ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Цялостна формула с двойно действие - Detox Liquid за пречистване от токсини и отслабване

Детоксикация - или просто детокс, е сравнително популярна дума. Обикновено под детокс се разбира следване на специфична диета или използване на специални продукти за пречистване от токсините, натрупани в тялото. Целта е да се подобри цялостно здравето и да се стимулира загубата на тегло. Ако и вие имате подобна цел и имате нужда от малко подкрепа, Detox Liquid може да се окаже вашето решение.

За щастие, тялото ви е добре оборудвано с механизми за елиминиране на токсините и не са нужни специални диети, които да спазвате постоянно. Въпреки това, можете да подобрите естествената система за детоксикация на тялото си, като му доставите определени вещества с цел отслабване и пречистване.

Състав на DeTox Liquid

Детокс Ликуид е комплексен продукт, който действа в две посоки – за подпомагане на храносмилателните процеси и за отделяне на токсините. Диуретичният ефект е от първостепенно значение за естествения процес на отслабване, който не нарушава електролитния баланс в организма.

Винаги по време на пречистване на тялото и отслабване трябва да бъдете добре хидратирани. Това важи още повече за настоящия летен сезон – време, през което слънцето и жегите ни изтощават и дехидратират, а тялото има нужда от достатъчно количества течности.

Дори да сте пропуснали традиционното пролетно пречистване и да ви се струва късно за отслабване, никога не е късно да опитате още нещо. Детокс Ликуид е перфектен избор за тези от вас, които са отложили отслабването поради някаква причина, но все още го желаят.

В състава на DeTox Liquid влизат екстракти от девет различни растения, които имат диуретично, пречистващо, детоксикиращо и укрепващо действие. Нека разгледаме всеки един от тях:

  • Бял трън – белият трън е познат със своето хепатопротективно действие или иначе казано, предпазва черният дроб от увреждане. Белият трън е билка с уникален детоксикационен потенциал и спомага за пречистване от метали, радиация и алкохол. Той действа и за намаляване на лошия холестерол;
  • Листа от болдо – растение със силно изявени противовъзпалителни свойства, както и антиоксидантно действие. Болдо може да предпази клетките от дегенеративни процеси и пречиства тялото ви от токсини;
  • Алое вера сок – известен и използван за отслабване от много време, сокът от алое алкализира и хидратира тялото, като помага за поддържане на оптимален рН баланс. Много важни витаминни от група В, С, Е, както и фолиева киселина и калций биват доставени на организма от алоето;
  • Корен от ревен – богат на антиоксиданти, мед и желязо, коренът от ревен спомага за намаляване на теглото и ускоряване на метаболизма;
  • Артишок листа – артишокът се препоръчва за пречистване на черния дроб и подсилване на имунитета. Листата му стимулират секрецията на жлъчен сок, който елиминира токсините;
  • Кора от американски зърнастец – смята се, че това е най-ефективната билка за пречистване на чревния тракт. Подобно на листата от артишок, кората на американския зърнастец подпомага секрецията на сокове от пакреаса, стомаха и черния дроб;
  • Корен от репей – има силни противовъзпалителни свойства и спомага за нормализиране на кръвната захар и холестерола;
  • Корен от глухарче – много специалисти препоръчват чая от глухарче като активно средство за отслабване, а ние сме го включили във формулата на Детокс Ликуид поради същата причина. Коренът от глухарче стимулира секрецията на стомашни и жлъчни сокове, като така подсилва храносмилателния процес и преработването на мазнини;
  • Корен от ехинацея – действа болкоуспокояващо и помага за пречистване на стомашно-чревния тракт и укрепване на чревната лигавица.

За токсините и съставките на Детокс Ликуид

Токсините са различни вещества, които може да бъдат отровни или да предизвикат отрицателни последици за здравето. Думата "токсин" се отнася до всички метали, химикали, замърсители, изкуствени хранителни съставки, пестициди и отрови, които причиняват вреда на тялото.

