ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

Визолор / Visolor - 60 таблетки

Visolor® е хранителна добавка, създадена да поддържа оптималното очно здраве. Препоръчва се при глаукома, катаракта, астенопия при работа с компютър, макулна дегенерация, за подобряване цялостното очно здраве.

ПРОДУКТЪТ Е НАЛИЧЕН НА СКЛАД
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.special | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product.price | number: 2 | currency:'лв':false}}
{{product_option.name}}

ПРОДУКТЪТ ИМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

Производител
SKU
3800500419015
Тегло
0.20 кг
Тип продукт
таблетки

Продуктът съдържа три активни съставки, които правят продукта изключително ефективен. Това са лутеин, астаксантин и ресвератрол. Тези три мощни антиоксиданта доказано подобряват не само очното здраве, но се грижат за цялостното благосъстояние на организма.

Лутеинът е първият антиоксидант във Visolor®. Той се метаболизира основно в очите и подобрява функцията на очната макула. Особено подходящ е при дегенерация, свързана с естествените процеси на стареене на тялото. Високите нива на лутеин в очите предотвратяват риска от образуване на катаракти.

Анитоксидант номер две във Visolor® е астаксантинът. Той също служи за превенция от катаракти и се грижи за оптималното здраве на очната макула. Като антиоксидант спомага за цялостното здраве на организма, забавя процесите на стареене и се грижи за високия имунитет.

Ресвератролът е полифенолен фитоалексин. Среща се във високи количества в люспите, кожата и кората на някои плодове и ядки. Функцията му е да предпазва сърцевината на плода от вредните токсини на околната среда. По същия начин, ресвератролът защитава очните тъкани от оксидативния стрес, натрупан в тялото. Наличието му благоприятства изхвърлянето на свободните радикало и активира фагоцитите, които се грижат за високия имунитет. Това вещество има способността да абсорбира UV лъчите и така да предпазва очните фото-чувствителни рецептори от вредните слънчеви вълни.

Във Visolor® са добавени също екстракт от червена боровинка, витамин С, цинк, селен и витамин В2. 

Екстрактът от червена боровинка е богат на антоцианоциди и флавоноиди, които намаляват клетъчната дегенерация, причинена от свободните радикали. Благодарение на тези вещества се осъществява адекватно кръвоснабдяване към очите. Това намалява усещането за умора и подобрява зрението. Редовният прием на екстракт от червена боровинка предпазва от катаракта, глаукома, нощна слепота и загуба на периферно зрение.

Витамини С и В2 са два от основните нутриента, които допринасят за оптималното очно здраве. Първият спада в категорията на антиоксидантите и подпомага образуването на колаген. Той е важен за цялостното добро състояние на очните тъкани и нерви. Вторият намалява усещането за умора и подпомага функцията на нервната система. Витамин В2 е особено препоръчителен за хора с глаукома.

Цинкът и селенът са минерали, без които много от телесните функции не биха били възможни. Цинкът се грижи за оптималното дневно и нощно виждане. Благодарение на него се активират над 100 ензима и наличието му е важно за имунната система. Селенът предотвратява преждевременното клетъчно стареене и също подпомага защитните функции на тялото.


Произход: Полша

Активни вещества в  1 таблетка

Екстракт от черна боровинка (Vaccinium myrtillus)

80 mg

Витамин C (L-аскорбинова киселина)

60 mg (75% РКП)

Селен 

90 µg (164% РКП) 

Лутеин

15 mg

Ресвератрол

1 mg

Цинк пиколинат

2.5 mg (25% РКП) 

Астаксантин

40 µg

Витамин В2 (рибофлавин)

1.4 mg (100% РКП) 

Помощни вещества: емулгатор: микрокристална целулоза, хидроксипропилметил целулоза, магнезиеви соли на мастни киселини, стеаринова киселина, полиетилен гликол; оцветител: титанов диоксид, синьо патентовано V; стабилизатор: поливинилпиролидон; антислепващ агент: силициев диоксид
*РКП: Референтно количество за прием

1 таблетка дневно.

Няма отзиви