ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА  02 818 48 70

За нас

ХЕРБАМЕДИКА е създадена през 1994 г. Още със създаването си компанията залага на водещия си девиз – “Грижа за здравето чрез изцяло натурални средства”.ХЕРБАМЕДИКА е една от водещите в България компании за производство и дистрибуция на хранителни добавки.

Серията от над 100 продукта е предназначена за лечение и профилактика на различни заболявания. Обхванати са основните органни и системни нарушения с оглед качествено, изцяло натурално лечение и спазвайки основния холистичен подход за лечение от корена на заболяването. Базирайки се на изобилието от билки, традиции в билколечението и любовта към природата, продуктите от гамата на ХЕРБАМЕДИКА са с непрекъснато растяща репутация сред лекари, професионални терапевти и фармацевти.Стремежът на ХЕРБАМЕДИКА е в поддържане на най-високо качество на производство: използването на натурални суровини от сертифицирани производители, системен контрол на всеки етап от производството и внедряването на най-модерни методики за третиране на натуралните съставки с цел повишаване на тяхната ефективност.

ХЕРБАМЕДИКА е добре позната и на международните пазари. Продуктите се продават чрез партньорски компании в Канада, САЩ, Чехия, Македония, Литва и Словения.

ХЕРБАМЕДИКА развива собствена клинична мрежа – DeTox Center, предлагайки на пациентите в цялата страна алтернативни методи за диагностика и терапия: ирисова диагностика, фитотерапия, озонова терапия, колон-хидротерапия, Non smoking терапия, Neo Control – терапия на тазовата мускулатура, Олиго и Лито терапия, Биорезонансна и Хелаторна терапия, както и фецес диагностика в партньорство с немската верига лаборатории – Vitalan.

ХЕРБАМЕДИКА е сертифицирана по ISO 22000:2006 – международният стандарт, който интегрира система за управление безопасността на храните, която допринася за гарантиране и осигуряване производството на безопасни хранителни добавки.

 

“Днес, когато имаме твърде малко време и твърде много удобства, на преден план изникват неща, с които не трябва да се правят компромиси – собственото и семейното здраве.” Радослав Тошков – собственик на ХЕРБАМЕДИКА ЕООД.

ХЕРБАМЕДИКА е вашият партньор в грижата за здравето чрез изцяло натурални средства.