ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

ФИЛТЪР
Производители

Хеликобактер пилори

Показване от 1 до 7 от общо 7 (1 страници)

ОПИСАНИЕ

Helicobacter pylori е устойчив и коварен организъм, който присъства в около 50% от световното население. Хроничната инфекция с H. pylori причинява атрофични и дори метапластични промени в стомаха и има известна връзка с пептичната язва. Най-често инфекцията с Хеликобактер Пилори е по перорален или фекално-орален път.

Бактериите на Хеликобактер Пилори растат в защитния мукозен слой на стомашната лигавица, където са по-малко изложени на силно киселинните сокове, произвеждани от стомаха. Освен това, H. pylori произвежда амоняк, който помага да се предпази от стомашна киселина и му позволява да наруши и проникне през слузния слой.

Спираловидната бактерия може да не сигнализира за вредителското си присъствие чрез симптоми, но може и да го направи. Ако усещате стомашно неразположение, повече оригване от обикновено, подуване на корема, киселини и гадене, липса на апетит, то може Хеликобактер Пилори да е причината. С помощта на дихателен тест или кръвен тест се установява присъствието на бактерията в организма. Трябва да се има предвид, че нейните механизми за приспособяване и оцеляване, са много добри и лечението често е с продължителен характер.

Антибиотици и инхибитори на протонната помпа са сред консервативните средства за лечение, въпреки че те често не се справят с унищожаването на Хеликобактер Пилори.

За щастие има продукти като ПроХелико, които са профилирани именно в отстраняването на H. Pylori. Πpo Xeлиĸo съдържа Руlораѕѕ™ – пaтeнтoвaн щaм нa Lасtоbасіlluѕ rеutеrі, ĸoйтo взaимoдeйcтвa cпeцифичнo c Неlісоbасtеr Руlоrі в cтoмaxa, зa дa ce нaмaли бaĸтepиaлнoтo нaтoвapвaнe.