ЗА ИНФОРМАЦИЯ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0884 64 43 46

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 50 лв

ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА

преди да платиш

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

в 14 дневен срок

ФИЛТЪР
Производители

Импотентност

Ъпър / UPer - 30 табл.
36.20 лв
Показване от 1 до 19 от общо 19 (1 страници)

ОПИСАНИЕ

С напредване на възрастта рискът от еректилна дисфункция нараства и се среща 4 пъти по-често при мъже над 60-годишна възраст в сравнение с 40-годишни.

Мъжката импотентност се изразява в нарушение на сексуалните функции и по-точно в невъзможност за поддържане на ерекция. По принцип с импотентност могат да се обобщят съвкупност от понятия, касаещи половия акт и репродуктивните способности.

Симптоми

Симптомите, по които се разпознава еректилната дисфункция са:

  • Невъзможност за постигане на ерекция
  • Краткотрайна ерекция
  • Нарушен механизъм на ерекция

При здрав мъж трудно би настъпило подобно заболяване, но има някои причини, които допринасят за появата му.

Основен виновник за импотентност може да бъде диабетът, както и сърдечно-съдови заболявания, бъбречни заболявания, атеросклероза. Те повлияват негативно на кръвоснабдяването на пениса, също както и тютюнопушенето и консумацията на алкохол.

Лечение

Лечението на импотентност е възможно с помощта на медикаменти от групата на РDE5 инхибиторите, с хормонално заместваща терапия с тестостерон или оперативно – при запушване на артерия.

Препоръчват се и билкови продукти като сексуалния стимулант UР с основна активна съставка икарин. Тя е извлечена от растението епимедиум, който е признат като универсален сексуален стимулант както за мъже, така и за жени.