ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

ФИЛТЪР
Производители

Бяло течение

Показване от 1 до 14 от общо 14 (1 страници)

ОПИСАНИЕ

Бялото течение се свързва с повишена секреция от влагалището. Нормалное влагалището да е влажно. Вагиналното течение изпълнява важна функция в женската полова система. Течността, която се произвежда от жлезите във вътрешността на вагината и маточната шийка пренася бактериите и мъртвите клетки. Това поддържа влагалището чисто и спомага за предотврятяването на инфекции.

Често пъти вагиналното течение е нормално състояние, то може да варира като количество и хакатеристики/ цвят, миризма/ според етапа от месечния ви цикъл. При овулация, кърмене, състояния на сексуална възбуда вагиналната секреция се засилва. Тези промени не са причина за тревога.

Признаци и симптоми

Ако цвета, мириса или консистенциятаизглеждат необичайни и са придружени от сърбеж, парене, дразнене  това може да е признак за инфекция или друго състояние. Всяка промяна в баланса на характерните за влагалището бактерии може да повлияе на мирис, цвят или консистенция на вагиналното течение.

Такива промени могат да се предизвикат от:

Антибиотици или стероидни препарати, бактериална вагиноза, противозачатъчни хапчета, полово предавани болести/ хламидия, гонорея/, диабет, полово предавани болести ароматни сапуни и лосиони, тазова инфекция след операция, тазова възпалителна болест, трихомоназа, вагинална атрофия, изтъняване и изсушаване на вагиналните стени по време на менопаузата, вагинит, гъбични инфекции.

Лечение

Посетете вашият личен лекар, за да ви насочи към специалист, който може да ви прегледа и да ви предложи подходящото лечение в зависимост от конкретната диагноза или причина.

Хранителни добавки

Пробиотици - /Lactobacillus ацидофилус  или Bifidobacterium/, могат да помогнат за възстановяване на нормалния баланс на бактериите във влагалището. Като взимате пробиотици или "добри бактерии" едновременно с антибиотици вие може  да предотвратите натрупването на кандида.

Витамин C , витамин Е , и селен -  помагат за намаляване на възпалението и поддържат силна имунната система.

Основните мастни киселини помагат за намаляване на възпалението. Смес от омега-6 (вечерна иглика) и омега-3 (рибено масло) може да бъде най-добра. Също така помага  намаляването на животинските мазнини в диетата  и увеличаването на  рибата и ядките.