„Токсинът“ е много широк термин и дори за съжаление се превръща в нещо като нарицателно. Изкуствено създадените химикали могат да бъдат токсини, но естествено срещащите се вещества също могат да бъдат токсични. Ние сме в постоянен контакт с вредни организми и замърсители. Те са в нашата вода, в храната ни и във въздуха, който дишаме, много трудно е да стоим надалеч от тях и да се предпазим. Източникът на много здравни проблеми са токсините, които се натрупват в тялото през годините и то неусетно.

Разбира се, всяко действие си има противодействие и интоксикацията може да се победи чрез детоксикация. Това са двете страни на хармонизирания здрав организъм – отравянето с различни по произход вещества на организма (интоксикация) и освобождаването му по естествен път и връщане на баланса (детоксикация).

Съставките на DeTox Liquid са подбрани така, че да подействат комплексно върху различни органи и системи, насърчавайки ги да засилят механизмите си. Чрез подпомагане на храносмилателни и метаболитни процеси, диуретично действие и изхвърляне на токсини от черния дроб и кожата, Детокс Ликуид е естествено средство с нежно слабително и пречистващо действие.

И тъй като споменахме няколко пъти човешкото тяло, нека разберем какви други механизми за пречистване използва то.

Тяло и детоксикация

Както по-рано отбелязахме, човешкото тяло има естествена способност да се детоксикира и пречиства, но това не означава, че може да се справи с всички токсини. Всъщност тялото има няколко системи за отстраняване на отпадъци.

Отделителната система играе най-голяма роля в детоксикацията. Най-очевидната функция на тази система е дефекацията и уринирането. Основните органи, които съставят отделителната система, са кожата, черния дроб, белите дробове, дебелото черво и бъбреците.

Може да се изненадате да научите, че кожата ви е част от вашата отделителна система, но е вярно - кожата помага за изхвърляне на токсини през потните жлези. Целта на потта е да регулира телесната температура и да се охладите, но това е многофункционална система. Когато потта преминава през потните ви жлези, тя отнема токсини.

Ролите на другите органи са също толкова важни. Работата на черния дроб е да филтрира и отделя отпадъци, хормони, наркотици и други чужди вещества.

Белите дробове помагат за отстраняването на въглеродния диоксид (отпадъчният газ, който е резултат от дишането).

Дебелото черво има няколко важни работни места. Той абсорбира вода и останалите хранителни вещества от храната. Той също така превръща отпадъците в изпражнения, които трябва да бъдат изхвърлени от тялото чрез дефекация.

Бъбреците филтрират кръвта и помагат за отстраняване на отпадъците от тялото чрез уриниране.

И най-невероятното в цялата история е, че вашето тяло разчита на всички тези системи, за да живее по-дълго и здравословно. Вашето тяло се детоксикира през цялото време, денонощно, 24/7. Дори мозъкът ви изхвърля токсини, докато спите. От съществено значение е да се погрижите за тези органи и да им позволите да вършат работата си по най-добрия начин.

Затова ви препоръчваме мощна формула с естествени съставки – Детокс Ликуид за цялостно пречистване и детоксикация.

Нашите 5 съвета за още по-добър детокс

*Избирайте пълноценни храни – пресни зеленчуци и плодове, чай, варива;

*Не игнорирайте физическата активност – занимания като разходки, каране на колело, групови тренировки и плуване ще ви помогнат да поддържате във форма както духа, така и тялото си;

*Йога и медитация – ако никога не сте пробвали – опитайте, може да се окаже вашият начин за душевен детокс и отмора;

*Детокс храни за още по-добри резултати – лимон, джинджър, чесън, боб, сурови зеленчуци са част от тези храни;

*Детокс на дома – почиствайте редовно от прах, мухъл, плесен, животинска козина и подобни алергени. Те могат да влошат здравето ви, особено ако имате алергия към някой от тях. Може да поставите и въздухопречиствател у дома си, за да дишате още по-свеж въздух.

Свързани продукти

29.00 лв

ТЪРСИ В БЛОГА

КАТЕГОРИИ