глутатионът, съдържащ се в състава на Tri-Fortify, е най-мощния антиоксидант, с който разполага нашето тяло. Неговата способност е свързана и с адекватния и ефективен отговор на имунната система при постъпването на вредни вещества и последващи заболявания.

Друго важно свойство на глутатиона е способността му да активира антиоксидантните ефекти на витамин С, витамин Е и б-каротените, с което способства за елеминирането на множество свободни радикали в тялото, главни виновници за клетъчното стареене. Редуцирането на окислителните процеси в тялото води със себе си множество положителни ефекти като подобрен сън и концентарция, подобрено кожно състояние, успокоява нервната система.


В 5 мл (една чаена лъжица) се съдържат 450мг Глутатион и 50 мг Аскорбинова киселина (витамин С).

Други съставки: глицерин, фосфолипиди (соя), средно-верижни триглицериди, естествен аромат.


Една чаена лъжица (5 мл) дневно. Задръжте под езика за 30-60 секунди преди преглъщане.

Продуктът е хранителна добавка. Да не се надвишава препоръчаната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Няма отзиви